Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
16.10.14 08:25

@NeKa Ja si ted udelala test, jen tak ze srandy. :mrgreen: A je tam duch. :mrgreen: 13 DPO, neranni moc..ale i tak tomu neverim. :) Na tve fotce teda nic nevidim, ale mam stejny test a merila jsem to ted centimetrem, nebot nevim kde ta druha carka ma presne byt, ze od pocatecni carky do konecny kontrolni carky mam 6 mm. Tak jestli v tech mistech vubec..? :lol: Jsme dve, fakt. :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.10.14 08:30

@Leni112 Juuuuuuuuuuuu :hug: :hug: Leni, hlavně bys ale neměla přestat brát ten Duphaston! Zavolej si k dr.
Seknul se mi telefon, chtěla jsem ti nahrát ještě druhou, možná lepší fotku, takže hned jak se nastartuje, tak ti to sem hodím a ty mi vyfot ten tvůj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.10.14 08:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
16.10.14 09:29

@NeKa Moje doktorka tam dneska neni. :roll: Az ten dalsi ctvrtek. :roll: Chtela jsem ti to vyfotit hned, ale na fotce to nevidim, stale ani na te tve, takze si predstav, ze mame stejnej a asi tak. :mrgreen: Zkusim teda i zitra, ale uz ted je mi jasny, ze teplota klesne jako vzdycky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.10.14 09:36

@Leni112 Leni :hug: :hug: :* To je proste super! Sla jsem si koupit dalsi testy. Tak budem testovat i zitra rano. :palec: A nemuzes zajit nekam na ambulanci? Treba zitra. Ja bych sla, ze mam positivni test a ze nevis jak tedy s temi leky. Pac kdyz je vysadis, melo by to vyvolat MS. Moc na tebe myslim a drzim nam obema vsechny palce co mam. :pankac: Tohle proste vyjde. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
16.10.14 10:06

@NeKa U nas tohle vubec neni, jsme male mesto. :) Jenze zatim nemam kde mavat s ducharskym testem. :mrgreen: Kdyby tam byly dve jasny carky, asi bych to resila vic…coz treba zitra budu, ale treba taky ne. Ted k tomu mam nadeji 2%. :mrgreen: Cetla jsem, ze pokud by to tehu bylo, MS proste neprijde i po vysazeni. Takze proste jen cekat a cekat… :) Ale alespon vim, ze je prede mnou cekani max tyden a ne 30 dni jako naposled. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.10.14 10:08

Holky, držím Vám oběma palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.10.14 10:16

@Leni112 Tak jo. Dalnice budou brzy, uvidis. Musi. Ja bych se bila i za ducha na testu, zasla bych si na test krve jako samoplatce. Abych vedela.
Leni, zazraky se dejiii :hug:
@Lenisska88 Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
16.10.14 10:40

@NeKa Ja tomu porad teda neverim.. :) Chtela bych mit tvuj optimismus!! :hug: Kdyby se z tohohle nic vyklubalo tehu, tak bych od zacatku tvrdila, ze to bude celej tatinek, na vsechno cas a klid. :mrgreen: Ted to teda bude neco, cekat na zitrejsi rano. :lol: Na jeden obrovsky zazrak. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
16.10.14 10:41

@Lenisska88 Dekujeme! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.10.14 11:21

@Leni112 :hug: Ja v to verim! Samozrejme se muze stat cokoli… ale to vzdycky, ikdyz uz budou dalnice jak D1 :mrgreen:
Na rano se tesim jako dite na vanoce. :dance: A ze to bude velmi dlouhy cekani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
16.10.14 11:39

@NeKa To je taky fakt. :) Ja byla pozitivni dokud jsem nemusela menit nadeji z 1% na 2%. :) Taky jsem blba, kdybych pockala do pondeli, jak jsem chtela, mohla jsem mit klid. :mrgreen: Ale alespon to proste nebude takova rana, az bude zase ciste bilej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.10.14 11:54

@Leni112 Ja si ho delala uz vcera a ciste bily byl. A tohle uz by bylo moc… :mrgreen: Takze rano tam obe hezky najdeme sytejsiho ducha :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
16.10.14 12:01

@NeKa Jako bylo by to krasny!! :hug: Ale fakt se nechci jakkoliv radovat dopredu, zvlast v me situaci. :) U tebe je to porad lepsi. :hug: Ale je fakt, ze u Mamatestu jsem nikdy ducha nemela, u Pepino testu pokazdy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.10.14 12:21

@Leni112 Ja mela duch jen jednou a tomu duchovi uz bylo v zari trinact. :srdce:
Takze to beru jako fakt. A bat se bojim, samozrejme, ale verim v to lepsi. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí