Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa No právě…Už aby bylo ráno, takže jdu do sprchy, zalezu a budu doufat, že usnu dřív než o půlnoci, abych to trošku zrychlila.
Moc doufám za nás obě a nárůst teploty! ![]()
@Leni112 Taky nam drzim co jde
Kdybys nahodou usnula, preju dobrou noc a krasny sny ![]()
@NeKa Uz hajam, prijde mi, ze mam mozna i teplotu, takze na me spis neco leze.
Dobrou noc, zlato a rano s teplotkama nahore. ![]()
@Leni112 Dobre rano.
Tak moje telo si se mnou vubec nepovida…
Naopak, dela si ze me srandu.
Teplota klesla. Uz vazne nicemu nerozumim. ![]()
Doufam, ze alespon u tebe je vse jak ma byt. ![]()
@NeKa Ahoj.
Tak to me mrzi!!
A je to zvlastni, pak ver tem testum ac teda byl jakej byl…tak je porad nadeje, ze ale jeste dorazi. ![]()
U me stoupla ze 36.39 na 36.45. Neni to teda moc, ale asi lepsi nez nic. ![]()
@Leni112 Dorazi…to asi jo…jenze to znamena, ze budu dal cekat a zas bude dlouhej cyklus. ![]()
Jsem rada, ze tobe vzrostla ![]()
@NeKa Ja bych jeste nehazela flintu do zita, sice ti teplota klesla, ale porad je vyssi nez 16 DC. A je to pravidlo 3 po 6. Takze pokud zitra neklesne, tak ta ovu 17 DC fakt byla… ![]()
Byla bych radsi za vyssi teploty, ale co nadelam. Vyssi mam fakt jen po alkoholu.
To jsem si jeste vecer merila telesnou teplotu jak jsem se citila na teplotu a mela jsem rovnych 36°. Tak co chci no… ![]()
@Leni112
jsi hodna
Mozna…snad… Budu doufat ![]()
Ty jsi nase ledova kralovna
nekdo ma opravdu teplotu nizsi. A ma horecku ikdyz na teplomeru neni povestnych 38.5
A jak ti dnes je? Je to lepsi? ![]()
@NeKa Budu zitra doufat vic za tebe jak za sebe.
![]()
Jo, to jsem.
A to se jako nijak studene necitim, jako abych mela takovy treba ruce, nohy..a v mistnosti kde se topi, lezim hodinu pod perinou a namerim 36° je fakt skoro divny.
Takhle asi opravdu nikdy nemuzu cekat tech povestnych 37° u BT. ![]()
@Leni112 Jsem ti odepsala a neulozilo se to na stranku. ![]()
Jsi zlata
trochu jsem se uklidnila. ![]()
Ja mam ruce a nohy zmrzly neustale
a magicky cislo 37 neni tak magicky… i bez nej muzes nosit poklad pod
![]()
Ahoj:-) Tak dneska mám 19. den po. Někde jsem četla, že se jako 1. den počítá den potratu. Tak asi čas s tím něco udělat
Vždycky jsem měla ovulku něco kolem 21-23dc..je možný, že to budu mít i zpožděný, ale tak si to radši pojistím během následujících 2 týdnů..doufám, že moc toho svýho chlapa neutahám
teploty jsem nikdy neměřila, vždycky jsem se řídila bodle hlenu a popichování v podbřišku…ale teď to mám tak rozhašený, že fakt nevim
podbřišek trochu popichuje od potratu furt a hlen je taky jiný než býval. Včera (asi 18dc?) mě ale chvíli pobolívalo na straně-rozhodně ne děloha..tak že by už teď ovu?
Je možný, že by se mi cyklus po potratu zkrátil?
@VikiRiki Ahoj
Mozny je uplne vsechno.
Ale ja sama podle bolesti a hlenu ji proste poznat neumim. Ted jsem taky zoufala z toho, jestli byla nebo ne ![]()
Ja si i v noci vzbudila manzela
ne abychom se snazili, ale mela jsem chut
Kupodivu ani neprotestoval. ![]()
Tak ještě aby protestoval, že..
Já bych se taky nezlobila kdyby mě sám taky tak pěkně vzbudil..ale nevím jak u vás, ale já si ho vždycky musím nažhavit, jinak nic není..on by si snad sám od sebe ani na ten sex nevzpomněl ![]()
@NeKa Zlata je ta posledni veta od tebe, ta me uplne zahrala.
Nestresuj, ja si myslim, ze to bude tak jak myslime!
Mne je oproti predeslym dnum najednou dobre, nic me neboli, priznaky zmizely, jen naskocil hustej bilej hlen, ktery sice taky pisou jako priznak, ale minuly mesic jsem ho nekdy mezi ovu a MS mela taky, takze se to zase snazim priradit k normalnim jevum. ![]()