Snažilky říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.9.11 17:15

ahoj Mily, byla bych moc ráda, kdyby to byla holčička, ale i kluk mi nebude vadit. Oba moji chlapečci (kdyby to četl muj starší, tak se asi smíchy potrhá, protože už to určitě není chlapeček, ale"chlapák") byli strašně hodní. S oběma jsem měla mateřskou, kterou jsem si užívala. Hlavně doufám, že to nebude moc dlouho trvat a bude to natošup. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.9.11 17:26

ahoj holky po delší době zase píšu,sem dneska 29.Dc co myslíte je na testování ještě brzo?když sem měla ovulaci tak sme se s manželem docela vydatně snažili,nic na sobě zatím nepozoruju ale pořád mě to hlodá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.11 17:58

Já bych to ještě vydržela, protože třeba na testíku nic neuvidíš, budeš zklamaná a přitom třeba za týden budeš mít dvě ukázkový čárky. Ale na druhou stranu, pokud fakt chceš, kup si testík a zkus to. Po pár dnech to mužeš zopakovat. Naštěstí stojí pár korun :lol: Pokud bude pozitivní (určitě bude) určitě zatím nechoď k doktorce. Nech to až na další měsíc. Já se tam hned hnala, doktorka mi udělala ultrazvuk, řekla že těhotná jsem, ale že tam zatím nic moc nevidí, protože je moc brzo. Na kontrolu jsem šla až za pět týdnu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.9.11 19:43

já bych teda testovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
15.9.11 21:16

Ja bych taky neodolala. Ale jak budu vědět že bych mohla byt těhotna tak si ho udělam i když tam čarky nebudou vidět zřetelně tak počkam. Je to jen lidská zvědavost.

• Citovat
  • Upravit
584
15.9.11 21:43

ovulaci sem měla docela pozdě 19Dc,takže si říkám že je ještě čas ale ta zvědavost je hrozná ale tak nějak vnitřně si spíš myslím že těhotná nebudu,to by byla moc velká náhoda otěhotnět hned první měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
15.9.11 22:05
mikki 25 píše:
ovulaci sem měla docela pozdě 19Dc,takže si říkám že je ještě čas ale ta zvědavost je hrozná ale tak nějak vnitřně si spíš myslím že těhotná nebudu,to by byla moc velká náhoda otěhotnět hned první měsíc

Ale i to se stava, já na to tak nějak vnitřně spoleham. Ale je to asi hloupost. Uvidíš za par dni jak to bude.

• Citovat
  • Upravit
1372
16.9.11 14:27
Verunka Berunka píše:
ahoj Mily, byla bych moc ráda, kdyby to byla holčička, ale i kluk mi nebude vadit. Oba moji chlapečci (kdyby to četl muj starší, tak se asi smíchy potrhá, protože už to určitě není chlapeček, ale"chlapák") byli strašně hodní. S oběma jsem měla mateřskou, kterou jsem si užívala. Hlavně doufám, že to nebude moc dlouho trvat a bude to natošup. :mrgreen:

No vidíš a já mám jednu holku a první půlrok snad celý řvala. Potom už to ale bylo super. Druhé bych chtěla kluka, protože to chci zažít vychovávat kluka, ale všem říkám, že chci holku, protože každý si automaticky myslí, že musím chtít kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 19:18

Tak to jseš na tom stejně jako já. Já zase všem povídám, že třetí kluk bude super. Všichni si totiž myslí, že asi pujdu skočit z mostu. Samozdřejmě bych radši chtěla holku, ale jaksi vnitřně vím, že budu mít tři kluky a absolutně mi to nevadí. Což nikdo nechápe a většinou si myslí, že kecám. Pro mě je nejduležitější zdárné donošení zdravého miminka a pohlaví fakt neřeším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.9.11 07:31

Ahoj snažilky tak už jsem zpět :kytka: :kytka: :kytka: už máme doma přírustek, 11.9.2011 se nám narodila dcera Patricie 3060g a 46 cm, jsem šťastná, že to mám za sebou a že jsme to stihli do porodnice, trošku jsem zazmatkovala a málem rodila v autě, dojeli jsme do porodnice 15:50 nás přijali a 15:56 má malá napsané, že byla narozená :zed: , jako druhorodička jsem nepoznala, že rodím dokud mě to doma nenutilo tlačit a pak jsme tak tak dojeli do porodky, vezl mě můj otec, manžel to z práce ani nestihl, dojel až na vážení a měření. A to jsem byla ještě dopoledne dceru a dědu doprovodit na kolotoče, abych je fotila, jak tam řádí a odpoledne už bylo mimčo venku . Paťulce se daří skvěle, nejraději spí semnou v posteli, já mám nějaké problémy, že mi tam zůstalo asi kousek placenty, takže občas hrozné křeče, ještě, že už nikdy rodit nebudu, dva pokusy mě stačili :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
19.9.11 16:18
IvkaH píše:
Ahoj snažilky tak už jsem zpět :kytka: :kytka: :kytka: už máme doma přírustek, 11.9.2011 se nám narodila dcera Patricie 3060g a 46 cm, jsem šťastná, že to mám za sebou a že jsme to stihli do porodnice, trošku jsem zazmatkovala a málem rodila v autě, dojeli jsme do porodnice 15:50 nás přijali a 15:56 má malá napsané, že byla narozená :zed: , jako druhorodička jsem nepoznala, že rodím dokud mě to doma nenutilo tlačit a pak jsme tak tak dojeli do porodky, vezl mě můj otec, manžel to z práce ani nestihl, dojel až na vážení a měření. A to jsem byla ještě dopoledne dceru a dědu doprovodit na kolotoče, abych je fotila, jak tam řádí a odpoledne už bylo mimčo venku . Paťulce se daří skvěle, nejraději spí semnou v posteli, já mám nějaké problémy, že mi tam zůstalo asi kousek placenty, takže občas hrozné křeče, ještě, že už nikdy rodit nebudu, dva pokusy mě stačili :cert: .

Tak to moc gratulujeme. A hodně štěsti a zdraví oběma, at roste jako zvody a nezlobí maminku a sestřičku. Máš někde fotečky miminka?

• Citovat
  • Upravit
1372
19.9.11 21:17
IvkaH píše:
Ahoj snažilky tak už jsem zpět :kytka: :kytka: :kytka: už máme doma přírustek, 11.9.2011 se nám narodila dcera Patricie 3060g a 46 cm, jsem šťastná, že to mám za sebou a že jsme to stihli do porodnice, trošku jsem zazmatkovala a málem rodila v autě, dojeli jsme do porodnice 15:50 nás přijali a 15:56 má malá napsané, že byla narozená :zed: , jako druhorodička jsem nepoznala, že rodím dokud mě to doma nenutilo tlačit a pak jsme tak tak dojeli do porodky, vezl mě můj otec, manžel to z práce ani nestihl, dojel až na vážení a měření. A to jsem byla ještě dopoledne dceru a dědu doprovodit na kolotoče, abych je fotila, jak tam řádí a odpoledne už bylo mimčo venku . Paťulce se daří skvěle, nejraději spí semnou v posteli, já mám nějaké problémy, že mi tam zůstalo asi kousek placenty, takže občas hrozné křeče, ještě, že už nikdy rodit nebudu, dva pokusy mě stačili :cert: .

Ahoj, moc gratuluju k holčičce :kytka: a přeju vám hlavně zdravíčko! Já jsem od pátku podruhé tetou a psala jsem jak to bylo rychlé od příjezdu do porodnice do narození neteře 40 minut, ale na vás to teda nemá, zase jsi to měla rychle za sebou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.9.11 11:54

Patrička s Meliskou při odjezdu z porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.9.11 11:55

a ještě jedna včera po koupání