Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jsem zase tady..byla jsem navštívit maminku, pak jsem doma poklidila a vybrala zimní oblečení co nenosím pro ústeckou charitu, tak ze sebe mám dobrý pocit..jo a toho panáka jsem si dala, a určitě si dám ještě ![]()
zítra se objednám do pronatalu kvůli té žádance na zákrok a už to pojede ![]()
No vidíš Mali, to je slovo baby!! Já si jdu dát taky panáka
S mužem jsem to dneska probrala, tak jsme se dohodli, že zkusíme naposled Clost a pak hurá na kafe s Dr. Lojkou z Pronatalu, proberem to, přeskočíme IUI a hezky rovnou na IVF a to by bylo, aby to nebylo!!!
se obě máte
i když já osobně nelyžuju..:)
tak jsem se objednala do pronatalu na čtvrtek, doktor mi dá žádanku na ten zákrok a poradíme se co pak..:)
tak už se těším..
mimochodem, ty panáky včera byli tři, ale během celýho odpoledne a večera..bumbala jsem baileys mňam ![]()
a tos zvládla 3 panáky takového lepidla?? To už bych asi neotevřela pusu
Já si dala nakonec vínko. Mali, já taky nelyžuju, stála jsem na tom dvakrát. Poprvé v čechách, to jsem byla samá modřina, protože jsou tady úzké sjezdovky, tak jsem jela tak rychle, že jsem to neukočírovala a pak v Alpách a to jsem nespadla ani jednou, tam je místa! Tak jsem řekla, že už jinam jezdit nebudu…
No super, já mám tady litr baileysm co jsem dostala od přítele k vánocům…asi si dneska taky dám…
Jinak já lyžuju, ale je to spíš humor než sport. Loni mě tak moc tlačily boty, že jsem uprostřed zastavila a začala brečet. A to brečim tak 1× za sto let. A běžky už vůbec…
A Mali, ten zákrok, to je teda kontrola dělohy a pak ti poví, co s tim dál, jo?
Ne, nasraně jsem si sedla na prdel a ty boty jsem si povolila, teda spíš skoro rozepla, jinak to nešlo…a ještě 2 hodiny v nich jezdila…byly půjčený. byli jsme jen tak na víkend a rozhodli jsme se ráno, že si zajezdíme.
Ahojky
jenom poreferuji i když tady už někdo psal koukám za mě
Test jsem měla pozitivní,ale nebylo to ono.No krev dopadla špatně hcg 49 a to je konečná.Vypadá to,že se mimčo asi jenom rozhlídlo a šlo do prdele.Nemohla jsem psát jak to vypadá,protože jsem z toho bylav prdeli,ale totálně.Léky jsem už vysadila a ms už taky dorazila tak jsem ráda,že nemusím zase někam k doktorovi.Jinak jsem to už rozdýchala a jsem ráda,že konečně začalo fungovat,protože všechno ukazuje,že léky a injekce co jsem brala tak zafungovali.No a co bude dál??? Ted si musím dát tak 1/2 roku pauzičku a pak se pustím do 4.ivf..no pojištovnamě ještě uhradí léky,ale pořád mě to vyjde skoro na 40tisíc.Ale šanci mám tak na to seru..peníze budou a my nebudeme.Máme na starně peníze na okna tak hold okna počkají a bude ivf
![]()
Kamarádka má bolesti při sexu, především při poloze ze zadu. A má obrovský bolesti při MS, i zvrací.