Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Izz píše:
Deni, vždyt jsi řikala, že ted budeš mít pauzu půl roku…tak co najednou ten spěch?
No vždyt jo…ale musím dát dohromady 60klacků..a to nedám za měsíc
Máme to spočítaný 10000 měsíčně
něco málo už máme,ale jak píšu někdy máme poplatky i 20tisíc měsíčně a to je pak mazec a kde máš žrádlo..auto..pes prášky skoro 2litry..ted domácnost..telefony.no hnus prostě..asi nebudu žrát stejnak potřebuju shodit
![]()
Jé řešíte svatbu já ještě vdaná nejsem nevím proč zatím se o ní jen bavíme letos budem spolu 10 let a pořád se o ní jen bavíme
Taky jsem přemýšlela jestli by se potom nepřestal snažit. Jo a finty mám úplně stejné
![]()
No vidiš, to já nebudu žrát taky a nevim, za co koupim kočár, hadry a plíny…jsme teď docela v prdeli
Vybrala jsem si blbou dobu.
Melounku, my jsme nechtěli děti bez svatby.Původně jsme se měli brát 1.9. ve škole
ale to bych tady taky mohla porodit, tak jsme to radši přesunuli na červen
Hele, tak Deni, prachy budou a my nebudem!
Tak si tady postěžuj, my si řeknem, že jsi blázen, že to nemůžeš nikdy našetřit a stejně obě víme, že se s manžou kousnete, budete makat jak šroubi (jako posledních 12 let) a min. 50 tisíc ušetříte a při tom všem stihnete rozmazlovat sebe i psa
Zbytek dodá tatínek a je to teto!!!
prostě už v tom umíš chodit, tak nedělej vlny! ![]()
Izz, jde to hrc prc, nejhorší je udělat první krok! (Pro mě to bylo rozhodnout, kde vlastně se vezmem, já taky chtěla venku.) Jak už zajdeš na matriku, tak to pak frčí!! Jako vybírat šaty a kytku a jídelníček neberu jako práci, to mě bavilo!! ![]()
Izz my už se právě o svatbě bavily ale pak jsme začaly stavět baráček takže se to zase šouplo. Ale asi bych měla zatlačit na pilu protože ten můj jezdí kamionem takže je jednou nohou v kriminále a nebo v rakvi. Tak ať mám alespoň vdovské.
Ale teď na to stejně nejsou koruny. ![]()
Smishek vítej konečně tu nebudu jako nováček sama ![]()
No my víme datum, byla jsem na matrice to jen domluvit, víme místo…jelikož budu snad pupkáč, tak bych to viděla na nějaký volný pěkný letní kalhoty a nějakou hadru přes to, nejsem žádná barbína a šaty já nerada…no a jinak pivo, víno, sele, maso na gril, kytáááru a je to
Izz já vím jen to že nazpátek pojedem v hasičském auťě nebo kamionem prý si mám vybrat ![]()
Izz pivo víno sele to máme na naše narozeniny takže bych chtěla něco víc
ale asi taky dopadnu takto.
![]()
Melounek, je to nádhera, když vyjde počasí! My se brali na Hněvíně a ten kastelán je fakt drsoň. Já mu říkám- co když bude lejt? A on- máme tu takový ten altánek. A já- tam se vejdem všichni? A on - ne, jen vy dva a oddávající! Bylo nádherně, tak jsem se nedozvěděla, jestli kecal a svatebčani by šli s deštníkama nebo měl plán B ![]()
Izz- no tak to nemusíš skoro nic zařizovat, to je paráda!
Jéééé teď jsem to přečetla doufám že jsem tě neurazila to bych nerada. Jsem to myslela tak že ta naše svatba asi bude jako naše narozky.
Agri a nakolik to vyšlo na Hněvíně? Jestli se můžu zeptat? Já na něj koukám každý den z okna.
To mě nenapadlo že se tam pořádají taky svatby.
Agri ty aby jsi nepindala..ani postěžovat si nemůžu
To víš,že to dáme..bude to těžký,ale manžel by to nedopustil..mám ale zákaz utrácet..ale jo má pravdu..někdy kupuju fakt třeba zbytečnosti a ted se hold nedá svítit a musíme to zmáknout.Jasně..rodiče jsou naše záloha..kdyby něco tak nám pomůžou..chlapeček si jim postěžoval jak musí zastavit stavbičku a nemůže dodělat okýnka a maninka chlapečkovi chudáčkovi pomůže..když má doma chcípáčka..tedy jako já.
No jo Deni, jsem ti přerušila stěžovací průjem, tak promiiiiň, klidně pokračuj, dyť já poslouchám, však víš ![]()
Agrimonia píše:
No jo Deni, jsem ti přerušila stěžovací průjem, tak promiiiiň, klidně pokračuj, dyť já poslouchám, však víš
Jsem se těšila na dovču a to nehrozí ani omylem..no jo no..tak když tak si zajdu k doktorovi..má bazén tak proč né,že jo
Mě takhle bere na hůl..my ho letos nebudeme napouštět,prootže šetříme tak co no..doktorovi to oznámým jasně předem,aby nebyl v šoku až u něj zazvoním v plavkách a se slunečníkem,protože nebudu mít ani na koupaliště kvůli němu
tak dostěžováno