Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 To musím vyzkoušet taky, zatím jsem nikdy neměla odvahu to koupit.
Vůbec se mi nechce ven do toho lijáku, navíc nám tu už půl roku kopou kanalizaci, tak je to jedno velký bahno, jak do toho zaprší, tak bych potřebovala nejlépe gumáky na nohy ![]()
@NeKa Tak se toho neboj. Nebo alespon me to chutna a mam to jako neco, co behem prosince proste musi byt doma po ruce porad.
Tak nikam nechod!
A delaj krasny gumacky, vsechny mozny barvy s ruznymi detaily. A nosi se praveze ve meste. ![]()
@Leni112 Musím, páč doma není nic k jídlu. Tak musím na pečivo a něco na oběd, jen nějakou rychlovku dneska, asi něco sladkýho. Joo, na gumáčky do města jsem už koukala, ale asi nemusím mít všechno, ikdyž na ostatních se mi docela líbí ![]()
@NeKa To ti nezavidim…Ja to mam sice jinak, ale delala jsem porkovou polevku, pivni rohlicky a rajskou. A pomalu se zase chystam do prace, aby me mohli od 2 bombardovat slozenkama.
Mne se to libi moc, ale nejsem ten hezkej hubenej typ co si je muze dovolit. ![]()
@NeKa To ti nezavidim…Ja to mam sice jinak, ale delala jsem porkovou polevku, pivni rohlicky a rajskou. A pomalu se zase chystam do prace, aby me mohli od 2 bombardovat slozenkama.
Mne se to libi moc, ale nejsem ten hezkej hubenej typ co si je muze dovolit. ![]()
@Leni112 Pivní rohlíčky? To neznám. Je to dobrý? ![]()
Tak jsem to přežila i bez gumáků
A nakonec bude čočka na kyselo s parkem a volským okem. ![]()
@NeKa Prostě se do těsta přidá pivo místo vody. ![]()
MS opravdu dole řádí, tak jsem šťastná, že přišla a tím pádem jsem měla cyklus dlouhý 31 DC, což je super. Moc doufám, že už to tak zůstane.
A začala jsem dneska zobat jiný vitamínky, Fertility Blend, tak doufám, že ta změna bude dobrá a přinese třeba konečně nějakou změnu. ![]()
@Leni112 Tak to je super, mám z tebe radost
Já piju jen ten Inofolic a pak Gynex, jinak nic. Chtěla bych taky mít 31denní cyklus ![]()
Zítra jdeš k dr., co? Jsi napjatá? ![]()
Teď jsem koukala na zprávy a ono už i sněžííí ![]()
@NeKa Inofolic mám taky, ale teď ho vynechám a zkusím jen toto.
Chtěla chtěla…ale mám ho uměle vyvolaný.
Pořád jsi na tom líp.
Jojo, v půl 2. Teď už se zase těším.
Prohlídku mi těžko udělá, jen teda doufám, že dostanu prášky na ovu a nějak to rozplánujeme.
Pak mi řekne ať přijdu za 14 dní, skoukne vajíčka a zase budu čekat na výsledek jak to dopadlo.
Má diagnóza.
![]()
@NeKa A taky jsem zrovna zprávy viděla a koukala jak tam ten moderátor skákal do sněhu, skočila bych si taky. ![]()
@Leni112 Dobry rano
Tak lip, ale jen o kapicku
O pul 2 na tebe budu usilovne myslet.
Pani dr to vymysli a za mesic uz budes mit //.
Na snih se taky tesim, jen s tim nasim stavem komunikaci to bude velmi zajimavy. Udrzovat je v sjizdnem stavu.
@NeKa Krasne rano.
Stale leje, dosla jsem na zastavku a mohla bych se cela prevlict.
Jak jsme rikali na zakladce..staci kapka a je z tebe matka.
Kdybych tenkraaaat vedela.
No hlavne doufam, ze mi nerekne, at jdu, ze jsem mela prijit az po MS. Cekat dalsi tyden bych nevydrzela. ![]()
Stačí kapka a jsi taťka, tak to kolovalo u nás.
Jen ono to vážně funguje, když nechceš
Když pak chceš, tak je to přesně naopak.
![]()
Mě právě Inofolic taky dochází a pořád zvažuju, zda přikoupit, nebo se na to vyprdnout… ![]()
@NeKa Asi tak…takovejch kapek uz bylo a nic…
Ja mam poslenich 5 sacku, takze je dopiju a prikupovat nebudu, alespon zatim ne… ![]()
@Leni112 Já ještě uvidím… Nechce se mi kupovat v lékárně za 400, našla jsem ho na netu za 260, jenže s poštou, to abych si objednala hned dva, aby se mi to vyplatilo.
![]()