Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
20.10.14 09:54

Tak jsem dneska měla dostat MS a zatím nic, test ráno negativní:-( Břicho mě ale trochu bolí, takže to vidím, že MS přijde zítra nebo pozítří :zed: Chjo…Jaké máte zkušenosti s přesností testů? Koupila jsem si jen nějaký levný v drogerii.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.10.14 10:00

@Leni112 Hele my se postekali kvuli zmrzline. Zapomnela jsem mu ji koupit a on se urazil. A me to pak mrzelo a chtela jsem mu ji koupit a on uz me nenechal. A nemluvil se mnou. :mrgreen: Chova se obcas jako maly dite a to uz je to celkem velkej kluk. :zed:
Kava je na stole :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.10.14 10:07

@Lenisska88 Testy jsou vsechny nastejno, podle mne je uplne jedno jaka je to znacka. Zkus dalsi zitra rano. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.10.14 10:20

@Lenisska88 Zkusila jsem uz min 5 druhu ruznych cen a delaly mi duchy vsichni, takze 100% test nevim, ktery bych doporucila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.10.14 11:01

@NeKa :mrgreen: To je taky dobrý, no…zajímavý, že většina lidí se vždycky pohádá jen kvůli blbostem. :mrgreen: Ten můj o sobě dokonce říká, že prostě je dítě, že se cítí na 16. Máme to těžký. :lol: Super, dala bych si ji hned, venku je ošklivě, vypadá to na déšť…no a po kávě bych zalezla do postele a zůstala tam do večera. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.10.14 14:07

@Leni112 Kazdej chlap je svym zpusobem „zaseklej“ v puberte. :pocitac:
Tady je taky hnusne, ale ja nemusim behat po venku jako ty. :hug: Do perin se ale zachumlam az ve stredu, kdyz nepocitam nocni spanek.
Dnes uz jsem uvarila asi 30 lattecek :zed: nesnasim je delat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.10.14 15:18

@NeKa To asi jo. Nejvic casu dokaze stravit prave tim :pocitac: strilenim do pocitace. :mrgreen: Ja taky ne, jen v case mezi, jinak pracuju vevnitr. :) Ale radsi bych behala, to je fakt, to dorucovani me bavilo vic. :) Po vydatne pizze si jeste vsichni daji kavu jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.10.14 16:28

@Leni112 Myho muze nastesti hry neberou, ale zas hraje fotbal. To si nevyberes.
Dnes uz tu mam druhou tehotnou s cigarem v hube. :cert: Neskutecne me s tim tocej. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.10.14 18:56

@NeKa :zed: Nechapes vid. :poblion: :pocitac: :pocitac: Ja byla s kamaradkou na vece a pozorovala jsem z okna „hejno“ cikanu…bud jsou tehotny nebo tak tlusty ze jako tehotny vypadaj. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.10.14 20:29

@Leni112 Nezodpovedny kravky to jsou :zed: jeste je dobry, kdyz se treba zeptaj jeste na kafe bez kofeinu :mrgreen: Ale pak jim neni trapny zapalit si :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.10.14 21:42

@NeKa Jo, ani tohle nikdy nepochopim. :zed: :pocitac: MS stale nikde, doufam, ze je fakt na ceste, preci jen je to od tebe streka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.10.14 22:12

@Leni112 Ona se totiz stale zdrzuje u me :zed: ale zitra uz snad potahne. A mas pravdu, je to dalka. :lol:
Udelala jsem si radost, pristi tejden maj holky prazdniny, tak pojedeme vsichni do termalu Besenova na Slovensku. Uz se tesim, az budem vsichni spolu a trochu „vypnem“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.10.14 22:51

@NeKa Aha…tak pojd holka, mame nakou praci i tady. :mrgreen: Juuuu, tam jsem byla pred deseti lety jeste s rodici na dovce. :mrgreen: Jela bych hned. :) Tak to si to uzijete, to vam zavidim. :hug: My teda nastesti taky budeme mit prodlouzenej vikend, protoze mam uz v patek volno a v pondeli taky, takze krasnych 6 dni. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.10.14 06:18

@Leni112 Tak cooo? Uz se dostavila?
No ja makam celej vikend, tak jedem az pondeli/utery, ale i tak to bude prijemna zmena. :potlesk: Rada bych zajela i nekam do Tater, podivat se, kdyz uz tam budem. Jen nevim zda mi to projde, pac muz moc neni vyznavac horsky turistiky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.10.14 06:29

@NeKa Ne. :? Teplota zase skocila na 36.50. Ja se z toho zblaznim. :zed: :zed: To znam. :mrgreen: Vzdycky vymyslim nejakou dovcu a on by nejradsi zustal na hotelu a nikam nechodil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí