Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa To leda.
Ja ho pila od cervence a nebot pro me zadnej vysledek neudelal, tak jsem na nej zavrhla. ![]()
@Leni112 Tak mam asi rozhodnuto. Me vadi, ze na nem nepisou kdy a jak uzivat a k cemu je dobry. Celkove malo informaci. A kys listovou doma mam, tak zas zacnu jist tu.
Venku je nejen hnusne, ale i zima! Budu muset vytahnout teplejsi kousky. ![]()
@NeKa Mne to sice doporucila dr, ale nerekla mi k tomu nikdy nic, jen jestli to piju a at to piju dal. Ale beztak ma dano, ze to ma doporucovat, tak to dela. A kdyby mi to za ty 4 mesice upravilo cyklus nebo jsem otehotnela, verim tomu a doporucuju dal. Ale takhle. ![]()
Ja jsem dneska nabalena az musim otevirat okno jakej mi je hic. ![]()
@NeKa Tak jsem odesla od doktorky zase pouze s Duphastonem od 16 DC. Ac jsem ji rekla, jestli nedostanu i nejaky prasky na ovu, tak mi rekla, ze to je zbytecny, ze je to pak velkej pridel hormonu. A ze to telo - vajecniky urcite nastartujeme i bez toho. A jeji rada. Nemyslete na to.
Vsechno jde prej z hlavy a cim vic na to zenska mysli, tim si tu ovu blokne. Takze si prej mam uzivat zivota. ![]()
Chci mit jeji mysl. ![]()
@Leni112 Ahojky, byla jsem celý den mimo…
Tak to jsi mě moc nepotěšila
Ale doufám, že má tvá dr. pravdu. Jako já si taky myslím, že hodně věcí je blok v hlavě, jenže jak ho odblokovat?
To už nám nikdo neporadí ![]()
Asi začnem cvičit nebo co, ať na to nemyslíme ![]()
@NeKa No ahoj, uz jsem te postradala.
Ani ja tam nebyla moc potesena. Jeste dokud jsem tam sedela u sestricky, ta se me hned ptala jestli jsem to dostala a ja ze jo a ona hned s usmevem, ze to tem vajecnikum po HA chvilku trva, ale ze to bude dobry. Snad vidi a vi co ji zam projde…
Ale bloku v hlave verim i ja, obe vime jak silne si muzeme cokoliv vsugerovat. A to je podobny. No premyslela jsem nad tim, musime proste zacit delat neco jinak, zamestnat mozek.
![]()
@Leni112 Mozek bysme potřebovaly na chvilku odoperovat
![]()
Ale zase, budou vánoce, ty máš vánoční šílení ráda, tak tobě to teď půjde docela lehce, já se asi na vánoce vrhnu taky a třeba to půjde. ![]()
@NeKa Coz to jo…to uz aby.
Ale i tak…ja jsem schopna myslet uplne na vsechno porad, vsechno stiham.
Tohle je dalsi vec co zavidim muzum, dokazi myslet jen na jednu vec a dokonce i uplne vypnout.
Vsichni muzi sveta by otehotneli urcite napoprve.
Zkusim kazdy vecer zaclenit to cviceni. ![]()
@Leni112
To je fakt, chlap by s tím problém neměl…
Jako vždy by to zase měli jednodušší ![]()
Taky zvládám až moc věcí najednou, bohužel.
![]()
@NeKa Ahojky, dneska uz jsem zapocala svuj prodlouzeny vikend, pospali jsme si a namerila jsem druhy den 36.21, mam teploty jak pred ovu uz ted. ![]()
@Leni112 Zaaaaavidim
muj zacina az v nedeli 22:00 ![]()
Koukej na muj graf, taky je nejakej splasenej. ![]()
@NeKa Ale jakej tobe zacne!!
No ty jo, taky poradnej skakanec…
Rada bych u sebe vedela, jak se bude drzet u me, jestli dole ci ne…ale dnes jsem nakoupila tri vina, rum s kolou, 70% absinth…takze dalsi 4 teploty ani nemusim merit. ![]()
@Leni112 Slusnej arsenal
![]()
No ja jsem si konecne udelala zazvorovy caj a doufam, ze mi po nem bude lip. Pokousi se o me nejaky bacil ![]()
@NeKa O me se praveze uz pokusil, ryma a bolest v krku, takze to minim vypalit!
Akorat koukam na Prostreno a hned na zacatku jsem si na tebe vzpomnela kdyz rikali o poloze.
Hlavne, aby jsi byla na tu dovcu zdrava! ![]()
@Leni112 Tak jsem vypálila druhym zazvorovym cajem a uz se tesim az zavru. Dnes je do 24:00 a uz toho mam docela dost. Chodilo i moc lidi. Pali me v nose, to bude ryma jak tram.
Hlavne si rano musim vzit teply svetr, pac tu dnes hezky mrznu ![]()