Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Nepripada v uvahu, ale muzes se namazat.
No vzala jsem si domu 3 testy…uvidime jak budu vstavat nevstavat a kdyztak nahlasim zmeny.
Ale ceka nas rodinna oslava, tak musim vymyslet co budu rikat, ze nechci panacka. (kdyby nahodou) ![]()
@Leni112 Joo, namazat se večer v práci, aspoň se na ty opilce budu blbě usmívat a ne šklebit, jak to mám ve zvyku ![]()
Hlas cokoli, já tu budu tě sledovat ![]()
A alkohol na oslavě bych řešila nenápadným nepitím ho.
Aby to nebylo nápadný. ![]()
Ahoj NeKo! Tak se opet po nejakym tom tydnu hlasim…dneska jsem to zvladla
mimco vyslo samo ven..2 hodiny na to jsem sla na pohotovost (vacek jsem uschovala do sklenicky aby ho mohli prohlednout. V deloze uz zadnou tekutinu nenasli, jen mam zvetsenou sliznici (14mm) a chvili jsem i dost krvacela…no chteli me hnat na kyretaz kvuli sliznici (to jsem cekala)…tak jsem odesla na reverz..ale aspon mi dali injekci na stazeni delohy. Zitra dopo si jdu jeste na druhou davku. Jen me tam mrzel ten pristup. Doktorka na ambulanci na me cucela jak na blazna ze jsem jim prinesla na kontrolu vacek…poradne ho ani neprohlidla
Tak jsem si ho zkontrolovala jeste jednou doma sama. Za male jsem zapalila svicku. Ted uz je mi lip ani uz tak hrozne nekrvacim-je to jen jako u me silnejsi ms, ale uz nic hrozneho…jeste jsem rychle mrkla na info ohledne sliznice, zjistila jsem ze je to po potratu normal a jen se musim modlit aby postupne odesla..myslim, ze male stejne ani nebylo vyvynute aby tam byla nejaka placenta nebo tak, takze musim jen pockat az odkrvacim. Hlavne to necham v pondeli zhodnotit svou gyndarku ktera me zna nejlip. Drz mi pesticky a kdyz pujde vsechno ok, tak se tu k vam zase pridam a budu zkouset znova
Teda to me ted hlavne drzi nad vodou…
@NeKa Ahojky, dnes jsem zkusila test a nic jsem nevidela, takze beztak nic. ![]()
@VikiRiki Ahoj
Jsem ráda, že to nakonec takhle dobře dopadlo.
Je to dobře, že to odešlo samo. Ta Dr. se asi nezachovala úplně nejlíp, ale možná jsi jí překvapila.
Držím moc pěstičky, aby odešla i všechna sliznice a mohla jsi se zase hezky snažit. ![]()
@Leni112 Ahoj kočko
Zkusila bych si udělat další test. Já docela trpím u MS, už aby skončila.
@NeKa Zkusila jsem ted vecer a nevidim nic, takze planej poplach a ani ta MS nikde.
A vikend stal taky za prd, nejak ne dle mejch predstav, no jsem jako hromadka nestesti. ![]()
@Leni112
Leniii
Zase bude líp.
Já mám taky divnej víkend, už se docela těším, že skončí.
Test si udělej ještě ráno a uvidíš.
@NeKa
To doufám, je toho zase na mě nějak moc a zase není nic jak by mělo.
A jak mě bolí prsa, tak jsem celkově nějak podrážděná. A závidím ti alespoň tu MS.
I když trpíš, ráda jí převezmu jako štafetu.
![]()
@Leni112 Jo to znám, my se včera doma nepohodli kvůli takový jedný krávovině…
A celej víkend už to pak jede…
Podrážděná jsem asi taky, jednak díky MS, a tak nějak celkově, nic mě nebaví, fakt bych se kolikrát „vypla“ a zapla zas až to bude dobrý. Štafetu ti ráda předám
Doufám, že už zítra pomalu bude odcházet, tak jí pošlu přímo za tebou, chceš? ![]()
@NeKa No my se v pátek málem rozešli a přitom nakonec strávili krásnej víkend. Ale i tak jsem se během víkendu rozbrečela asi 38× při každé nějaké vzpomínce na ten pátek.
V sobotu jsme měli problém se sousedem, kterej se zbláznil, takže jsem musela volat policii, takže jsem byla v takovém stresu, že jsem jen řvala a řvala. Prostě hrozný.
Škoda, že nebydlíme poblíž, vždycky by jsme vyply spolu a přišly domů už uklidněný se zjištěním, že je to všude stejný. Prosím prosím, štafetu.
![]()
@Leni112 Jejda, tak to jsem rada, ze to nakonec dobre dopadlo.
A blaznivej soused uz snad bude taky v klidu.
Co test Leni, zkousela jsi to jeste dneska?
U nas uz se vcera situace taky celkem uklidnila, tak jsem rada, pac nemam rada, kdyz je mezi nami takovy to negativni napeti.
@Leni112 Jo a ta vzdalenost… Na to uz jsem taky myslela, ze je to skoda, ze jsme tak daleko.
Bylo by fajn mit moznost zajit si obcas na kaficko ![]()
@NeKa Nakonec jo, ale vzdycky to pak ve me neco zanecha a proste mi chybi ta jistota, jak jsme se zrovna bavily.
U nas hraje velkou roli asi to, ze jsme proste od sebe tak daleko a ja pak zbytecne premyslim i nad tim co neni a zbytecne se pak hadame…no snad to bude dobry.
Nedelala, dnesni teplota spadla na 36.38°, takze muzu na 50% rict, ze do vecera je to tu, tedy stafetu snad prevezmu.
Takze ja a testy..fakt testovat az po tydnu od mysleneho vynechani MS, jinak se zcvoknu.
To by bylo, hold si ho udelame leda k pc, ale alespon se nemusime licit a upravovat a v klidu v teplakach virtualne pokavovat. ![]()
@Leni112 Hele, já tu „jistotu“ mám, a stejně, když se kvůli něčemu pohádáme, tak jsem z toho špatná, jakoby se měl každou chvilkou sbalit a jít, přitom to není tak jednoduchý.
Ale vím jak ti je, chlapi to asi tak neberou.
Tak to by ale vyšlo podle plánu, že by dorazila ještě dnes. ![]()
A s testováním souhlasím, já tedy ne týden po vynechání, ale minimálně druhý den, co to mám dostat, páč tohle mě dost vzalo. ![]()
Virtuální kafčo
tak joo, tak si dáme. Chceš mlíko a cukr?
@NeKa Asi jo. Ja se nedokazu pres neco hned prenest, neumim zapominat a kdyz mam problem, tak ho hned a v klidu reknu. Ale muz mi nikdy nic nerekne, vsechno ma leda v sobe a po pul roce najednou bouchne a pak je zle. Nechapu peoc neumi resit problem hned a byl by klid.
Jste tam pak sedeli na posteli, drzeli se za ruce a breceli oba dva a on jen, no, to jsme posrali…A on pak uz v pohode a ja stejne brecela pri kazdem objeti ci tak, protoze vsechno prozivam. A jako panna a on znamenim Beran to mame fakt tezky.
Ja v to doufam..snad je dostatecne dole a zase se posunu o kousek dal.
Musime s tim testovanim fakt vydrzet co nejdele.
Jen mliko, dik, nesladim. ![]()