Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Jisteze.
A vidis, zazraky se fakt deji.
Ja ani nemusim koukat na smutny filmy, ja jsem schopna brecet kdykoliv, porad, jen tak, uplne citove labilni proste.
A tady u nas je nadherne, slunicko pali a hreje a uplne me to nabiji.
Rikas tedy, ze listopad je nas jo, snad bude i osklive-tudiz postylkove pocasi a my budem serizeny jako budiky. ![]()
@NeKa Jisteze.
Ja ani nemusim koukat na smutny filmy, ja jsem schopna brecet kdykoliv, porad, jen tak, uplne citove labilni proste.
Rikas tedy, ze listopad je nas jo, snad bude i osklive-tudiz postylkove pocasi a my budem serizeny jako budiky. ![]()
@NeKa Jisteze.
@Leni112 Už se to tu taky trochu rozehnalo, ale tak do 11 byla tma jak v pytli. Jooo, listopadový počasí můžu, hlavně kvůli tomu válení se v pelíšku, horší je to, když musím do práce
to se pak tím dnem hezky prozívám.
Citově labilní
pouštím si JAK DOSTAT TATÍNKA DO POLEPŠOVNY a zatím dobry, ale u prvního dílu mi telky slzy skoro celej film.
![]()
@NeKa Ja mam „stesti“, ze muz si taky rad pohaja, takze ja pres tyden makam, abych o vikendu nemusela nic a mohli jsme fakt jen peliskovat.
No jsem, fakt.
Ja brecela i u Planety opic, coz ani neni muj filmovy zanr, zvladnu to fakt u vseho.
Nejhorsi byl Marley a ja, ten mam zakazanej, u toho jsem se malem zhroutila. ![]()
@Leni112 Ani mi to neříkej.
Ti ty víkendy budu ještě víc závidět.
Já jsem buď v práci, nebo zas nemám muže skoro doma, páč má fotbal. Teď má zrovna taky trénink.
Marley a já neznám
musím zjistit co to je.
@NeKa Mam ale jen ty vikendy!!
Chtela bych, aby se ke mne vracel kazdy den…vsechno ma proste neco.
Nevim jak jsi na tom s tou labilnosti ty…
, ale pro me to bylo emocne hrozne moc. ![]()
@Leni112 Já vím, to taky není nic moc… Ale jak říkáš, všechno má něco. ![]()
Labilní jak kdy
ale je fakt, že některý věci mě dostávaj víc než dřív, a některý zas míň, ale nějak to pozoruju už od toho prvního těhu, takže už hooodně dlouho
to je se mnou špatný.
![]()
@NeKa Ja jsem na tom teda spatne od otehotneni me matky…
Urcite koukala na samy romantaky. ![]()
@Leni112
Tak aspon mas pro to oduvodneni.
Zacala jsem spinit
takze zitra se to rozjede.
@NeKa A jejda.
Ale ani to přece pořád nemusí nic znamenat.
Teplota taky klesla?? Já mam vždycky pocit, že jsem to dostala, protože cítím takový vlhko. Tak běžím na záchod a nic, krom takového bílého výtoku/hlenu. Ale dle akné je to taky asi blízko. ![]()
@Leni112 Dobre rano
Dnes zatim zadny spineni, tak uvidime. Tampony mam sebou v praci. Jdu na kontrolu k zubari, tak uz strasim od peti hodin. ![]()
Ale patek uz se bliziiii ![]()
Divej na graf. Cestou od zubaře skocim koupit test, no kdyztak mi zvyde na dalsi cyklus. ![]()
@NeKa Dobre rano.
Ja mit graf jako ty, tak asi uz urcite testuji, protoze bych nevydrzela.
Mne uz treti den teplota klesa, takze vicemene uz jen doufam, ze se ani nezvedne a ze jen ceka az ten Duphaston prestanu brat a spusti to. ![]()
@Leni112 Ja testovala to pondeli a bylo bilo. Dnes uz ranni nestihnu, tak treba zitra, pokud se nerozjede MS. ![]()
A tobe snad taky dorazi hned po vysazeni, teda treba tak v pondeli, at mate hezkej vikend ![]()
@NeKa Je fakt, ze je brzo na jakekoliv nazory z testovani, ale ja osobne bych ho urcite zkusila.
V patek to stihneme urcite…
A pak at to prijde klidne hned, v nedeli vecer nejlip.
A i kdyby hned v patek, pro nas cervena neznamena stop. ![]()