Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, tak já jsem se dneska pěkně rozčílila, včera mi vypadla plomba a tak jsem ráno letěla na sedm k zubařce a ona mi řekla že na tento zákrok se objednává. takže jsem tam šla uplně zbytečně, ale hlavně jsem se uplně zbytečně stresovala a bylo mi z toho zle. takže ted budu týden chodit s dírou v zubu a stresovat se že ve čtvrtek tam musím znovu ![]()
Míšo pořád to s tebou vypadá dobře
tak se tam třeba // ještě ukážou ![]()
Boisko no někdy je to hnus u toho zubaře…můj tam byl taky včera a řekl mu že má něco s nervama a že mu musí udělat nějak tři nové a jeden bude stát 300 a pak bílou plombu…a to tam v tom zubu má díru jak do zadku…
@24kačkač píše:
Míšo pořád to s tebou vypadá dobřetak se tam třeba // ještě ukážou
Boisko no někdy je to hnus u toho zubaře…můj tam byl taky včera a řekl mu že má něco s nervama a že mu musí udělat nějak tři nové a jeden bude stát 300 a pak bílou plombu…a to tam v tom zubu má díru jak do zadku…
No uvidíme, testnu ještě v sobotu a pak už na to peču, ms by měla dorazit v úterý, tak uvidím..akorát nevím, jestli když mám luteálku 12 dní, tak jestli to provera udrží, abych to nedostala a dostanu to až po dobrání, nebo to dostanu i s proverou, to vůbec netušim ![]()
@mischulka Radši testuj až po vynechání, ono je ještě asi fakt brzy a taky někdy se může ukázat pozitivní test ale neudrží se to a odejde to s ms a to je potom zklamání o to větší. Ale chápu, že se nemůžeš dočkat.
to by mě zajímalo co to má zase znamenat! ráno trochu špinění, bolest břicha jak při MS a teplota 36,6 což je na mě vysoká. Zatím je jasný, že dneska nebo zítra to nedostanu. Takže uvidíme na teplotu v neděli (den před očekávanou MS) ALe teda vidím to opět černě ![]()
@popina píše:to by mě zajímalo co to má zase znamenat! ráno trochu špinění, bolest břicha jak při MS a teplota 36,6 což je na mě vysoká. Zatím je jasný, že dneska nebo zítra to nedostanu. Takže uvidíme na teplotu v neděli (den před očekávanou MS) ALe teda vidím to opět černě
Co ty víš, třeba to je zahnizďování a ms nedorazí ![]()
@popina píše:
@mischulkajá už takovým průběhům nevěřím. Už tak jsem pořád zklamaná. Moje nej kámoška to zkusili první měsíc a ejhle //. Mám strašnou radost za ní, ale tak nějak doufám víc že by to mohlo vyjít
Uvidíš, buď dorazí, nebo ne..nebo můžeš testnout
![]()
to néé. To už nebudu dělat. Stejnak to nemusí nic ukázat. teplota je nejvěrohodnější ukazatel ![]()
Co budete dělat o víkendu??
Popi no škoda že neměříš celý měsíc…takhle to je těžko ale třeba to vyšlo
držím palce ![]()
My zítra jedeme na svatbu, tak se těším ![]()
A ráno budu testovat
A jestli tam nic nebude, tak se asi vožeru
![]()
No já jdu dneska s kámoškou asi po půl roce zapařit tak snad nedopadnu hodně zle… A co se týče snažení tak nám asi někdo nepřeje…přítel mi neusíná jenom tak…měl na předloktí nějakou vyrážku a teď se mu to přesunulo i na prsty…takže se se mnou mazlit nechce protože je mu to nepříjemné a říkal že na mě nechce macat…tak doufám že to všechno zase prošvihnem… ![]()
@24kačkač píše:
No já jdu dneska s kámoškou asi po půl roce zapařit tak snad nedopadnu hodně zle… A co se týče snažení tak nám asi někdo nepřeje…přítel mi neusíná jenom tak…měl na předloktí nějakou vyrážku a teď se mu to přesunulo i na prsty…takže se se mnou mazlit nechce protože je mu to nepříjemné a říkal že na mě nechce macat…tak doufám že to všechno zase prošvihnem…
Tak nějakou mastičku kačí, canesten, nebo tak, stojí asi cca 100,–Kč ![]()
měřila jsem předtím a bylo to furt stejné. Tak jsem se na to vykašlala, s tím že si vždycky změřím jen těch pár dnů před MS.Jen abych věděla na co se mám ten další den připravit. Protože pokaždé den před MS klesne teplota na 36,1. Každopádně se uvidí časem ![]()
@mischulka on byl minulý týden na kožním…a zpravilo se mu to ale v pondělí se mu to udělalo na prstech… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat