Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
30.10.14 12:50

@Leni112 I ty i ja se snad dočkáme. :hug: I bez podobnych vynalezu. :pankac: Budou ty vanoce, budem mit jiny starosti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.10.14 13:20

@NeKa Coz to urcite, dneska mi zrovna do prace dorazily vanocni pohledy. ;) Nevis nahodou, jestli se vajecniky ob mesic stridaj nebo jak to je? Protoze minuly mesic me bolel levy a od vcera zacal pravy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.10.14 13:35

@Leni112 Jeeee, pohledy. Musim nakouit zavčas, at na to pak nezapomenu. Stridat by se teoreticky mely, prakticky muzou fungovat uplne jinak nez cekame. Me bolelo jako na ovu uz minuly tyden a nic. :nevim:
Co grepovy dzus? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.10.14 15:35

@NeKa Hm, myslela jsem si to, ale vetsinou me prave bolel levy. Kazdopadne ted teda pravy, zacaly me i bolet prsa a podbrisek jak pred MS, cela jsem divna. :lol: Jinak ja na sobe ovu nepoznam, mozna proto ze ji ani nemam. :nevim: :roll: Dneska jsem zavrela oci a hluboce polkla, UZ jsem v pulce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.10.14 16:06

@Leni112 Me ten prvni pul rok po vysazeni bolela ovu vzdy dva dny. Vzdy to vyslo na vikend a za 14 dni byla MS. A bolelo me spus dole bricho, vadilo mi to pri sedani nebo stoupani si. Nikdy jsem nezaznamenala bolest konkretniho vajecniku. No a ted me to bricho takhle boli i tyden, dva… je to na palici :zed: :mrgreen:
Ja dala dve deci, nic se nema prehanet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.10.14 19:19

@NeKa Tak to já jsem po vysazení měla naprosto ukázkovej hlen, kterej v den ovu vylezl a za 14 MS nebo špinění došlo. Od té doby ne…sice se hlen mění, ale není takovej jakej byl. Takže se bojim, že jestli ovu teda je, že stejně nemam pěkný prostředí na přežití..Ale vaječníky mě teda bolí vždycky v určitý období, pak přestanou. Na palici fakt. :mrgreen: :zed: :zed:
Tady s tím to nepřeženu ani kdybych chtěla. :mrgreen:
Dneska jsem se zdržela v práci kvůli jinejm :roll: až do 6, místo do 5, teď ještě uklízím, aby bylo na víkend hotovo a mam toho dneska plný kecky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.10.14 22:12

@Leni112 Me prijde ze to proste nepoznam. Jedine z ty teploty. A to psaly holky vedle v diskuzi, ze ani BT neni dukaz, ze opravdu probehla, tak jsem hledala na netu a fakt. :nevim: Nekdy teplota vzroste a folikul stejne vajicko nevypusti. :zed:
Ja uz taky pobezim domuu… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.10.14 23:01

@NeKa Ze zacatku jsem prolezala vsechny mozne diskuze a v kazde se docetla neco jineho, protoze fakt jsem nenasla u jedine zeny stejny prubeh, stejne znaky, cokoliv co by rikalo ze se zrovna deje to a to…Takze jsem si to normalne zakazala, abych si nepletla hlavu jeste vic. :) A zustala jsem jen tady, jsem rada ze s tebou a mam to jako malou naplast na abstacek o jinych nic nepotvrzujicich informaci. :mrgreen:
A slysela jsem, ze xx holek otehotnelo v dobe kdyz mely MS a tam by mel byt rozdil v BT urcite nejaky a nikdo by si nemyslel, ze tak otehotni…je to vsechno fakt zazrak prirody. :srdce: :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
31.10.14 06:51

@Leni112 Dobrý rano :hug: Ja to nemyslela spatne… Jen jsem to netusila. Myslela jsem, ze BT je spolehliva. Ale asi nic neni 100%. :mrgreen: Cim dal vic se tesim na prosinec na prohlidku. Ale i se trochu bojim, ze mi rekne, ze je vse v poradku a ze budem cekat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
31.10.14 09:49

@NeKa Dobre rano. :hug: Mam toho v praci nad hlavu, opravdu jsem velmi rada, ze je patek. :) To ja vim, ze jsi to nemyslela spatne. :) Porad schanime nejaky info. :) A stejne opravdu neni nic 100%. Zavidim vsem, ktere nemusely hledat vubec nic. :mrgreen: Ted zrovna jsem ve chvilkach v buse u hledani informaci o brzke ovulaci. A tim si borim vsechny nasbirene poznatky, protoze zase…mozny je vsechno. :lol:
Taky bych nevedela jestli se tesit nebo ne…protoze na jednu stranu ano, mas dlouhe cykly a chtelo by to zkratit. Ale na druhou stranu, MS sama od sebe chodi, lut faze dostatecna, takze proc do toho michat hormony na upravu…je to tezky. :nevim: :hug: Ale dr snad vi vic nez my. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
31.10.14 11:15

@Leni112 Pracovní shon ti vůbec nezávidím :hug: Já mám volno, ale jdu na noční, takže se vůbec netěším. :cert:
Já se taky snažím nehledat, nebo co nejmíň, ale když ono je kolikrát všechno jinak. :mrgreen: Nebo jinak, VŠECHNO JE MOŽNÝ. A u nikoho nic není pravidlem.
Uvidíme, zatím se ještě nechci ani objednávat, aby mi to nevyšlo zrovna na MS, tak počkám po ovulaci, to už zhruba vím, kdy dorazí… A budu to moct nějak naplánovat. :palec:
Ať ti to rychle utíká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
31.10.14 12:08

@NeKa U mě jsou nejhorší večery, jak jsem sama a nemůžu spát, tak přemýšlím a hledám. :roll: Ale alespoň si nezapínám pc a hledám jen na mobilu a tam mě to přestane po chvíli bavit, protože přeci jen se mi to tam ukazuje lehce jináč. :mrgreen: A v práci nemám signál na načítání stránek, takže můžu být vlastně ráda. :mrgreen:
Tak pokud nemá dlouhý čekací lhůty…já chodím bez objednání, protože sestra už ví, jak to mám v práci, ale x známejch holčin čeká třeba 2-3 měsíce což je mazec. 8o
No už aby bylo 5, muž si mě dneska vyzvedne a hurá víkend. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
31.10.14 12:56

@Leni112 Volný večery…bych byla za chvíli chodící encyklopedie. :mrgreen: :zed:
U nás je to tak měsíc, někdy míň, a vzhledem k tomu, že prevenci mám až v prosinci, tak to bude akorát, sám dr. mi do tel minule říkal, at si zavolám na začátku listopadu, at přijdu hned na začátku prosince.
Jen to mám na prd, že za ním dojíždím docela daleko, přestěhoval se mi do jinýho města, ale tím, že toho máme hodně za sebou, si mě jako pacientku nechal, jen to tedy mám asi 35 km. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
31.10.14 13:18

@NeKa To ja uz jsem. A stejne je mi to k nicemu ze. :mrgreen: Ty jo, je blby nemit ho v miste bydliste, ale zase pokud je dobrej. :) Ja jsem rada, ze ji mam tady, zvlast teda vuci te sve pracovni dobe, ale zase si rikam, ze kdybych potrebovala jinou, tak uz to mam tak minimalne 20 km bez moznosti se tam nejak dostat. :nevim: Takze mi nezbejva fakt nic jinyho nez ji verit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
31.10.14 14:25

@Leni112 :mrgreen: No já už skoro taky, ale takhle bych zblbla úplně. Dnes jsem si naplánovala na víkend za 14 dní vymalovat obývák :dance: Manžel nebude doma, má trenírský kurz, tak se mi tu nebude motat :potlesk: A už se taaaak těším, že to tu bude hezký a čistý. :dance: Jen musím doladit barvy, zatím nejsem 100% rozhodnutá. :think:
A ta vzdálenost… Já to obětuju, mám ho ráda, nechtěla jsem o něj přijít, ale uvidím, jak bude nebo nebude řešit. Když nebude, budu se muset obratit na jinýho, nejlépe někde blíž. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí