Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 Tak me to fungovalo, kdyz jsem mela horecku, tak jsem ji zatrhla a ted hned mi to tu teplotu vynechalo.
Jeste dve hodiny a huraaa domu do pelisku. ![]()
Absint bych nepozrela, ja mam averzi na silny alkohol. ![]()
@NeKa No praveze jsem to u tebe videla a mne to nejde.
Taky me napadlo zda to neni tim, ze mi vyprsela ta VIP moznost.
Kazdopadne dneska mereni zase k nicemu ac jsem mela vecer jen hrnecek svaraku, tak jsem ve 2 jeste nespala, v pul 5 zase byla vzhuru, pak v 6 a spravne merim ve ctvrt na 7. A to ani neresim zmenu casu.
![]()
@Leni112 Cau kocko
Ja nad tim casem taky premyslela, ale necham to jak to je. Vikendy mam hold jen modry kolecko a nepuntik, pac o vikendu nemerim v 6:00 ale v 7:00 nebo v 11:00 az se vyspim po nocni. ![]()
A zkusim si to zaznacit v tydnu, jak jsme meli svarak my. Mozna to ale bude tim VIP. Taky uz mi vyprsel.
@NeKa A jaky je rozdil mezi plne modrym koleckem a jen obrysem? Cas taky necham stejny, to se srovna, ale vic resim to kdyz nespim a nebo piju, to u me dela velkej rozdil v teplotach a kdyz to ma oak udelat ten kriz, tak je s tim problem…Tak dneska naposledy do prace?
My si naplanovali vylet, ale je tak hnusne, ze budeme doufat, ze zitra bude lip a nechame to na zitrek. ![]()
@Leni112 Puntik je ve stejny cas, kolecko kdyz meris v jiny cas. Tak jsem to aspon vypozorovala ja.
Anooo, dnes uz naposled a zitra hura na slovensko.
Tesim se snad vic jak holky ![]()
@NeKa Aha. Aspon nejaky novy poznatek.
Ale stejne me rozciluje to, ze nevim jak to nastavit tak, abych to videla a pri pohledu na graf si nerikala boze.
Do kdy ze te budu postradat?? ![]()
@Leni112 Asi to vazne jde jen u VIP ![]()
V utery uz budem doma. Ve stredu uz jdu zas do prace ![]()
@NeKa Asi jo.
Tak mate to sice na chvilku, ale lepsi nez nic. ![]()
@Leni112 I chvilka je lepsi jak nic
Dnes tu mam zas samy lepsi osazenstvo.
![]()
@NeKa Presne.
Doufam, te si to uzijete.
Uz jen par hodin, vydrz to! ![]()
@Leni112 Jsem domaaa. Lenisku, preju krasny dva dny volna. A ja se brzy ozvu ![]()
@NeKa Krasne rano a krasnej vylet s rodinkou. Budu se tesit. ![]()
Ahojky,
dneska jsem k Vám nahlédla, kolik Vás tu zbylo snažilek? Mohu se lehce přidat? Já vysadila HA v červnu, od konce července, začátek srpna jsme se začali snažit… a nic. Chtěli bychom tedy druhé, první chlapeček má 5 let a byl během cca 2-3 měsíců. Ale teď mi nějak stávkuje cyklus, který mi tenkrát naskočil sám od prvního měsíce, jak když střihne na 28DC. Teď to mám tak 25 a míň a hodně slabý cyklus, takže už jsem vyfásla i hormony. Ano je to asi i hodně v hlavě, chtěla bych moc (v práci nic moc
), ale už jsem začala i zdravěji vařit, příležitostně cvičit, peču dorty a perníky, mám už syna samozřejmě, takže čas sedět v koutku a fňukat není, ale upřímně, kdo by se každý den, aspoň na chvilku nevzpomněl.
Nevadí, že jsem se k Vám vetřela, ale asi už bych ráda někde vypsala, co cítím. Chlapa je mi na to líto ![]()
@Miňulka Ahojky.
Urcite k nam muzes, jsme tady od toho, aby jsme se vypovidaly a podporily se, protoze chlap je nam sice k nasemu cili dulezity, ale nema smysl s nimi cokoliv resit, protoze my holky se pochopime vic.
Jinak ja vysadila HA v breznu a ja naopak mela po 3 mesicich vynechani dlouhe cykly, takze druhy mesic beru hormony na zkraceni a zatim funguji a cekam az se vajecniky nastartuji a konecne prijdou //. ![]()