Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3863
8.1.12 19:20

Taky nám tu pěkně prší, to je strašný…zima za všechny prachy :) Tak at se babička brzy uzdraví a at je fit na to pravnoučátko :) Snad se moje babička taky dočká pravnoučátka :)

No jsem ten bordel uklízela pomalu celý den a taky celý den a ještě dnes větrala, pač jsem pro jednou dovolila kouřit v pkoji a taky to bylo naposled :)To byla zase nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
8.1.12 19:37

No já se k úklidu opět nedostala. Máme hrozně chaotickej život. Těšims se, že teď se pomalu začne dostávat do stereotypu. Do takovýho totho zdravýho. Žádná nuda, jen nějakej řád, pohoda, klid.

Super, odkud jsi ty?

• Citovat
  • Upravit
3863
8.1.12 19:50

IZZ

Hele z toho si nic nedělej, nikdo to za tebe neuklidí,tak v klidu, když to neuděláš dnes uděláš to zítra,ono ti to neuteče..a hlavně musíš být v klidu :)Jsem ze Žatce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
8.1.12 19:52

Jooo to já nejsem žádnej uklízecí maniak :) Budu s tim muset ale něco udělat. Moje máma se děsí toho, jak mi tu poleze batole mezi psíma chlupama.

• Citovat
  • Upravit
3863
8.1.12 19:54

Ale to nebude tak hrozné, tak budeš každý den při nejhorším vysávat :)To já taky nejsem, ale když se do toho dám, tak to stojí za to , a přítel kroutí jen hlavou..hlavně jsem vždy vytočená když není vše na místě jak má být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
8.1.12 19:57

No my jsme se před půl rokem nastěhovali z bytu 35m do 85m…a ještě minulej tejden byl budoucí dětskej pokojíček narvanej krabicema a neměli jsme to kam dát. Takže jsem se naštvala a letělo všechno. Tričko, co se mi nechtělo jít hodit do koše na prádlo, sluchátka, cédéčka, no mraky věcí…ale nechyběj mi a je tam najednou pořádek.

Dneska je na čt1 snad zajímavej film.

• Citovat
  • Upravit
3863
8.1.12 20:00

A jakej pak? Já chtěla koukat na Slavnosti sněženek :) Taky máme jeden pokoj, co pak bude dětskej, ale naštěstí krámu jsme se zbavili a ted tu máme jen PC rotoped astolek, tak že doufám že brzy bude sloužit tomu čemu má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
8.1.12 20:05

sama v době normálnosti…jdu čučet, ahoj

• Citovat
  • Upravit
3863
8.1.12 20:06

Ahoj tak mažu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
8.1.12 20:07

Jó holky já taky nejsem úklidová ale když se na to vrhnu tak to stojí za to :lol: Já taky chtěla koukat na slavnosti tak co Izz dávají na 1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
8.1.12 20:08

Ha už to čtu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
8.1.12 20:26

Hm, to mě nazujalo, bohužel…

• Citovat
  • Upravit
4216
8.1.12 20:37

Izz já zkončila u těch sněženek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: klasika je klasika :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
8.1.12 21:00

Přítel usnul na gauči a mě filmy nebavěj, když koukám sama…takže to slyšim, ale čučim do kompu.

• Citovat
  • Upravit
4216
8.1.12 21:04
Izz píše:
Přítel usnul na gauči a mě filmy nebavěj, když koukám sama…takže to slyšim, ale čučim do kompu.

Nápodobně :mrgreen: :mrgreen: taky koukám tak na půl očka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital