Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
2.11.14 11:57

@NeKa Ahojky, promin, ze jsem tu driv nebyla, v patek me zase rozcililo x vecu v praci a sobota utekla ani nevim jak. :) Tak jak jde malovani?? Jaka barva zvitezila? Taky me bavi malovani. :mrgreen:
Dneska by FF vyznacila ovu, ale osobne jsem si myslela, ze byla driv..co myslis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.11.14 11:59

@NeKa A jestli to bylo fakt az takhle, tak tenhle mesic jsem zase bez sance. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.11.14 15:07

@Leni112 Ahoj Lenisku :mavam: Ty brďo, ty jedeš, super zrychlená ovu, gratuluju a vůbec nesmutni nad sexíkem dlouho před ovu, páč si myslím, že to klidně stačí, oni si tam umí na vajíčko hezky počkat :hug:
To jsem tedy zvědavá, jak se to bude u tebe dál vyvíjet. Já tu svou zatím stále vyhlížím, vypadá to nadějně, ale nechci předbíhat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.11.14 16:54

@NeKa No u mě je to velmi zrychlený, já si opravdu sex ani naplánovat nemůžu, když jednou je ovu 17, pak 13 a teď teda asi 9 DC. Do budoucna tak opravdu nevím, jen dodržovat sex o víkendu. :mrgreen: Škoda, že to neni 100% pojištěný. :( Ale dle hlenu bych fakt řekla, že byla dřív. Dělá si to ze mě prostě srandu. :nevim: :) Tak ty jsi nějakej 17 DC, takže už to máš zajisté taky určitě v dohledu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.11.14 19:12

@Leni112 Taky si toho moc nenaplanuju, kdyz jsem v praci a vracim se v 11, manzel uz spi :pocitac:
Jinak ano, uz 17, minule prisla ale az 26, tak se tentokrat necham klidne prekvapit. :mrgreen: Uz by klidne mohla. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.11.14 19:26

@NeKa Hmm, to je taky tak. :pocitac: A ten Gynex bereš? Uvidíme jestli k něčemu bude. ;) Hlavně nevím, jestli si nemám posunout blíže ten Duphaston. Mám ho brát od 16 DC, ale pokud prokazatelně ovu byla, že bych si ho třeba dala o den dva dřív… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 06:17

@Leni112 Dobre rano :mavam: Gynex beru, mam z nej dobry pocit. Teplota pomalu stoupa, tak uvidime. Docela rychle to ted i utika. :mrgreen: V praci mam dlouhy tyden, tak to utece ted jeste rychleji. :dance:
S tim Duphastonem ti moc neporadim, Ale klidne bych zacala i driv. :palec: o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.14 06:29

@NeKa Dobre ranko. :mavam: Takze ovu uz probehla myslis? :) To je dobre, ze prisla driv nez minule. :hug: Ja jsem teda mela dneska teplotu zase nizsi, ale prikladam se k otevrenemu oknu, protoze mi byla pekna zima a nebyla jsem schopna v tom polospanku ho v noci zavrit. :mrgreen: Takze doufam, ze zacnou zase a uz jen stoupat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.14 06:54

Dneska me jeste napadlo vymazat alko teploty na womenzone, puvodne jsem si jen chtela potvrdit ovu a tady mi ji to sice vyhodilo, ale na datum driv a dokonce do te Jonasovi metody, takze nevim. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 07:34

@Leni112 No to nevím zda proběhla, nebo je to na spadnutí. Minule se mi ovu potvrdila až třetí den zpětně, tak bych řekla, že to možná bude stejně. Možná byla včera, ale dnes mě bolí dole ještě víc jak včera, tak mi stejně nezbývá než čekat.
Jonášova metoda mi háže úplně jiný data už dlouho :D Už minule jsem doufala, že moje delší cykly jsou jen proto, abych se jakože „sladila“ a ono nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.14 09:24

@NeKa Jo no, ono mi to vzdycky ukaze az kdyz zadam asi 4 teploty. :)
Mne boli od minuleho tydne podbrisek tak, jako kdybych to mela dostat kazdym dnem, coz je zatim nerealny, takze dle bolesti si ani tu ovu fakt nepoznam. :roll: Ja ji mela vzdycky taky uplne mimo a ted se mi to sesypalo v jeden den, ze vychazi obe metody na ten den coz se mi jeste nestalo. Jenze mi stejne nezbejva nez co, cekat a cekat a nikdy nemit moznost planovat. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 09:46

@Leni112 Tak by to mohlo vyjit :dance: Moc bych ti to prala :hug:
Ja dnes cestou do prace premyslela, jak mi to vlastne rychle utika. :dance: Koukej na muj graf. No uz by to mohlo prijit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.14 10:37

@NeKa Je mazec, ze jsi napred jen o pet teplot a jak vypada ten graf plne! :mrgreen: Jako taky bych se priklanela k tomu, ze byla vcera, ale zalezi ted na dalsich dvou dnech asi, aby uz nespadla a potvrdila se. :hug: Snazenicko probehlo, takze streka cekani pred nama. :mrgreen: :hug: Ja hlavne nevim, jestli si pocitat 6DPO nebo 4DPO, no radsi ty ctyri… :lol: Ale zkusim test ke konci Duphastonu, jen abych vedela, zda jsem minule nemela carku vuci nemu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 11:53

@Leni112 Leti to vic nez bych cekala, rano ctu tvuj prispevek ze vcera a drikam si 17 dc… to je super. A ja jsem dnes vlastne 18!! :mrgreen: Jestli to nebude temi testy. MAMA to pry delaji rady. Jste mam doma dva, ale hned jak se prokaze ovu, koupim MAXE. :mrgreen: A objednam se na tu preventivku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.11.14 12:05

Ahoj NeKo:-)
Tak už to mám úplně za sebou…v pátek jsem byla na kontrole a děloha byla krásně čistá. Ptala jsem se kdy se můžem znova snažit a dostala jsem krásnou odpověď: „bez omezení“! :-) Tak od víkendu už zas na tom makáme :-) Akorát nevím jak si mám počítat cyklus (den spontánního potratu jako 1. dc???) a ani kdy mám očekávat ovulaci. Má někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí