Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
4.1.12 11:55
Agrimonia píše:
Tak vítej na lodi, já to právě dostala a nemůžu ani vylézt z postele, jak je mi zle :cert:
Já u tebe krom té díry v :srdce: vidím jedno veliké pozitivum- máš fantastického mužského!! Který jiný by takhle výborně vydržel 12 let snažení? Maká jak šroub, aby byly peníze, ještě tě rozmazluje a ani chvilku nepřemýšlí, že by odešel a vykašlal se na to. Řeknu ti- radši 12 let snažení a odříkání a zmařených KET s báječným chlapem po boku než dítě na první pokus s debilem po zbytek života. :pankac:

Líp jsi to beruško říct ani nemohla..přesně tak jak píšeš to cítím i já…manžela si neskutečně vážím a snad to dotáhneme spolu do konce.Budu klidně bez dětí,ale jeho bych nevyměnila ani za nic na světě.Život bez něj by mě už nebavil..je to můj život :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 11:56

melounku vítej :mavam: :mavam: :mavam: sekla jsi se jenom o trolík…jsem vodnář a přesně co se o něm píše na mě sedí :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.1.12 12:00

Jee Deniso jsem taky vodnář, kolikátýho jsi, já 11. 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
4.1.12 12:06

Tak já jsem taky Vodnář:-)) 13.2.
Melounku, neboj, já jsem vlezla na emimino a nevěděla vůbec nic, holky tady házely jednu zkratku za druhou a já čuměla jak puk, o čem je řeč. V životě jsem neřešila ovulku, hlen, no nic. Ale jak začneš chodit na gyndu, že ti to nejde, tak musíš být zatraceně dobře informovaná, jinak si s tebou dělaj, co chtěj a opijou tě rohlíkem, protože jsme pro ně jenom maso, není na vysvětlování čas! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 12:07
kikina79 píše:
Jee Deniso jsem taky vodnář, kolikátýho jsi, já 11. píše: Více

27.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 12:08

Já ovulku mám,ale je mi k ho… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.1.12 12:21

No všechny jste lednový…jste takový drsný!! Já jsem bejk, takže tvrdohlavec.

• Citovat
  • Upravit
4216
4.1.12 13:04

Já to holky zatím nechám na přírodě zatím jsem otěhotněla když jsem chtěla beru jen femibion. Jen to dotáhnout do konce je zatím problém :think: Spíš to začnu řešit jestli ještě jednou potratím. Pořád doufám v to že je to jen blbá shoda náhod.
Agri já mám dobrého dr. je to známý vlastně bratranec z druhého kolena mého taťky tak mu věřím.
Kikino moje Kikča je 10.2. :mrgreen: :mrgreen: Hele a nejmenuješ se taky Kristýna? Já jsem kozoroh 25.12.
Deniso a co se o něm píše? Já jsem vodnáře zatím nečetla ale chystám se na to jestli to sedí na Kikču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
4.1.12 13:07

dobrý Dr., kterému se dá věřit je půlka úspěchu, tak to jo! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
4.1.12 14:51

Ahoj děvčata!
Melounku vítám tě tu a držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
4.1.12 14:55

Mal děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
4.1.12 15:53

Děvčata, pozor dnes na silný vítr! Už včera v noci nám to málem odneslo střechu a má být hůř! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.1.12 16:01

Já teď venčila psa a byl pěknej vítr…

• Citovat
  • Upravit
4216
4.1.12 16:09

Jo jo taky jsem teď přijela z Mostu celé pocuchaná :mrgreen: jsem zvědavá na večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.1.12 17:22

tak holky,
já vás opouštím… mějte se báječně, ať je pro Vás rok 2012 šťastným, veselým a úspěšným. Hezky se vám to tady rozjelo. Jste fajn baby a držim vám všechny palce. :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex