Snažilky říjen 2011 Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
11.10.11 20:47

Ahoj holky,
lékař mi řekl, že mám vysokou sliznici den po ovu - co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
11.10.11 20:50

Ahoj Osmanko
Tak to vůbec netuším a proč jses ho nezeptala co to znamená. Vždyť on to přeci musí vědět nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
11.10.11 20:57

No to byla odpověď na otázku, zda se nepozná, zda nejsem těhu - a on na to, že mám vysokou sliznici a že když to 10dní nedostanu, že se mám stavit. Řešila jsem s ním na prevenčce, že se pokoušíme 10měs. a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
11.10.11 21:02

A ještě jsem se holky chtěla zeptat, zda nevíte, zda je možné, že jsem si dělala dřív ovu testy - a čárka sílila, ale vždy byla slabší než testovaná a další den nebyla - že jsem to testen nezjistila, nebo neprobíhala ovu? Lékaři jsem to říkala, ale bylo to bezpředmětné, když v ten den kontroly jsem měla po půl roce prvně čárku výrazně silnější než kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
12.10.11 09:58

Dobré ranko holky, tak my jsme ve fázi snažení :-)
Snažím se na to moc nemyslet, ale znáte to, když si člověk něco moc přeje nejde to vypustit z hlavy. Začala jsem pít grepový džuš, prý by měl mít pozitivní účinky :nevim: ale je to tedy hnus :-D
Já pracuji jako fakturanta, práce mě baví, ale to vedení 8-o Pomalu taky vymýšlím dárky na Vánoce, ale doufám, že ten největší bude v podobě // na testu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
12.10.11 10:19

Hezké dopoledne holky,

Peni, ano je to přesně tak jak píšeš s „mateřskou“, byl by to pouze rodičovský příspěvek. Nechávám to trochu osudu, po pracovní stránce jsem ted měla hodně smůlu a dost mě naštvali, jak se firmy chovají, tak si chci dát chvíli oddech. Od nového roku by mi mělo klapnout místo u známé, tak uvidíme. Po finanční stránce bychom to s partnerem zvládli, tak uvidíme, co má přijít, to přijde :lol: .
Osmanko, já myslím, že klidně ovu být mohla, když byla čárka silnější, i když ne pozitivní. Já taky asi testovala brzy, ted už testy došly a asi bych měla mít ovu v těchto dnech, jenže je to stále „asi“ :-x . A lékař nezjistí, kdy je ovu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
12.10.11 12:52

Zdravím holky,
tak já jsem právě taky na mateřské, předtím jsem se snažila dělat vědu-pracovala jsem v laborce na jedné pražské VŠ. Celkem bych se tam ráda brzy vrátila, můj šéf mi nabídl částečný úvazek, jde jen o to sehnat hlídání pro prcka a přesvědčit jeho matku, že bez něj přes den vydrží (matka bez prcka :mrgreen: ).
Vánoce zatím moc neřeším, ale díky za připomenutí, už se nám to zase blíží…doufám, že // na testu do Vánoc bude mít co nejvíc z nás… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
12.10.11 13:47

Ahoj Wedy
s těmi nadřízenými máš pravdu, občas jsem mívala pocit, že jsou placený za to aby mi znepříjemňovali práci :-D
Poslední nebyl sice tak špatnej, dá se říct, že většinou v phodě,ale když ho chytl rapl, tak bylo lepší se mu vyhýbat. Stejně nechápu proč tak prudí, stejně svoji práci udělat musíme a jestli se na chvilku zakecáme, tak o to dýl nám to bude trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14991
13.10.11 08:57

Ahoj holky,

tak včera mě bolel podbřišek, tak jsem si říkala, jestli už je ovulace tu… Mám krásné dvě čárky, tak doufám, že se zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
13.10.11 12:38

Ahoj Lady Tommy
tak s chutí do snažení a držím palečky ať se zadaří. Mě pomalu končí MS a tak co nevidět se pustíme do tulení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
13.10.11 13:17

Holky, já dnes zaspala - tak že by? MS bude v neděli, tak jsem nervní. Nezaspala jsem snad od těhotenství. Jdu si ještě zdřimnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
13.10.11 14:28

Ahoj Osmanko, tak to by bylo prima:), my jsme dneska náhodou taky zaspali :-))), malá v noci vyváděla ale pak vyspávala do půl deváté… no, držím Ti palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
13.10.11 19:32

Ahoj Tinuviel
to byl dneska asi nějaký spací den taky jsme stávali až po 8 h, to je jedna z výhod těhotenství, že si může trošku pospat. Tedy pokud nemá doma raní ptáčátko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
14.10.11 09:43

Dobré ráno holky,
já měla takhle spací středu, celý den jsem se nemohla vyhrabat z pelechu :-), taky chvilková výhoda nezaměstnaných, člověk si občas potřebuje pořádně odpočinout. Osmanko, držím palečky at ms nepřijde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
17.10.11 14:04

Ahoj holky
tak jak se máte?
Já jsem momentálně ve fázi snažení, to je ta část, kterou má manžel nejraději :-)
A co ty Osmanko, dorazila MS, nebo už jsi našla //, doufám, že to druhý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí