Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 Tak snad uz brzy dorazi. Me ta BT pred MS nijak vyrazne taky neklesa. Dnes jsem namerila dokonce 36, 23 tak jsem si rikala, zda nejsem podchlazena.
Moje teploty takhle nizko neklesaji. ![]()
Koukam, ze ten zivocisnej druh jmenem chlap si je az moc podobnej jeden druhymu
Ten muj se hlavne vybeha na hristi-to je jeho smysl zivota-fotbal, ale mimo hriste je proste lenoch linej.
Ale budem v presile, tak se snad ukecat necha.
@NeKa To neboj.
My když byli v srpnu v Tunisu, tak jsem měla dva dny za sebou 36.0.
A teploty před ovu mam běžně kolem 36.2.
MS pořád nikde a ani bych se nedivila, kdyby si ji oddálila, protože jsem dneska prodělala další velký stres, takže..
Ještěže jsem nachcípaná a vypdam tudíž nemocně a ne uřvaně. ![]()
Můj lítá na kole po lesích, hraje s klukama soft, takže další lítání po lesích…ale chraň pánbůh když si já vymyslím procházku či dovolenou, kde někde lezeme.
Jste na něj tři, to je jasný, že ho přehlasujete. ![]()
@Leni112 Tak uvidime.
Lenii, copak se deje? ![]()
Ti chlapi jsou fakt vsichni stejni
![]()
@NeKa Dobre rano!!
Sice malo, ale je to tam! 1 DC!!
Horka vana beztak zabrala! ![]()
@Leni112
Dobré ráno ![]()
Jupíííí
to jsem ráda! Já teď vstávala
Tak dlouho jsem nespala ani nepamatuju.
Ale mám tu příšernou zimu, a venku celou noc leje! Ale jako fakt úplně moc, až mě to nad ránem i probudilo, jak to mlátilo do oken ![]()
@NeKa Ja jsem tak rada, no fakt. Doufam, ze az to vecer skouknu, ze to tam stale opravdu bude.
Ja si v praci chytre zapla topeni a rano vytahla zimni bundu, takze mi je dobre.
Ale u nas leje taky od vecera, byla dokonce i bourka a ted se k tomu pridal vitr, prej nejakej hurikan Gonzales, rikali v radiu.
Alespon jsi se pekne vyspala a mas pred sebou dva dny klidu.
Ma byt hnusne, tak muzes polenosit. ![]()
@Leni112 Hurikán
tyyyy jo, to je dost možný, v noci to byl fičák, kdybych nebyla tak líná vstát, jdu koukat u okna, páč to já ráda, když prší.
Ano, dnes mám naordinováno válení se pod dekou. Jen s tím teplem mi to zatím nevyšlo, už hodinu „topím“ a ono to netopí, tak jsem musela volat manželovi a dostala jsem podrobný instrukce, jak kotel donutit zažehnout plamínek.
Tak už snad to i topí.
@NeKa Ja to mam taky rada, to koukani z okna…a nejlip v zime kdyz snezi, sedim na topeni a koukam jak se to sype, to je pro me bozi.
No vidis jak jsi sikovna.
Tak cajik navic…nebo rumik navic… ![]()
@Leni112 Rumíka do čaje já nerada, to bych nepozřela, ale čaj můžu na litry, a už mi to tu i topí, tak jsem i v teplíčku.
A to pozorování, juuu… Když sněží, tak to je super, miluju zimu, když můžu sedět v teple a koukat ven na bílou krásu. ![]()
@NeKa Do caje ja taky nenene, ale samotnej na zahrati funguje.
Ja akorat prohlizela letaky a uz si nasla kde maj zlevnene vinko a lambrusco, tak si musim nakoupit na prodlouzeny vikend na zal i radost… ![]()
@Leni112 Tak to já ho nemusím ani samotnej teda
Mě rum akorát hezky voní a miluju ho v krému na buchtičky s krémem, to je tak vše. Ale svařááák bych si mohla udělat na večer s mužem. ![]()
@NeKa Tyyy jo, svarak.
Dalsi dobrej tip.
Uz by mohli nekde prodavat takovy to vanocni vino z toho je vybornej.
No zitra vecer prolezu nejakej obchodak a namlsam se.
U me je jen skoda, ze muj muz vino a podobne nepije, ze jsem na to sama a pak me to tolika nebavi. ![]()
@Leni112 Tak sobě uděláš svařáček a jemu dáš něco ostřejšího.
To vánoční víno myslíš takovou tu větší buclatou flašku s vánočními motivy? To jsem ještě nezkoušela, tak se po ní taky podívám.
@NeKa No uplne na to mam chut, vzdycky si dva tydny v mesici muzu uzit kdyz vim, ze nicemu neublizim.
Jojo, je myslim nemecky, uz je ochuceny tak, ze ho jen ohreju a je to. ![]()