Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Boisko no něco malinko tam vidět jde ![]()
Mišo ještě máš čas snad na tebe // vykouknou ![]()
Popi já už taky netestuju
ale já mám i v den MS teplotu 36,6 třeba…takže docela vysoko…ale co už ![]()
My dneska začínáme snažení
tak snad to klapne ![]()
@24kačkač píše:
Boisko no něco malinko tam vidět jde
Mišo ještě máš čas snad na tebe // vykouknou
Popi já už taky netestujuale já mám i v den MS teplotu 36,6 třeba…takže docela vysoko…ale co už
My dneska začínáme snaženítak snad to klapne
Držím palce ve snaženíčku ![]()
No tak holky dneska přišla sestřenka a řekla mi kde mám břicho, že jestli vubec jsem těhotná? to je fakt super, všichni hledají břicho a ono nikde.
@boiska no tak můžeš být ráda…neboj ono ti ještě vyroste ![]()
A nám to opět včera nevyšlo
než sem hodila sprchu drahý usnul
![]()
Tak si představte, že moje mamka má boreliózu. Takže teď nemůže skoro nic a modlí se, aby se do září vyléčila a mohla v klidu odletět do Ameriky na dovču ![]()
@popina píše:
Tak si představte, že moje mamka má boreliózu. Takže teď nemůže skoro nic a modlí se, aby se do září vyléčila a mohla v klidu odletět do Ameriky na dovču
Chudák, tak ať to má brzy pryč ![]()
No tak držím palce ať se do dovči dá dokupy…je to hnus co člověk může chytit…
@popina píše:
Tak si představte, že moje mamka má boreliózu. Takže teď nemůže skoro nic a modlí se, aby se do září vyléčila a mohla v klidu odletět do Ameriky na dovču
Tak to je dost nepříjemný. Snad bude brzy v pohodě!!!
Holky tak na testu nic
Jsem 10DPO, ale nepočítám, že by se ještě // objevily ![]()
bejt tebou tak netestuju vůbec - teda pokud nebudeš mít spoždění. Vždyť můžeš být těhotná a test ti stejnak nic neukáže…je třeba ještě brzo.
Viz moje ségra: test negativní a pak byla u doktora a ten zjistil, že je těhotná.
Kámoška měla slabou druhou čárku až 10 dní po vynechání MS.
@popina píše:
@mischulkabejt tebou tak netestuju vůbec - teda pokud nebudeš mít spoždění. Vždyť můžeš být těhotná a test ti stejnak nic neukáže…je třeba ještě brzo.
Viz moje ségra: test negativní a pak byla u doktora a ten zjistil, že je těhotná.
Kámoška měla slabou druhou čárku až 10 dní po vynechání MS.
Já vím, že testuju brzy, ale jsem hrozně zvědavej tvor
Ještě to zkusím v sobotu ráno, jedeme na svatbu, tak abych se případně orientovala, jestli budu pít nebo jak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já už mám právě vyčíhané, že si změřím teplotu den před očekávanou MS a pokud je kolem 36,1 tak je to jasný! Druhý den přijde MS jak na koni
Takže už ani nejsem ve stresu jestli jsem nebo nejsem těhotná