Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Izz taky znám pár takových který začly hnedka a dneska mají krásné zdravé dětičky ![]()
Melounek to mě moc mrzí že jsi o to 2× přišla
je to nespravedlivé, my co si malé chcem, tak nám není přáno
A jak si na tom ted?
takovou zkušenost nepřeju nikomu..jsem si říkala že se nám nic takového nemůže stát
Myslíš že mám raději počkat? Já si říkám že jsem porod zládla bez komplikací, bez nastřihnutí a bez šití..tak myslím že by to mohlo být bez problému…
a když o tom mluvím tak se mi tím jen ulevuje, pač to nedusím v sobě,akorát se bojím chodit mezi lidi
super84, a to se vědělo už předem, že to takhle dopadne nebo to byl šok? Tyjo, nedokážu si to vůbec představit a fakt tě obdivuju a vim, že to zvládnete a brzo se vám zadaří.
Super já dobrý ale prožít to co ty tak nevím. Já už mám doma prďolku tak to snáším až se sama divím dobře. I když porod proběhne v pořádku tak nedoporučujou snažení v šestinedělí prý se tělo v tomto období má regenerovat děloha stáhnou adt.
IZZ předem se to nevědělo
šla jsem na na kontrolu po termínu..sestřičky nemohli najít srdeční ozvy, tak si mě zavolal doktor na UZ a viděl že srdíčko nebije, tak mě poslal hned do porodnice,kde to potvrdili, že miminko nežije
a při tom jsem ještě den předem cítila jak kope…je to otázka tří minut říkal DR po porodu a je to jen blbá náhoda, a ta náhoda si vybrala nás
![]()
Melounek jsem vás tady asi viděsila že?
Ano taky sem to slyšela, ale když já po otm malém tolik toužím a čekat se mi nechce…jsem asi vážně blázen
super, třeba si tělo poradí samo a dovolí i otěhotnět až po tom šestinedělí, aby bylo všechno v pořádku…
Máš pravdu, nechám tomu volný průběh, až to příjde tak to příjde ..
Ahoj holky tak koukám že se to tu pěkně rozjelo taky tu jsou nové holky, tak to je super.
Tak co, jak se máte? Já jsem unavená, akorát přítel si jde sednout s kamarádem…tak jsem se těšila, že si užiju večer a on taky (nemám ho ráda doma, když je z hospody)…no ale volal, jestli bych pro něj nedojela. Tak jsem řikala nejdýl v 10. Tak prej jo, že chce bejt se mnou, že už je nějakej starej ![]()
Izz tak o únavě mi povídej jsem dneska přijela z práce a normálně jsem si hodila šlofíka ![]()
Holky dneska jsem volala na ty testy a vše je v pořádku takže mi už se můžem snažit ![]()
Melounek
Držím palečky aby se to podařilo co nejdříve
mám radost ![]()
Jinak jsem taky docela unavená, přítel měl včera u nás malou oslavu narozenin, tak si to asi dokážete představit, ten bordel po tom
Tak jsem to vše uklidila a přítel si ještě v klidu pochrupuje
Taky to nemám ráda,oslavy doma, ale pro jednou jsem to vydržela…
Ahoj holky jak se všichni máte, dneska jsem byla chvilku v práci pak odpočinek, plavání a zítra lyže.
My jsme byli včera na plese…tančili jsme, poskakovali jsme, tak snad bude vše ok…
mějte se bájo
Kikino užij si lyže ![]()
Super taky nemám ráda oslavy doma
hlavně kvůli tomu bordelu. ![]()
Izz hlavně že jsi si ten ples užila myslím že určitě bude vše ok.
Vy tam máte sníh? My tu máme jen vodu v podobě děště…naprd.
Jsme po celym „návštěvnim“ dni doma, uff. Byli jsme za babičkou v nemocnici a řekli jsme jí, že bude asi prababička, tak se rozzářila a snad se začne víc těšit domu ![]()