Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Ja si ted udelala test, jen tak ze srandy.
A je tam duch.
13 DPO, neranni moc..ale i tak tomu neverim.
Na tve fotce teda nic nevidim, ale mam stejny test a merila jsem to ted centimetrem, nebot nevim kde ta druha carka ma presne byt, ze od pocatecni carky do konecny kontrolni carky mam 6 mm. Tak jestli v tech mistech vubec..?
Jsme dve, fakt.
![]()
@Leni112 Juuuuuuuuuuuu
Leni, hlavně bys ale neměla přestat brát ten Duphaston! Zavolej si k dr.
Seknul se mi telefon, chtěla jsem ti nahrát ještě druhou, možná lepší fotku, takže hned jak se nastartuje, tak ti to sem hodím a ty mi vyfot ten tvůj ![]()
@NeKa Moje doktorka tam dneska neni.
Az ten dalsi ctvrtek.
Chtela jsem ti to vyfotit hned, ale na fotce to nevidim, stale ani na te tve, takze si predstav, ze mame stejnej a asi tak.
Zkusim teda i zitra, ale uz ted je mi jasny, ze teplota klesne jako vzdycky. ![]()
@Leni112 Leni
To je proste super! Sla jsem si koupit dalsi testy. Tak budem testovat i zitra rano.
A nemuzes zajit nekam na ambulanci? Treba zitra. Ja bych sla, ze mam positivni test a ze nevis jak tedy s temi leky. Pac kdyz je vysadis, melo by to vyvolat MS. Moc na tebe myslim a drzim nam obema vsechny palce co mam.
Tohle proste vyjde. ![]()
@NeKa U nas tohle vubec neni, jsme male mesto.
Jenze zatim nemam kde mavat s ducharskym testem.
Kdyby tam byly dve jasny carky, asi bych to resila vic…coz treba zitra budu, ale treba taky ne. Ted k tomu mam nadeji 2%.
Cetla jsem, ze pokud by to tehu bylo, MS proste neprijde i po vysazeni. Takze proste jen cekat a cekat…
Ale alespon vim, ze je prede mnou cekani max tyden a ne 30 dni jako naposled. ![]()
@Leni112 Tak jo. Dalnice budou brzy, uvidis. Musi. Ja bych se bila i za ducha na testu, zasla bych si na test krve jako samoplatce. Abych vedela.
Leni, zazraky se dejiii ![]()
@Lenisska88 Dekuji ![]()
@NeKa Ja tomu porad teda neverim..
Chtela bych mit tvuj optimismus!!
Kdyby se z tohohle nic vyklubalo tehu, tak bych od zacatku tvrdila, ze to bude celej tatinek, na vsechno cas a klid.
Ted to teda bude neco, cekat na zitrejsi rano.
Na jeden obrovsky zazrak. ![]()
@Leni112
Ja v to verim! Samozrejme se muze stat cokoli… ale to vzdycky, ikdyz uz budou dalnice jak D1 ![]()
Na rano se tesim jako dite na vanoce.
A ze to bude velmi dlouhy cekani ![]()
@NeKa To je taky fakt.
Ja byla pozitivni dokud jsem nemusela menit nadeji z 1% na 2%.
Taky jsem blba, kdybych pockala do pondeli, jak jsem chtela, mohla jsem mit klid.
Ale alespon to proste nebude takova rana, az bude zase ciste bilej. ![]()
@Leni112 Ja si ho delala uz vcera a ciste bily byl. A tohle uz by bylo moc…
Takze rano tam obe hezky najdeme sytejsiho ducha ![]()
@NeKa Jako bylo by to krasny!!
Ale fakt se nechci jakkoliv radovat dopredu, zvlast v me situaci.
U tebe je to porad lepsi.
Ale je fakt, ze u Mamatestu jsem nikdy ducha nemela, u Pepino testu pokazdy. ![]()
@Leni112 Ja mela duch jen jednou a tomu duchovi uz bylo v zari trinact. ![]()
Takze to beru jako fakt. A bat se bojim, samozrejme, ale verim v to lepsi. ![]()