Snažilky září 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1367
30.8.18 12:01

@bémusek Děkuju, zodpověděla jsi mi snad všechno, co mě zajímá :palec: dnes okolo 18h udělám první test a uvidím. Protože nám taky nedělá problém se snažit každý den nebo aspoň ob den, tak chci aspoň zjistit, jestli mám po revizi v pořádku plodné dny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.8.18 12:35

Snazilky :lol: jenom bych se zeptala, nemate někdo zkušenost s rostlinnými tobolkami satavari (neboli ta, která má sto manželů = překlad názvu rostliny :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.8.18 12:59

@Anksa ahoj to sice neznam, ale zajimavy nazev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.8.18 13:03

Já když jsem si to vygooglila, tak to vypadalo hodně zajímavé, prý se pomocí této byliny dá vyprodukovat tisíce zdravých vajíček a podporuje to skvělé ženské hormony pro oplodnění, ale zkušenosti nekoho, kdo to užíval ne a ne najit 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
30.8.18 13:48

Jinak jsem si holky dala za cíl, že se začnu zase víc věnovat sama sobě - myslím tím pohybu. Dřív jsem běhávala, tak chci zase začít. Už nebudou takový horka, tak to půjde. Vždycky jsem si u toho krásně vyčistila hlavu. Tak na to spolíhám, že mi to pomůže nemyslet tak na všechno to okolo mimi a i něco pro sebe udělám. Třeba nějaký kg dolu se bude před těhotenstvím hodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.8.18 15:18

@bémusek ja taky zacinam, byla jsme na jumpingu, ale mam po operaci nohu tak mi to nevyhovovalo tak chci zkusit ted kruhivy trenink a doma bych chtela zkusit nejake kardio :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
30.8.18 15:24

@Teddy 1 doma chci občas taky. Mám doma rotoped, ale ten mě moc neba. Bolí mě z něj prdka :mrgreen: ale mám stažený cvičení Jilian Michaels, tak se chci dokopat, aspoň občas. Jsem četla že spousta holek, když začaly cvičit, tak se jim podařilo i mimi. Velký kila hubnout nepotřebuju, ale zpevnit určitě a hlavně pro tu větší psychickou pohodu to chci ;) Mám sice velkou podporu v manželovi, ale stejně na to dost myslim. Tak to prostě vyběhám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.8.18 20:18

@bémusek my si rekli, ze to nechame volnemu prubehu a ja stejne mam ovu testy a vim kdy mam mit ovu, nekde na to nemyslet… po.aha to ze mame dcerku, ktera zacala chodit takze ta clovela zabavi, ale stejne urco vis co myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
31.8.18 08:22

@bémusek Tak jsem včera zkusila první ovutest a mám tam takového pidi ducha :D tak budu měřit dál, možná nechám ob den a uvidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
31.8.18 08:45

@Nugetkka já myslím, že bude stačit až zítra. Klidně ob ten den. Když včera jsi měla pidi ducha, dnes určitě pozitivní nebude. Škoda testu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
31.8.18 08:46

@Teddy 1 vím přesně co myslíš. Práce, rodina, domácnost - pořád mám co dělat a jsme celkem aktivní, pořád někde jsme takže se nedá říct, že bych se nudila a stejně to tam v té hlavě prostě je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
31.8.18 08:53

Tak co holky? na kdy vam vychází testovaní? já se zařekla,že chci vydržet až pokud nedorazí MS ,ale znám se :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
31.8.18 10:50

@lomi To mě moc mrzí :hug: Vím, jak je to těžké ale neztrácej naději ;) i na nás se přece musí jednou štěstí usmát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
31.8.18 10:53

@lomi To uje mi líto :( ale myslím si ,že se dočkáme všechny… já se obávám,že to také dostanu :zed: měla bych to dostat asi za týden …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
31.8.18 11:34

@lomi Já se smířila akorád s tím, že velkou rodinu už vážně nechci. Ale k jednomu dítku se určitě probojujeme ;) ještě jsme neprošli všechny možnosti, takže dřív nebo později to dopadnout prostřě musí, já tomu věřím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí