Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Izz
5.1.12 20:16

A co na to doktor?

• Citovat
  • Upravit
4216
5.1.12 20:18

Super vítej v kolikátým týdnu jsi byla? Já osobně jsem se dost bála a vždy čekala až skončí doba co mi řekl dr. ale je tu dost holek na emimi co se začínají snažit už po první ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
5.1.12 20:21

No já jsem porodila mrtvou holčičku ve 40+3 měla 5× omotanou pup. snurou..Zatím mě ještě čeká kontorla po 6ti nedělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
5.1.12 20:22

Izz krásný mazlíčky máš :palec: :palec: My máme kočku které je už 13let klasická vesnická mourovatá :lol: pak mám jezevčíka a máme taky hlídače středo asijského pasteveckéhé ovčáka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.1.12 20:23

To mě teda hrozně mrzí. :,( Já myslela, že se v dnešní době už tyhle věci hlídaj.

• Citovat
  • Upravit
3863
5.1.12 20:25

Já vůbec nedoufla že se něco takového může stát :( pač celé těhu bylo super, žádné nevolnosti, žádné bolesti..až ke konci otýkání nohou, jinak nic…malá byla zdravá, no a UZ ta šnůra není vidět…věřím v to že dr si dá pak větší pozor a bude mě více hlídat, pač z toho byl sám hodně neštastný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
5.1.12 20:25

Je mi to moc líto :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
5.1.12 20:27

Můžu se zeptat ve které porodnici? Jsi dost statečná ženská klobouk dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.1.12 20:29

Ani na 3D ultrazvuku se to nepozná? To mě děsí.

• Citovat
  • Upravit
3863
5.1.12 20:31

Noo děkuju, ale mám co dělat abych to zvládla :( hodně mi pomáhá přítel a rodina a kamarádi se kterýma se můžu o tom bavit :( bolí to moc, malou jsem neviděla a ani nepochovalal a to bude bolet do konce života :,( Rodila jsem v Žatci, personal byl báječnej a ni jsem jim nepoděkovala a to mě mrzí…a právě mě drží to že se budem snažit o další, asi si říkáte že jsem blázen, ale je to jediná utěcha, moc jsme si malou přáli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
5.1.12 20:32

Na 3D se to pozná ale na normálnim ne, na 3D jem byla jednou, víckrát ho nedělají, teda aspon myslím…Ježiš tak to jsem tě nechtěla vystrašit :( omlouvám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.1.12 20:34

super84, vůbec se neomlouvej…já bych se asi řídila radou doktorů. Kamarádka taky potratila, ale ve 12tt, měla taky dodržet šestinedělí. Nevydrželi to. A narodil se jim zdravej, krásnej, bezva kluk.

• Citovat
  • Upravit
3863
5.1.12 20:36

Jůůů já když to takhle čtu, tak si říkám že by se nám taky mohlo takhle poštěstit…ale nevím nevím , nesmím na to tolik myslet a hlavně musím být po psychické stránce připravená…tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
5.1.12 20:40

Super fakt jsi dost silná mluvit o tom jen tak nikdo nedokáže :srdce: a úplně tě chápu já když potratila tak mě taky drželo to že se za tři měsíce můžu zase začít snažit a zpočátku byly pro mě tři měsíce hrozně dlouhá doba ale uteklo to docela rychle. Pak jsem potratila podruhé a čekala jsem půl roku a nakonec to taky uteklo rychle ale já to měla na začátku takže jsem si neprožila to co ty :,( :,( neboj mimíska se určitě dočkáš a přeji ať je to co nejrychleji. Ale radši počkej co řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
5.1.12 20:42
super84 píše:
Jůůů já když to takhle čtu, tak si říkám že by se nám taky mohlo takhle poštěstit…ale nevím nevím , nesmím na to tolik myslet a hlavně musím být po psychické stránce připravená…tak uvidíme :)

Přesně psychika je potvora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital