Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Safrik Koukám, že se Plzeňandy nějak nerady druží.
Tak alespoň družnou Plzeňskou patronku nabídnu.
![]()
Ona i ta diskuze pro Plzeňsko je celkově nějaká mrtvá. Zkoušela jsem to tam rozhejbat pozvánkou na zajímavou akci…ale nic. Asi fejsbůček. ![]()
@Keshi jeezis a ten ja prave nemam a ani nejak nechci
alespon jsme dve
![]()
Ahoj holky ![]()
Se k vám přidám…a rovnou zeptám.Nebyly jste na IUI?
Vitame te tu. Ja jsem v patek pichala pregnyl po uzivani clostilbegytu. Tak sme se dnes snazili, zitra budeme taky a snad se povede. Ted to cekani vid.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Se k vám přidám…a rovnou zeptám.Nebyly jste na IUI?
Při prvním snažení, v Černicích. Teď máme v plánu zkusit kliniku u náměstí.
Ahoj holky
, jsem tady nová. Včera mi moje gynekoložka řekla, že nemáme už žádnou jinou šanci, než jít na IVF. Objednala jsem nás tedy do Natalart. U mě byla zjištěna anovulace, brala jsem Clostylbegyt, ale bez účinku, navíc u manžela zjištěna morfologie 1%,a snížená pohyblivost. Je tady někdo z vás, kdo měl podobný problém jako my a IVF vám vyšlo?
Děkuju moc
@Keshi píše:
Při prvním snažení, v Černicích. Teď máme v plánu zkusit kliniku u náměstí.
Ahoj, jsem na tom podobně. První IVF bez úspěchu. Přemýšlím o změně. Ke komu jsi chodila do Natalartu?
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem na tom podobně. První IVF bez úspěchu. Přemýšlím o změně. Ke komu jsi chodila do Natalartu?
Ke Švábkovi a pak k Plevákovi.
@sonci82 Toho jsem pak měla jen na ultrazvuky. Možná už tam není. Je to skoro 6 let. Ještě ne, teď to musíme odložit a dořešit bydlení…pak případně to budem řešit s doktory.