Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
14.10.14 13:25

@NeKa Jisteze. :) A vidis, zazraky se fakt deji. :mrgreen: ;) Ja ani nemusim koukat na smutny filmy, ja jsem schopna brecet kdykoliv, porad, jen tak, uplne citove labilni proste. :D A tady u nas je nadherne, slunicko pali a hreje a uplne me to nabiji. :) Rikas tedy, ze listopad je nas jo, snad bude i osklive-tudiz postylkove pocasi a my budem serizeny jako budiky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.10.14 13:25

@NeKa Jisteze. :) A vidis, zazraky se fakt deji. :mrgreen: ;) Ja ani nemusim koukat na smutny filmy, ja jsem schopna brecet kdykoliv, porad, jen tak, uplne citove labilni proste. :D A tady u nas je nadherne, slunicko pali a hreje a uplne me to nabiji. :) Rikas tedy, ze listopad je nas jo, snad bude i osklive-tudiz postylkove pocasi a my budem serizeny jako budiky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.10.14 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.10.14 14:43

@Leni112 Už se to tu taky trochu rozehnalo, ale tak do 11 byla tma jak v pytli. Jooo, listopadový počasí můžu, hlavně kvůli tomu válení se v pelíšku, horší je to, když musím do práce :mrgreen: to se pak tím dnem hezky prozívám.
Citově labilní :mrgreen: pouštím si JAK DOSTAT TATÍNKA DO POLEPŠOVNY a zatím dobry, ale u prvního dílu mi telky slzy skoro celej film. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.10.14 15:52

@NeKa Ja mam „stesti“, ze muz si taky rad pohaja, takze ja pres tyden makam, abych o vikendu nemusela nic a mohli jsme fakt jen peliskovat. :) No jsem, fakt. :mrgreen: Ja brecela i u Planety opic, coz ani neni muj filmovy zanr, zvladnu to fakt u vseho. :mrgreen: Nejhorsi byl Marley a ja, ten mam zakazanej, u toho jsem se malem zhroutila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.10.14 17:09

@Leni112 Ani mi to neříkej. :mrgreen: Ti ty víkendy budu ještě víc závidět. :mrgreen: Já jsem buď v práci, nebo zas nemám muže skoro doma, páč má fotbal. Teď má zrovna taky trénink.
Marley a já neznám :lol: musím zjistit co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.10.14 17:56

@NeKa Mam ale jen ty vikendy!! :) Chtela bych, aby se ke mne vracel kazdy den…vsechno ma proste neco. ;) Nevim jak jsi na tom s tou labilnosti ty… :mrgreen:, ale pro me to bylo emocne hrozne moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.10.14 18:36

@Leni112 Já vím, to taky není nic moc… Ale jak říkáš, všechno má něco. :hug:
Labilní jak kdy :mrgreen: ale je fakt, že některý věci mě dostávaj víc než dřív, a některý zas míň, ale nějak to pozoruju už od toho prvního těhu, takže už hooodně dlouho :mrgreen: to je se mnou špatný. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.10.14 19:57

@NeKa Ja jsem na tom teda spatne od otehotneni me matky… :lol: :D Urcite koukala na samy romantaky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.10.14 20:04

@Leni112 :mrgreen: Tak aspon mas pro to oduvodneni.
Zacala jsem spinit :roll: takze zitra se to rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.10.14 20:37

@NeKa A jejda. :hug: Ale ani to přece pořád nemusí nic znamenat. :hug: Teplota taky klesla?? Já mam vždycky pocit, že jsem to dostala, protože cítím takový vlhko. Tak běžím na záchod a nic, krom takového bílého výtoku/hlenu. Ale dle akné je to taky asi blízko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.10.14 06:30

@Leni112 Dobre rano :mavam: Dnes zatim zadny spineni, tak uvidime. Tampony mam sebou v praci. Jdu na kontrolu k zubari, tak uz strasim od peti hodin. :mrgreen:
Ale patek uz se bliziiii :srdce:
Divej na graf. Cestou od zubaře skocim koupit test, no kdyztak mi zvyde na dalsi cyklus. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.10.14 06:36

@NeKa Dobre rano. :kytka: Ja mit graf jako ty, tak asi uz urcite testuji, protoze bych nevydrzela. :lol: Mne uz treti den teplota klesa, takze vicemene uz jen doufam, ze se ani nezvedne a ze jen ceka az ten Duphaston prestanu brat a spusti to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.10.14 06:43

@Leni112 Ja testovala to pondeli a bylo bilo. Dnes uz ranni nestihnu, tak treba zitra, pokud se nerozjede MS. :think:
A tobe snad taky dorazi hned po vysazeni, teda treba tak v pondeli, at mate hezkej vikend :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.10.14 06:56

@NeKa Je fakt, ze je brzo na jakekoliv nazory z testovani, ale ja osobne bych ho urcite zkusila. :hug: V patek to stihneme urcite… :hug: A pak at to prijde klidne hned, v nedeli vecer nejlip. :) A i kdyby hned v patek, pro nas cervena neznamena stop. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí