Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
3.1.12 17:45

Ahoj holky, deniso to je mi líto, neuvažovala jsi třeba taky o adopci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
3.1.12 17:47

Hm, to by mě možná taky napadlo mít děcko a při tom se snažit o další…ale geny jsou asi geny…

• Citovat
  • Upravit
33916
3.1.12 17:55
kikina79 píše:
Ahoj holky, deniso to je mi líto, neuvažovala jsi třeba taky o adopci?

Ahojky..no adopci nikdy..to už máme s manželem rozhodnutý..obadva ji prostě odmítáme.Nemám náladu ještě lítat po úřadech.Jsem totálně vyčerpaná a mám toho plný zuby..rok jsem byla jenom po doktorech a už nechci nic jiného řešit.Víš doktoři mě říkají,že to nemám vzdát,že dítě můžu mít a tak prostě musím makat dokud to jde.Kdyby mě řekli,že to nepůjde tak si řeknu ok a je konec.Zatím neplánuju..uvidíme co bude.Peníze zatím mám..tedy budu mít za rok stavebko a bude když tak na několik ivf..tedy doufám,žeto nevycrcám celé v car a zadaří se.Když jsem otěhotněla při druhém umělku tak mě v životě nenapadlo,že po druhé to už bude takhle trvat.Ale co tady čtu a co mě píšou holky tak na tom nejsem ještě nejhůř.Dneska psala holčina co měla 15 transferů než se to podařilo a takhle bych tady mohla pokračovat do alelujá.Věřím,že to půjde a až bude ten správný čas tak se to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.1.12 18:00

Jestli nám to nepůjde tak mi do adopce půjdeme, mám několik kamárádek které mají adoptované děti, tak si říkám proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.1.12 18:01

Deniso kolik tě to IVF stálo jestli se teda můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.1.12 18:03
kikina79 píše:
Jestli nám to nepůjde tak mi do adopce půjdeme, mám několik kamárádek které mají adoptované děti, tak si říkám proč ne.

Jo určitě..každá to cítíme jinak.I v mém okolí jsou adopčátka,ale pro nás to není..nevím třeba změníme názor,ale manžel vím,že to tak cítí a nechci ho nějak přemlouvat a tlačit na něj.Jsem ráda,že tohle semnou prochází a i dneska vidím jak je unavený a už se mu do ničeho nechce.Když by to nešlo tak bych ještě možná přistoupila na darovaný,ale jak říkám tohle ještě nechci řešit.Věřím,že to dám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.1.12 18:05
kikina79 píše:
Deniso kolik tě to IVF stálo jestli se teda můžu zeptat?

Ani se neptej :mrgreen: :mrgreen: né ted to ještě šlo,protože to hradila pojištovna a je to nashromážděné za 12 let..takže suma sumárum cca se vším všudy 70000kč..ted 4.ivf ještě částečně uhradí pojištovna,ale budu doplácet 40000 a když se nezadří tak 5.ivf už bych byla samoplátce úplně a je to něco kolem 70000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.1.12 18:06

Nechápu to jakto že se někteří rozmnožujou jak houby po dešti a nám to nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.1.12 18:07
kikina79 píše:
Nechápu to jakto že se někteří rozmnožujou jak houby po dešti a nám to nejde. :nevim:

ty jsi teprve na začátku a neházej flintu do žita..třeba Ti vyjde hned 1.ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.1.12 18:09

To je síla, ale za mimi to prostě dáme. Téda to už se snažíš dvanáct let. je mi z toho smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.1.12 18:11
kikina79 píše:
To je síla, ale za mimi to prostě dáme. Téda to už se snažíš dvanáct let. je mi z toho smutno.

od 24 let…za pár dní mě bude 36let.Škoda,že jsem tenkrát otěhotněla mimoděložně..měla bych už asi 8 leté dítě.Ale co nadělám musím jít dál a vydržat :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.1.12 18:13

Musíme bojovat, až budeš mít mimi tak ho pěkně rozmazluj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
3.1.12 18:13

Denisa má to štěstí, že na to má. Já bych teda takový peníze neměla…takže to je takový štěstí v neštěstí, když to tak mám říct blbě.

• Citovat
  • Upravit
33916
3.1.12 18:19
Izz píše:
Denisa má to štěstí, že na to má. Já bych teda takový peníze neměla…takže to je takový štěstí v neštěstí, když to tak mám říct blbě. [/citacePodívej..pokud chodí člověk do práce tak se to dá..já si třeba platím z výplaty stavebko a jde to.Pokud člověk něco chce musí se snažit.Jsou dny,že manžel dělá měsíc v kuse a já si k práci třeba ještě něčím přividělám,ale musíme.Nejde říct,že na to nemám..chci mít dítě a vydělat peníze je pro mě to poslední.Jsou holky co prodají i majetek nebo zastaví dům co já vím,ale kdo tímhle si prošel tak jsou pro něj peníze to poslední to mi věř
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
3.1.12 18:25

Já jsem to napsala samozřejmě v dobrym. Že máte štěstí, že si to můžete dovolit, anižbyste prodávali televizi a auto…
Přeju ti to, samozřejmě…snad víš, jak to myslim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí