Snažilky Natalart Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
28.1.14 12:09
@ivre píše:
Ahoj @Allie83, tak to jsme na tom stejně… ale je pravda, že teď už spíš počítám s tím, že to nevyjde… zrovna dnes mám pocit, jak kdybych to měla dostat. No, jestli to ale dostanu a až ve čtvrtek, tak to bude na prd, protože by mi vyšel 10.den na sobotu, takže bychom další museli podstoupit až v březnu. A kdy ty máš termín MS? Pevné nervy a doufám, že přijdou jen 2 čárky :-)

sobota přeci nevadí ne??

• Citovat
  • Upravit
1288
28.1.14 12:54

@popina: no, mám přijít 10.den na IUI, tak to tam asi nejsou, ne? Nebo snad fungujou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
28.1.14 16:01

Ahoj @ivre, tak já mám termín MS v pátek… Taky ti držím palce!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
28.1.14 17:21

@ivre o vikendech normalne fungujou. Stejne si predtim zavolas a uvidis kdy te objednaji. Treba te vezmou v patek

• Citovat
  • Upravit
popina
28.1.14 17:21

@Allie83 budeme cekat spolu. Taky to mam dostat v patek :-)

• Citovat
  • Upravit
203
28.1.14 20:21

@popina: Tak ať nám to rychle utíká a ať nám z toho nehrábne :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
29.1.14 07:59

@popina: aha, tak to jsem netušila, díky za info… Holky, tak držím palce, ať se z toho čekání nezblázníte a ať MS nedorazí :-) a dejte vědět, jak jste dopadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
30.1.14 09:22

:? :,( tak zitra se budu objednavat na 8.2. - ach jo… i kdyz vim, ze sance byla minimalni, tak to stejne rozesmutni. No nic, tak snad priste nebo prirozene (to by bylo nejlepsi). Drzim vam palce, holky, abyste mely lepsi zpravy. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
30.1.14 13:06

:,( :,( Tak taky nic… Budu se objednávat na IVF… :,(
Manža to tentokrát vzal lépe než já…, tak jsem ráda, že aspoň není úplně down…
Tak nám držím palečky do dalších pokusů a snažení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
30.1.14 13:38

:-( Tak to je mi líto, ale neboj, jednou to vyjde a snad brzo :-) Vy už teda jdete rovnou na IVF? a víš kterou metodu? Nebo se teprve objednáš na konzultaci a vysvětlení metod a tak? No, nám řekli, že teď ještě IUI bez stimulace, pak se uvidí, buď ještě IUI se stimulací nebo taky IVF, záleží na dalším výsledku spermia. No, dnes nebo zítra se objednám na to IUI, snad nás tedy vezmou v sobotu a snad nebude vadit, že tam na nás bude ráno čekat malej v čekárně… je mu 8, tak snad ne, ale nějak ho nemáme kam dát :-)
Tak vidíš, měla jsi strach, že to manžel vezme blbě a nakonec v něm máš oporu. Já se bez ní taky neobejdu, docela těm chlapům nezávidím, samotné je to mrzí a ještě si užívají s náma a našim zklamáním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
30.1.14 13:54

Tak si mě objednali už na pátek 7.2. s tím, že se pak uvidí. Dej vědět, kdy se tam chystáš ty, ale kafe bych teda už teď radši vynechala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
30.1.14 14:23

Tak nám už při první IUI řekli, že ta šance je díky hodně špatnému spermiogramu malá a tak jsme se domluvili na dvou pokusech IUI…
Zítra tam zavolám a domluvíme se co a jak, ale podle toho, jak jsme o tom mluvili s doktorem minule, tak by teď byla konzultace a nafasování léků a v dalším cyklu (přelom únor-březen) bych začala stimulovat a už by se to rozjelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
30.1.14 19:55

Aha, tak pak dej vedet… my meli prvne spermio ok a ted nic moc, tak mozna pry jen chvilkove, tak dle toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
4.2.14 12:33

Tak jsem nás včera objednala na IVF. Poprvé mi dali vybrat, ke komu chceme jít. Řekla jsem si o Rokytu, i když na Boušeho si taky stěžovat nemůžu, ale strašně málo mluví a já se taky na všechno nezeptám a tak toho pak vím půl… U Rokyty jsem byla teď při poslední IUI a před tím pro recept na ATB a vždy mi vše krásně vysvětlil ;) Tak jsem na to zvědavá… Jdeme tam 18.2.2014. Původní termín mi sstřička navrhovala na 19., to by bylo akorát na naše výročí.. ;), ale to jsem v práci… Tak snad i o den dřív to bude osudové datum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
4.2.14 12:40
@Allie83 píše:
Tak jsem nás včera objednala na IVF. Poprvé mi dali vybrat, ke komu chceme jít. Řekla jsem si o Rokytu, i když na Boušeho si taky stěžovat nemůžu, ale strašně málo mluví a já se taky na všechno nezeptám a tak toho pak vím půl… U Rokyty jsem byla teď při poslední IUI a před tím pro recept na ATB a vždy mi vše krásně vysvětlil ;) Tak jsem na to zvědavá… Jdeme tam 18.2.2014. Původní termín mi sstřička navrhovala na 19., to by bylo akorát na naše výročí.. ;), ale to jsem v práci… Tak snad i o den dřív to bude osudové datum :D

to je paráda. Gratuluji k rozhodnutí :-) A Rokyta je bezvadnej

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí