Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 Zkusim, neboj. Jen bych radej kdyby prisla driv MS, nez mit bilo na testu. Z toho bych byla zklamana min. ![]()
A u nas to taky vetsinou neni stop, proste kdyz se chce…vsechno jde ![]()
@NeKa To asi jo..U me je to teda vzdycky jasny, ze dne na den teplota klesne a vecer je to tu. Ted klesa, ale myslim, ze to proste drzi ty prasky.
Coz je ale asi dobre, protoze jsem 25 DC a to by asi bylo jeste brzo, vid… ![]()
Asi v kvetnu vypadal muj graf hezky, na den pak prislo spineni, pak dva dny nic a treti den se to rozjelo.
Ale netestovala jsem, protoze to jsem to jeste moc neresila a urcite je pak clovek zklamanej min..
Uvidime. ![]()
@Leni112 Stale mam pocit ze UZ PRISLA a nic. I bricho me boli, takze dnes nebo zitra uz asi prijde. Nastesti v praci nemam moc cas se sledovat. Rano zkusim test. ![]()
@NeKa Uz ted se nemuzu dockat zitrejsiho rana.
Ne ze mi pak nekam uteces, az se ti // objevi. ![]()
@Leni112 Ja tak optimisticka nejsem
ale dekuji za podporu ![]()
Ja te neopustim, neboj se nic
![]()
@NeKa Ne z bych ti to neprala, porad tomu jeste verim…
, ale kdyby se nam to povedlo nastejno, bylo by to uplne nejsenzacnejsi. ![]()
@Leni112 Uplne uplne nej by bylo, kdybychom nasly // obe uz ted o vikendu
![]()
@Leni112 Stale malicka sance je… ![]()
Nebo aspon kdyby clovek vedel…tak ted to jeste 3× nevyjde, ale pak! Budou uz na 1000% // ![]()
@NeKa To je muj nazor!!!Aby mi neco reklo, tolikrat to jeste nevyjde, tak si uzivej a pij a pak je to jisty.
Na to bych potrebovala tu vestkyni, ale aby mi rekla jen hezky veci. ![]()
@Leni112 Takova vestkyne asi neexistuje ![]()
To bricho me boli cim dal vic a furt nic, ani to spineni. Tohle je na budku ![]()
Uz at je rano, zmerim teplotu, udelam test a treba prijede cervena, ale uz bych rada vedela na cem jsem.
![]()
@NeKa Je v tuto chvili skoda, ze meris prvni mesic a nemuzes videt alespon vuci tomu tak nejak dopredu.
Do rana je v takovem pripade pak daaaaleko, ja vim. ![]()
@Leni112 Minuly cyklus jsem po ovu merila, ale teplota pred MS neklesla, takze stejne mi nezbyva nez cekat ![]()
@NeKa Aha…to mas blby.
Nadeje do posledni vteriny, fakt.
Mne vzdycky klesne o 0.3…uz jsem na 36.4, fakt nevim kam az klesnu teda. ![]()
@Leni112 Mam, ja vim
No uvidime rano, kdyz bude bilo, je to jasny. Hura do dalsiho kola. ![]()