Snažilky říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15301
8.11.11 21:32

Ahoj holky,

já už mám potvrzené těhotenství :-) Poslední MS byla 1. 10.. Tak ať to i vám vyjde :-) Já se ve čtvrtek dozvím víc, jsem objednaná na kontrolu, minulý týden nebylo nic vidět a špinila jsem, což mě vyděsilo.. hcg bylo jen 69,7, tak uvidím, co tento týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
9.11.11 22:51

tak ti moc přeji aby vše dobře dopadlo, a to miminko se narodilo zdravé. Krásně těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
1372
10.11.11 13:15
monnane píše:
Ahoj holky,já už mám potvrzené těhotenství :-) Poslední MS byla 1. 10.. Tak ať to i vám vyjde :-) Já se ve čtvrtek dozvím víc, jsem objednaná na kontrolu, minulý týden nebylo nic vidět a špinila jsem, což mě vyděsilo.. hcg bylo jen 69,7, tak uvidím, co tento týden…

Ahoj, blahopřeju a taky doufám, že bude vše ok! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
14.11.11 14:03

Tak u mě skočilo HCG za týden z 69,7 na přesných 1000. za týden jdu na utz, tak snad už půjde něco vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
14.11.11 14:19

Tak to je krásné, at vše dobře dopada a krásné těhulkování,docela zavidím, taky bych už chtěla.

• Citovat
  • Upravit
74217
14.11.11 23:38

Ahoj mamky, můžu Vás poprosit o hlas :oops: přihlásila jsem rodinku do soutěže, tak kdyby jste měly čas, moc děkujeme
http://www.hvezdyeuronics.cz/user/422 :huban: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
21.11.11 17:43

Ahojky holky, něco nového? Dlouho tu nikdo nic nepsal. Já jsem po ovu a :hug: tak snad to konečně vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
21.11.11 17:53

tak nám bylo dneska vidět :srdce: , ale jsme o 9 dní mladší než podle MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
21.11.11 18:42

Ahoj holky, tak mně zase končí MS, tak je :hug: zase před náma. :wink:
Mon gratuluju k :srdce: . :potlesk:
Ivko odhlasováno. :palec:
Nonynko tak doufám, že to tento měsíc vyjde! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
25.11.11 21:12

Ahoj holky. Snad nevadí, že se přidám. Poslední ms jsem měla 18.10. a tento měsíc nepřišla. Zjistila jsem to včera, jsem moc moc šťastná. K doktorovi jdu prvně příští středu, podle poslední ms budu 6+2, tak jsem zvědavá a modlím se, aby bylo vše, jak má být ;)
Tak tedy už potvrzeným přeju hodně zdraví a snažícím se pak hodně štěstí, protože mám pocit, že je to hlavně o něm. Krásný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.11.11 07:40

Ahoj mamky, tak která už jste těhotná? Abych Vás potěšila, tak jsem to nedostala a bývá mi blbě od žaludku, no jen doufám, že jsem hned po 6ti nedělí neotěhotněla :zed: že 3 děti fakt nemůžeme mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
28.11.11 11:37
IvkaH píše:
Ahoj mamky, tak která už jste těhotná? Abych Vás potěšila, tak jsem to nedostala a bývá mi blbě od žaludku, no jen doufám, že jsem hned po 6ti nedělí neotěhotněla :zed: že 3 děti fakt nemůžeme mít.

Ahoj, no tak to je překvápko teda :D . Mně by tři děti nevadily, jen tak brzy po sobě by to byl asi pěkný záhul, teda alespoň pro mě.
My se dostáváme z virózy a to všichni tři, takže je to na prd a doufám, že ovulku mám později. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
7.12.11 21:43

Tak to je zajimavá potěšujicí zprava, protože by jsi nás všechny trumfla, my jsme se ted snažili tak uvidíme jestli se zadaři na poprvé nebo ne. Tak hodně sily.

• Citovat
  • Upravit
Liduska lili
30.12.11 22:31
IvkaH píše:
Ahoj mamky, tak která už jste těhotná? Abych Vás potěšila, tak jsem to nedostala a bývá mi blbě od žaludku, no jen doufám, že jsem hned po 6ti nedělí neotěhotněla :zed: že 3 děti fakt nemůžeme mít.

Ahoj jak si dopadla? jsi těhotna nebo bylo jen spoždění. Tak možna taky čekáme miminko, potvrzené to budeme mit až 17.1, takže uvidíme, ale testy byly pozitivni.

• Citovat
  • Upravit
Liduska lili
30.12.11 22:31

Všem přejí krásny silvestr, plných splněných přání a snažilkam //.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex