Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
21.10.14 07:20

@Leni112 Tak snad uz brzy dorazi. Me ta BT pred MS nijak vyrazne taky neklesa. Dnes jsem namerila dokonce 36, 23 tak jsem si rikala, zda nejsem podchlazena. :mrgreen: Moje teploty takhle nizko neklesaji. :mrgreen:
Koukam, ze ten zivocisnej druh jmenem chlap si je az moc podobnej jeden druhymu :mrgreen: Ten muj se hlavne vybeha na hristi-to je jeho smysl zivota-fotbal, ale mimo hriste je proste lenoch linej. :mrgreen: Ale budem v presile, tak se snad ukecat necha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.10.14 10:27

@NeKa To neboj. :mrgreen: My když byli v srpnu v Tunisu, tak jsem měla dva dny za sebou 36.0. :mrgreen: A teploty před ovu mam běžně kolem 36.2. :) MS pořád nikde a ani bych se nedivila, kdyby si ji oddálila, protože jsem dneska prodělala další velký stres, takže.. :nevim: Ještěže jsem nachcípaná a vypdam tudíž nemocně a ne uřvaně. :(
Můj lítá na kole po lesích, hraje s klukama soft, takže další lítání po lesích…ale chraň pánbůh když si já vymyslím procházku či dovolenou, kde někde lezeme. :mrgreen: Jste na něj tři, to je jasný, že ho přehlasujete. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.10.14 10:48

@Leni112 Tak uvidime.
Lenii, copak se deje? :hug:
Ti chlapi jsou fakt vsichni stejni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.10.14 06:41

@NeKa Dobre rano!! :hug: Sice malo, ale je to tam! 1 DC!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Horka vana beztak zabrala! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
22.10.14 09:15

@Leni112 :mavam: Dobré ráno :hug:
Jupíííí :dance: to jsem ráda! Já teď vstávala :mrgreen: Tak dlouho jsem nespala ani nepamatuju. :lol: Ale mám tu příšernou zimu, a venku celou noc leje! Ale jako fakt úplně moc, až mě to nad ránem i probudilo, jak to mlátilo do oken :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.10.14 09:48

@NeKa Ja jsem tak rada, no fakt. Doufam, ze az to vecer skouknu, ze to tam stale opravdu bude. :mrgreen: Ja si v praci chytre zapla topeni a rano vytahla zimni bundu, takze mi je dobre. :mrgreen: Ale u nas leje taky od vecera, byla dokonce i bourka a ted se k tomu pridal vitr, prej nejakej hurikan Gonzales, rikali v radiu. :) Alespon jsi se pekne vyspala a mas pred sebou dva dny klidu. :hug: Ma byt hnusne, tak muzes polenosit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
22.10.14 10:04

@Lenisska88 :mavam: Ahoj, a s tebou to vypadá jak?? Nějaký změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
22.10.14 10:06

@Leni112 Hurikán 8o 8o tyyyy jo, to je dost možný, v noci to byl fičák, kdybych nebyla tak líná vstát, jdu koukat u okna, páč to já ráda, když prší.
Ano, dnes mám naordinováno válení se pod dekou. Jen s tím teplem mi to zatím nevyšlo, už hodinu „topím“ a ono to netopí, tak jsem musela volat manželovi a dostala jsem podrobný instrukce, jak kotel donutit zažehnout plamínek. :mrgreen: Tak už snad to i topí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.10.14 10:42

@NeKa Ja to mam taky rada, to koukani z okna…a nejlip v zime kdyz snezi, sedim na topeni a koukam jak se to sype, to je pro me bozi. :mrgreen: No vidis jak jsi sikovna. :) Tak cajik navic…nebo rumik navic… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
22.10.14 10:48

@Leni112 Rumíka do čaje já nerada, to bych nepozřela, ale čaj můžu na litry, a už mi to tu i topí, tak jsem i v teplíčku.
A to pozorování, juuu… Když sněží, tak to je super, miluju zimu, když můžu sedět v teple a koukat ven na bílou krásu. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.10.14 10:53

@NeKa Do caje ja taky nenene, ale samotnej na zahrati funguje. :mrgreen: Ja akorat prohlizela letaky a uz si nasla kde maj zlevnene vinko a lambrusco, tak si musim nakoupit na prodlouzeny vikend na zal i radost… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
22.10.14 10:56

@Leni112 Tak to já ho nemusím ani samotnej teda :mrgreen: Mě rum akorát hezky voní a miluju ho v krému na buchtičky s krémem, to je tak vše. Ale svařááák bych si mohla udělat na večer s mužem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.10.14 11:24

@NeKa Tyyy jo, svarak. :srdce: Dalsi dobrej tip. :palec: Uz by mohli nekde prodavat takovy to vanocni vino z toho je vybornej. :) No zitra vecer prolezu nejakej obchodak a namlsam se. :) U me je jen skoda, ze muj muz vino a podobne nepije, ze jsem na to sama a pak me to tolika nebavi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
22.10.14 11:30

@Leni112 Tak sobě uděláš svařáček a jemu dáš něco ostřejšího. :mrgreen: To vánoční víno myslíš takovou tu větší buclatou flašku s vánočními motivy? To jsem ještě nezkoušela, tak se po ní taky podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.10.14 12:05

@NeKa No uplne na to mam chut, vzdycky si dva tydny v mesici muzu uzit kdyz vim, ze nicemu neublizim. :-) Jojo, je myslim nemecky, uz je ochuceny tak, ze ho jen ohreju a je to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí