Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem dneska měla dostat MS a zatím nic, test ráno negativní:-( Břicho mě ale trochu bolí, takže to vidím, že MS přijde zítra nebo pozítří
Chjo…Jaké máte zkušenosti s přesností testů? Koupila jsem si jen nějaký levný v drogerii.. ![]()
@Leni112 Hele my se postekali kvuli zmrzline. Zapomnela jsem mu ji koupit a on se urazil. A me to pak mrzelo a chtela jsem mu ji koupit a on uz me nenechal. A nemluvil se mnou.
Chova se obcas jako maly dite a to uz je to celkem velkej kluk. ![]()
Kava je na stole ![]()
@Lenisska88 Testy jsou vsechny nastejno, podle mne je uplne jedno jaka je to znacka. Zkus dalsi zitra rano. ![]()
@Lenisska88 Zkusila jsem uz min 5 druhu ruznych cen a delaly mi duchy vsichni, takze 100% test nevim, ktery bych doporucila. ![]()
@NeKa
To je taky dobrý, no…zajímavý, že většina lidí se vždycky pohádá jen kvůli blbostem.
Ten můj o sobě dokonce říká, že prostě je dítě, že se cítí na 16. Máme to těžký.
Super, dala bych si ji hned, venku je ošklivě, vypadá to na déšť…no a po kávě bych zalezla do postele a zůstala tam do večera. ![]()
@Leni112 Kazdej chlap je svym zpusobem „zaseklej“ v puberte. ![]()
Tady je taky hnusne, ale ja nemusim behat po venku jako ty.
Do perin se ale zachumlam az ve stredu, kdyz nepocitam nocni spanek.
Dnes uz jsem uvarila asi 30 lattecek
nesnasim je delat. ![]()
@NeKa To asi jo. Nejvic casu dokaze stravit prave tim
strilenim do pocitace.
Ja taky ne, jen v case mezi, jinak pracuju vevnitr.
Ale radsi bych behala, to je fakt, to dorucovani me bavilo vic.
Po vydatne pizze si jeste vsichni daji kavu jo? ![]()
@Leni112 Myho muze nastesti hry neberou, ale zas hraje fotbal. To si nevyberes.
Dnes uz tu mam druhou tehotnou s cigarem v hube.
Neskutecne me s tim tocej. ![]()
@NeKa
Nechapes vid.
Ja byla s kamaradkou na vece a pozorovala jsem z okna „hejno“ cikanu…bud jsou tehotny nebo tak tlusty ze jako tehotny vypadaj. ![]()
@Leni112 Nezodpovedny kravky to jsou
jeste je dobry, kdyz se treba zeptaj jeste na kafe bez kofeinu
Ale pak jim neni trapny zapalit si
![]()
@NeKa Jo, ani tohle nikdy nepochopim.
MS stale nikde, doufam, ze je fakt na ceste, preci jen je to od tebe streka. ![]()
@Leni112 Ona se totiz stale zdrzuje u me
ale zitra uz snad potahne. A mas pravdu, je to dalka. ![]()
Udelala jsem si radost, pristi tejden maj holky prazdniny, tak pojedeme vsichni do termalu Besenova na Slovensku. Uz se tesim, az budem vsichni spolu a trochu „vypnem“ ![]()
@NeKa Aha…tak pojd holka, mame nakou praci i tady.
Juuuu, tam jsem byla pred deseti lety jeste s rodici na dovce.
Jela bych hned.
Tak to si to uzijete, to vam zavidim.
My teda nastesti taky budeme mit prodlouzenej vikend, protoze mam uz v patek volno a v pondeli taky, takze krasnych 6 dni. ![]()
@Leni112 Tak cooo? Uz se dostavila?
No ja makam celej vikend, tak jedem az pondeli/utery, ale i tak to bude prijemna zmena.
Rada bych zajela i nekam do Tater, podivat se, kdyz uz tam budem. Jen nevim zda mi to projde, pac muz moc neni vyznavac horsky turistiky. ![]()
@NeKa Ne.
Teplota zase skocila na 36.50. Ja se z toho zblaznim.
To znam.
Vzdycky vymyslim nejakou dovcu a on by nejradsi zustal na hotelu a nikam nechodil. ![]()