Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
25.10.14 11:01

@NeKa Dobre ranko. :hug: Tak jak ti je?? Ja to vcera opravdu prehnala tak jak jsem chtela, takze teplota 36.7°. :mrgreen: Takze ji zase ani nemuzu zapsat a dneska teda byt zase o ca, aby ten graf nebyl moc hroznej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.10.14 11:23

@Leni112 Ahoj Leni :hug: Mnohem hur jak vcera :cert: Ale uvarim si zas ten zazvor a uvidime. Dnes jsem vybavena proti zime, tak budu aspon v teple.
Jste museli mit divoky vecer :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.10.14 13:42

@NeKa To je mi te lito. :hug: A to jsem si vzdy myslela, ze v pizzerii je teplo, u nas je vzdycky silenej hic. No 6× jsem zvracela… :oops: :lol: A rikala si u toho, booooze, doufam ze budu mit jednou tehotenstvi bez toho! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
25.10.14 13:44

Ahoj holky,
prosím Vás, mám dotaz ohledně bazální teploty po ovulaci. Vyšší teplotu než před ovulací mám už 15 dní… menstruace nedorazila, s nadšením jsem se pustila do těhotenských testů a ty jsou stále sněhobílé. MS jsem očekávála před 5 dny. Žádné příznaky těhotenství na sobě necítím, občas mě píchne ve vaječníku. Chci se zeptat, kdy už by výsledek těhu testy měl být 100%, v případě že se mi rozhodil cyklus, po jaké době je vhodné jít k doktorovi na vyvolání?
Přikládám svůj graf BT. Jsem už ze všech těch výjimek a pravidel zmatená jak lesní včela… Takže potřebuju rozseknout, jestli ještě nějaká naděje je, nebo se už mám startovat na další snažení;-)
Děkuju Vám a přeju pěkný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.10.14 13:53

@Anomisss Ahoj, podle me jsi mel ovulaci az 14.10. takze dnes jsi 11DPO takze pozitivni test teprve muze byt. Udelala bych si test znova pozitri, pokud jsi ho delala dnes a byl bily. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.10.14 13:56

@Leni112:mrgreen: uuaaaa :mrgreen: tak to te lituju :hug:
Udelej si silny vyvar, to je jediny co pomaha me. :mrgreen: Myslim na tebe, at je ti brzy lip. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.10.14 14:52

@NeKa Diky. :lol: :hug: Ale jak to slo vsechno ven, probudila jsem se uplne v pohode. :) Muzi se to libilo, ze jsem prej byla roztomila a ze me dnes opije zas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.10.14 14:55

@Leni112 Jakej zakernak :mrgreen: :mrgreen: Dnes ale myslim ani neni chut, nebo jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.10.14 15:00

@Anomisss Souhlasim s @NeKa. Ovu probehla az 14.10. ne-li 15…Mas ho teda taky zajimave rozskakany, ale nadeje je mozna vzdycky, kazdopadne s testem jeste pockej a kdyz do tydne nedorazi MS sama, zajdi si k dr na vyvolavacku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.10.14 15:01

@NeKa Chut fakt nemam, ale uz dal chladit led. :mrgreen: Nevim co se mnou bude chtit provest. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.10.14 15:34

@Leni112 Tak to jsem zvedava co napises zitra rano…jak dopadl vecer :mrgreen:
Ja mam v praci zatim klid, ale uz mi asi kazdou chvilkou skonci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.10.14 15:44

@NeKa I ja. :mrgreen: Vcera jsem taky schanela to vanocni vino. Ve skle ho nemeli, ale meli nejakou nahrazku v krabici, cena 39.90, tak jsem ho vzala a namarkovala mi ho za 9.90. :mrgreen: Nevis jak si ve FF nastavim tu kolonku, kde je videt napr. ten drinking?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.10.14 15:50

@Leni112 Tak to vubec nevim kde se to nastavuje :nevim: Az na to prijdes, tak chci vedet kde, tam nekde bude nastaveni i na nocni smeny. To bych zas potrebovala ja :lol:
Krabicak za 9.90 :mrgreen: to se nedivim, ze to slo ven. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.10.14 15:54

@Leni112 Tak jsem to nasla. V tel v aplikaci DATA - SPECIFIC a tam je jedna z moznosti Drinking :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.10.14 18:22

@NeKa Tohle vim, ale nevim jak to zakliknout tak, aby to v tom grafu bylo videt v te tabulce vis… :nevim: Protoze zaskrtnuty to mam a neni to tam. :roll: Kdepak, krabicakovy davam ted a je dobry, zeblila jsem se z toho absintu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí