Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4216
5.1.12 20:44

Izz taky znám pár takových který začly hnedka a dneska mají krásné zdravé dětičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
5.1.12 20:46

Melounek to mě moc mrzí že jsi o to 2× přišla :( je to nespravedlivé, my co si malé chcem, tak nám není přáno :( A jak si na tom ted? :hug: takovou zkušenost nepřeju nikomu..jsem si říkala že se nám nic takového nemůže stát :zed: Myslíš že mám raději počkat? Já si říkám že jsem porod zládla bez komplikací, bez nastřihnutí a bez šití..tak myslím že by to mohlo být bez problému… :nevim: a když o tom mluvím tak se mi tím jen ulevuje, pač to nedusím v sobě,akorát se bojím chodit mezi lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.1.12 20:52

super84, a to se vědělo už předem, že to takhle dopadne nebo to byl šok? Tyjo, nedokážu si to vůbec představit a fakt tě obdivuju a vim, že to zvládnete a brzo se vám zadaří.

• Citovat
  • Upravit
4216
5.1.12 20:53

Super já dobrý ale prožít to co ty tak nevím. Já už mám doma prďolku tak to snáším až se sama divím dobře. I když porod proběhne v pořádku tak nedoporučujou snažení v šestinedělí prý se tělo v tomto období má regenerovat děloha stáhnou adt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
5.1.12 21:55

IZZ předem se to nevědělo :( šla jsem na na kontrolu po termínu..sestřičky nemohli najít srdeční ozvy, tak si mě zavolal doktor na UZ a viděl že srdíčko nebije, tak mě poslal hned do porodnice,kde to potvrdili, že miminko nežije :zed: a při tom jsem ještě den předem cítila jak kope…je to otázka tří minut říkal DR po porodu a je to jen blbá náhoda, a ta náhoda si vybrala nás :( :,(

Melounek jsem vás tady asi viděsila že? :( Ano taky sem to slyšela, ale když já po otm malém tolik toužím a čekat se mi nechce…jsem asi vážně blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
6.1.12 08:34

super, třeba si tělo poradí samo a dovolí i otěhotnět až po tom šestinedělí, aby bylo všechno v pořádku…

• Citovat
  • Upravit
3863
6.1.12 12:40

Máš pravdu, nechám tomu volný průběh, až to příjde tak to příjde ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
6.1.12 18:45

Ahoj holky tak koukám že se to tu pěkně rozjelo taky tu jsou nové holky, tak to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
6.1.12 19:06

Tak co, jak se máte? Já jsem unavená, akorát přítel si jde sednout s kamarádem…tak jsem se těšila, že si užiju večer a on taky (nemám ho ráda doma, když je z hospody)…no ale volal, jestli bych pro něj nedojela. Tak jsem řikala nejdýl v 10. Tak prej jo, že chce bejt se mnou, že už je nějakej starej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4216
6.1.12 19:34

Izz tak o únavě mi povídej jsem dneska přijela z práce a normálně jsem si hodila šlofíka :mrgreen:
Holky dneska jsem volala na ty testy a vše je v pořádku takže mi už se můžem snažit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
7.1.12 13:33

Melounek

Držím palečky aby se to podařilo co nejdříve :) mám radost :)

Jinak jsem taky docela unavená, přítel měl včera u nás malou oslavu narozenin, tak si to asi dokážete představit, ten bordel po tom :( Tak jsem to vše uklidila a přítel si ještě v klidu pochrupuje :) Taky to nemám ráda,oslavy doma, ale pro jednou jsem to vydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
7.1.12 23:05

Ahoj holky jak se všichni máte, dneska jsem byla chvilku v práci pak odpočinek, plavání a zítra lyže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
8.1.12 10:54

My jsme byli včera na plese…tančili jsme, poskakovali jsme, tak snad bude vše ok…

mějte se bájo

• Citovat
  • Upravit
4216
8.1.12 11:45

Kikino užij si lyže :pankac:
Super taky nemám ráda oslavy doma :lol: hlavně kvůli tomu bordelu. :mrgreen:
Izz hlavně že jsi si ten ples užila myslím že určitě bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
8.1.12 19:07

Vy tam máte sníh? My tu máme jen vodu v podobě děště…naprd.
Jsme po celym „návštěvnim“ dni doma, uff. Byli jsme za babičkou v nemocnici a řekli jsme jí, že bude asi prababička, tak se rozzářila a snad se začne víc těšit domu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex