Snažilky Srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.8.17 17:40

@Kariss ahoj :) strašně moc děkuji. Už aby to bylo, jak dlouho se snažíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
10.8.17 17:47

@Nikolka.slunicko no Ja ani poradně sama nevim. Od února jsme si přestali dávat pozor a občas to zkusili. No a kdyz porad nic, tak jsem v červnu řekla, ze uz se hlídat nebudu, protože jsem se na to celkem dost upnula s to byla asi chyba :(… no a ted sem první měsíc měřila BT, tak jsem teda asi i věděla kdy je ovu, ale stejně to zase nevyšlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
10.8.17 17:53

@Domča-_-22_- co jsem zajišťovala tak nejapolehlivejsi je prave max :) a ve vetsine pripadu nejcasneji ukazuje wondfo a tycinkovy tt z rosammana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.17 17:56

@Kariss to zklamání každý měsíc je nejhorší :-( to znam. Držím palce at se vám brzy zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
10.8.17 18:03

@Nikolka.slunicko to mi povidej :( ale co se dá dělat, ze? :) Děkuji a vám taky :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.8.17 18:04

@Nikolka.slunicko ahoj, predem moc jako všem a všichni si tady držím palečky at se brzo zadari ;)
Ja jsem po laparoskopii (v dubnu ) a taky stale nic, jen jsem mela ted poprve ovu, kterou mi dnes doktor potvrdil, tak uvidime zda se zadarilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.17 18:08

@Veroniiikaaa ahoj děkuji moc a tobě přeji at se brzy zadaří. Snad to bude co nejrychleji. A jak laparoskopie? V pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.17 18:09

@Kariss doufam že všechny už brzy najdeme //. Ja mam zitra dostat menstruaci tak se modlím at ji nedostanu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
10.8.17 18:16

@Nikolka.slunicko a budes testit? Budu na tebe myslet! Ja asi zitra naivne zkusim taky jeste test…budu mit 5- 6 dni zpozdeni :( kdyztak pockam jeste jednou tolik a opet agolutin… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.17 18:20

@kalitka no na test myslím ale asi jeste počkám. Děkuji si hodná, nebuď smutná, vím rekne se mi to lehce ale znam to kdyz naivně děláš test a //nikde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.17 18:21

@kalitka ale nedělám si velké naděje :( žádné příznaky, nemam prostě nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.8.17 18:22

@Nikolka.slunicko taky děkuji :) a moc drzim palce az budes testovat ;) ja po laparoskopii vse OK a Ty?
@kalitka a ty jsi jeste od zpoždění netestovala? Moc drzim pesti at najdeš // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.17 18:25

@Veroniiikaaa jojo po laparce, vechno v pohodě. Můžu mít dotaz? Za jak dlouho po laparoskopii jsi se svým milým začala se snazenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.8.17 18:32

@Nikolka.slunicko :) jelikoz jsem byla nedockava tak pokud si dobre pamatuji bylo to 3 tydny po zakroku… sice malicko bolestive, ale pak uz to bylo dobry ;)
A ty jsi byla kdy a kde na laparoskopii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
10.8.17 18:33

@Veroniiikaaa prave ze testovala a nic :) duchy lovit nebudu pak vidim carky i na zdi :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí