Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Agrimonia píše:
jejda, ten má psí oči, to by člověk zmucinkal, plyšák jeden…Hele, ale taky když otevřeš skříň, tak nemáš co na sebe že jo? Já bych to měla probrat a odvézt někam na charitu
asi tak nějak..nemám co na sebe
Né on by člověk nesměl být tak roztahanej..co se mi líbí tak koupím,ale jde to i bez toho.Pamatuju si,že když jsme začínali tak jsem měla na měsíc 4tisíce a vyšla jsem.Ted je mnohem víc a a nevyjdu
ale jak říkám,je to tím,že člověk má a něco na víc a prostě nečumí na levo a napravo.Manžel je jiný..ted umí šetřit a taky mě občas vynadá,že kupuju pí…no už nebudu..snad to vydržím
![]()
Nevydržíš, musíš si udělat nějakou radost!!!
Já na vejšce vydržela s 2 tisíci na měsíc a jak jsem dopadla. Počkej, mateřská nás naučí!!! ![]()
Agrimonia píše:
Nevydržíš, musíš si udělat nějakou radost!!!Já na vejšce vydržela s 2 tisíci na měsíc a jak jsem dopadla. Počkej, mateřská nás naučí!!!
No právě..radost si musím udělat když už nic jiného..asi by mě pak už nebavilo nic.Ale zase když jsem na umělku tak mě manža dokonce sám rozmazluje..vidí,že to není žádná sranda a že mě je moc špatně a rozdal by se.No dneska jsme měli konečně po dvouch měsících půstu první sexík..ale nic moc..v půlce dorazila ms a ted konečně můžu říct je po všem mám to za sebou
Měsíc léků..vyčerpání..stresu..a ted už to je zamnou.Výsledek žádný a zase o něco víc vrásek a v srdíčku o něco větší díra ![]()
Tak vítej na lodi, já to právě dostala a nemůžu ani vylézt z postele, jak je mi zle ![]()
Já u tebe krom té díry v
vidím jedno veliké pozitivum- máš fantastického mužského!! Který jiný by takhle výborně vydržel 12 let snažení? Maká jak šroub, aby byly peníze, ještě tě rozmazluje a ani chvilku nepřemýšlí, že by odešel a vykašlal se na to. Řeknu ti- radši 12 let snažení a odříkání a zmařených KET s báječným chlapem po boku než dítě na první pokus s debilem po zbytek života. ![]()
Ahojky už jste sice rozjeté ale mohla bych se přidat? Jsem z Mostu a o prcka se snažíme no teď v lednu to bude rok, za minulý rok jsem měla dva potraty jeden samovolný druhý bylo zamlklé těhu. Jednu dračiči už doma máme. A v pátek se můžem začít zase snažit.
Takže jestli mě vemete mezi sebe budu ráda.
Ahoj Melounku, to víš že tě berem! Je super, že už jedno mimčo máš, to je dobrý základ a navíc víš, že jsi schopná otěhotnět, s tím se dá něco dělat.
A jsi zatím bez léků nebo už chodíš k doktorovi, ať to nějak urychlí?
Holky díky.
Agri zatím bez léků ale včera mi dr bral krev na toxoplazmózu atd. tak jsem zvědavá jak dopadnu.
Přesně malá mě držela hodně nad vodou při tom posledním potratu. Jinak bych to asi takhle nezvládla.
Začíná toxoplasmosou?? To jsou věci..tak když už bral krev, snad udělá to hlavní- hormonální profil.
My co ještě mimino nemáme, tak furt hypnotizujeme svůj cyklus, nejdřív se nemůžeme dočkat ovulace, pak zas, jestli přijde menses- no od testu k testu. Ty s tím malým rarachem aspoň na takové kraviny nemáš čas ![]()
Agri nevím co je hormonální profil
dělal mi odběr na antropozoonozy a chlamydia
prý když mám zdárné těhu za sebou tak to zatím necháme
je pravda že ovulaci nesleduji jen čekám zda přijde ms nebo ne. ![]()
no třetí den cyklu se vezme krev a zjistí se, jestli hladiny všech pohlavních hormonů jsou tak vysoké, jak je potřeba. Třeba zjistí, jestli estrogen není moc nízký- to by nerotla sliznice, nebo prolaktin moc vysoký, to by bránilo ovulaci atd. Ale jasně, proč hned spustit baterii vyšetření, když jedno mimi bylo v pohodě. No přesto bych aspoň začala sledovat ovulaci nebo měřit teplotu. Manžu poslat na spermio a tak.
Agri a na co sledovat ovulku? A měřit teplotu, promin asi se ptám jak blbec jen já fakt nevím na co? ![]()
Tak jsem přečetla pár poslední stránek a jste tady samý super ženský ![]()
Deniso tebe obdivuji jsi moc silná ženská nejsi kozoroh?
Agri tak ty jsi lékárnice jo? Tak to tě budu bombardovat otázkama
ne to je jen vtip ale já těmto věcem moc nerozumím ale už jsem pár věcí zjistila v jiných diskuzích
já jsem první těhu vůbec neřešila nebrala žádné vitamíny ani jsem si nic nepřipouštěla prostě jsem otěhotněla a porodila pak jsem našla emimi a při druhém těhu jsem brala vitamíny přestala samo pít hnedka jak jsme se začaly snažit a taky jsem se začala všeho bát. U třetího těhu to bylo ještě horší
takže jsem zvědavá teď.
![]()
Meloumku já taky nic nevěděla ze začátku. ten hormonální profil by ti udělat měl, já ho měla třeba jeden měsíc špatnej a druhý měsíc ukázkový. A to bez hormonů a nějaké léčby. Jinak ti doporučím kontryhel, pije se od prvního dne menstruace do ovulace. ovulace bývá podle toho jak máš dlouhý cyklus, průměrně kolem 12 dne. Moc dobrý je taky Gynex, podívej se na net tam o tom píšou.