Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Dobre ranko.
Tak jak ti je?? Ja to vcera opravdu prehnala tak jak jsem chtela, takze teplota 36.7°.
Takze ji zase ani nemuzu zapsat a dneska teda byt zase o ca, aby ten graf nebyl moc hroznej. ![]()
@Leni112 Ahoj Leni
Mnohem hur jak vcera
Ale uvarim si zas ten zazvor a uvidime. Dnes jsem vybavena proti zime, tak budu aspon v teple.
Jste museli mit divoky vecer
![]()
@NeKa To je mi te lito.
A to jsem si vzdy myslela, ze v pizzerii je teplo, u nas je vzdycky silenej hic. No 6× jsem zvracela…
A rikala si u toho, booooze, doufam ze budu mit jednou tehotenstvi bez toho! ![]()
Ahoj holky,
prosím Vás, mám dotaz ohledně bazální teploty po ovulaci. Vyšší teplotu než před ovulací mám už 15 dní… menstruace nedorazila, s nadšením jsem se pustila do těhotenských testů a ty jsou stále sněhobílé. MS jsem očekávála před 5 dny. Žádné příznaky těhotenství na sobě necítím, občas mě píchne ve vaječníku. Chci se zeptat, kdy už by výsledek těhu testy měl být 100%, v případě že se mi rozhodil cyklus, po jaké době je vhodné jít k doktorovi na vyvolání?
Přikládám svůj graf BT. Jsem už ze všech těch výjimek a pravidel zmatená jak lesní včela… Takže potřebuju rozseknout, jestli ještě nějaká naděje je, nebo se už mám startovat na další snažení;-)
Děkuju Vám a přeju pěkný víkend.
@Anomisss Ahoj, podle me jsi mel ovulaci az 14.10. takze dnes jsi 11DPO takze pozitivni test teprve muze byt. Udelala bych si test znova pozitri, pokud jsi ho delala dnes a byl bily. ![]()
@Leni112 6×
uuaaaa
tak to te lituju ![]()
Udelej si silny vyvar, to je jediny co pomaha me.
Myslim na tebe, at je ti brzy lip. ![]()
@NeKa Diky.
Ale jak to slo vsechno ven, probudila jsem se uplne v pohode.
Muzi se to libilo, ze jsem prej byla roztomila a ze me dnes opije zas. ![]()
@Leni112 Jakej zakernak
Dnes ale myslim ani neni chut, nebo jo? ![]()
@Anomisss Souhlasim s @NeKa. Ovu probehla az 14.10. ne-li 15…Mas ho teda taky zajimave rozskakany, ale nadeje je mozna vzdycky, kazdopadne s testem jeste pockej a kdyz do tydne nedorazi MS sama, zajdi si k dr na vyvolavacku. ![]()
@NeKa Chut fakt nemam, ale uz dal chladit led.
Nevim co se mnou bude chtit provest. ![]()
@Leni112 Tak to jsem zvedava co napises zitra rano…jak dopadl vecer ![]()
Ja mam v praci zatim klid, ale uz mi asi kazdou chvilkou skonci ![]()
@NeKa I ja.
Vcera jsem taky schanela to vanocni vino. Ve skle ho nemeli, ale meli nejakou nahrazku v krabici, cena 39.90, tak jsem ho vzala a namarkovala mi ho za 9.90.
Nevis jak si ve FF nastavim tu kolonku, kde je videt napr. ten drinking?? ![]()
@Leni112 Tak to vubec nevim kde se to nastavuje
Az na to prijdes, tak chci vedet kde, tam nekde bude nastaveni i na nocni smeny. To bych zas potrebovala ja ![]()
Krabicak za 9.90
to se nedivim, ze to slo ven. ![]()
@Leni112 Tak jsem to nasla. V tel v aplikaci DATA - SPECIFIC a tam je jedna z moznosti Drinking ![]()
@NeKa Tohle vim, ale nevim jak to zakliknout tak, aby to v tom grafu bylo videt v te tabulce vis…
Protoze zaskrtnuty to mam a neni to tam.
Kdepak, krabicakovy davam ted a je dobry, zeblila jsem se z toho absintu. ![]()