Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kůželíná píše:
tak to jsem ráda (ne že bych vám to holky přálaže s tou MS v tom nejsem sama, je to pro mě nepříjemné, jsem byla zvyklá max tři dny a slabounká, ale co se týče druhého porodu, asi bych zase byla pro sekci, vím, kdy to proběhne, vím už co mě čeká a nehrála bych si na hrdinku jak posledně, ale hlavně se bojím u přirozeného porodu o mimino, u CS mu prakticky nehrozí žádné riziko, ale obávám se, že u nás v Brně mně nedají možnost si vybrat, pokud bude vše OK, bude to přirozený porodPříspěvek upraven 04.01.12 v 21:25
Já jsem od začátku měla MS 7 dní a tak nějak rozloženou po porodu vždy 3 a 4 den nejhorší a vždy jsem protekla v noci nejhorší bylo že mi to ani nevzbudilo a měla jsem 2 vložky na noc no a teď je teda pravda že se mi to zkrátilo na 6 dní nejvíc to mám 1 a 2 den a pak už slabší a neprotékám
. Máš pravdu že teď už víme do čeho by jsme šli ale nesouhlasím s tím že ti nic nehrozí je to 6X rizikovější než klasický porod já bych teď ráda rodila přirozeně ale myslím že se mě nikdo ptát nebude vždy to záleží na lékaři
Langosinka píše:
Tak jsme tady dve co jsou na zacatku,ja o krok napred. Ale minuly cyklus jsem mela 2 tydny zpozdeni,takze hoodne dlouhy cyklus,takze pokud to bude I tento,tak se budeme mozna drive radovat z vaseho pozitivniho testiku
Jak dlouhý máš cyklus já měla teď 33 a pokud se mi to zase o den prodlouží tak bych to měla dostat až 5.2. záleží kdy budu mít ovu a ta se mi zatím pokaždý o den šoupla
mobilishky píše:
tak to já by jsem Císaře nechtěla…takže doufám,že i druhý bude v pohodě
Já ho taky nechtěla ale když jsem tam ležela 3tí den otevřená na 2 prsty ten 3tí den mi píchali zbytek vody a rvali do mě oxitocin tak jsem byla ráda že se něco děje.
To bych rada vedela,jak dlouhy mam cyklus. 17 mesicu jsem ho mela na hodiny stejny 28 dnu. Jen tento jsem mela 50 a uplne jinou ms. Takze ted vubec nevim kdy mam cekat na dalsi ms,jak se mi to rozhodilo.
Langosinka píše:
To bych rada vedela,jak dlouhy mam cyklus. 17 mesicu jsem ho mela na hodiny stejny 28 dnu. Jen tento jsem mela 50 a uplne jinou ms. Takze ted vubec nevim kdy mam cekat na dalsi ms,jak se mi to rozhodilo.
Jé to já bych asi mazala k dr. aby mi píchla vyvolávačku. No uvidíš ale i s dlouhými cykli se dá otěhotnět a ty jsi vysadila HA nebo něco? No přinejhoršim by jsi mohla zkusit nějaký čajík na srovnání cyklu
mejdzrovka píše:mobilishky píše:Já ho taky nechtěla ale když jsem tam ležela 3tí den otevřená na 2 prsty ten 3tí den mi píchali zbytek vody a rvali do mě oxitocin tak jsem byla ráda že se něco děje.
nooo,tak to se nedivim,že jsi byla ráda..to muselo být něco
Uz neberu dlouho ha, vysadila jsem pred cekanim prvniho a pak nebrala,jsme si davali pozor a I kdyby tak jsme se druhemu nebranily. Ale ted uz si davame pozor,aby spermijky cestovaly kam maji ![]()
jee,to mám uplně stejně
od porodu taky ha neberu..jen sme byli opatrný ![]()
To ze jsem to mela na den presny taky asi urcite me,ale vzdy max se to lisilo o den,dva,vic ne. Tak snad se to srovna a uz tento cyklus bude opet normalni.
Mobilis…a vy uz cekate nebo se ted snazite a kolikaty dc jste?
nam Madlenka trvala 1 rok.. teda snazeni o ni.. tak naopak doufam ze druhe bude rychleji..
my se snažíme…já jsem 23DC, no ms by měla dorazit nějak mezi 13-18 lednem
mobilishky píše:mejdzrovka píše:nooo,tak to se nedivim,že jsi byla ráda..to muselo být něcomobilishky píše:Já ho taky nechtěla ale když jsem tam ležela 3tí den otevřená na 2 prsty ten 3tí den mi píchali zbytek vody a rvali do mě oxitocin tak jsem byla ráda že se něco děje.
No ona to byla docela sranda já se totiž jednou ve čtvrtek vzbudila ráno než manža vstával do práce v té době jsme bydleli s mojí mámou mě se chtělo na záchod a ona zrovna blokovala koupelnu měli jsme jí spojenou se záchodem tak jsem čekala před dveřmi a najednou šplouch a já si říkala že sem se asi počůrala ale na záchod se mi chtělo furt pak to šplouchlo znova tak už mi bylo jasný že to byla voda sedla jsem si nazáchod a normálně jsem se vyčůrala pak jsem halekala že mi nejspíš utekla voda no čekali jsme dvě hoďky manža eště odjel ale pak jsem ho zavolala že pojedem měla jsem strach aby bylo vše v pohodě no na pohotovosti mě vynadali protože na vložce sem nic neměla a jestli nepoznam když se počůrám no hrůza šla jsem na vyšetření test na plodovku pozitivní a otevřená na 1 prst tak sem šla na hekárnu tam sem ležela do 12h udělali mi další test a bez jakýchkoliv informací mi hodili na rizikový druhý den ráno jsem šla na vyšetření dr do mě strčil prst a že mi teče voda ale ze mě nic neteklo jen měl mokrou rukavici a když sem se ho ptala proč mi dali na to rizikový tak prej mi dopoledne nevyšel test na plodovku no po vyšetření opět hekárna stále otevřená na 1 prst večer antibiotika a přes den olejíčky konečně se mi rozjeli kontrakce večer injekce buď porod nebo že se vyspim a bylo po kontrakcích v sobotu ráno mi pýchli vodu teda ten zbytek co tam byl a dr mě roztáhla na 2 prsty na těsno nic se nedělo ve 12 první kapačka oxitocinu strašný bolesti ale nic dašlí kapačka oxitocinu boolesti horší ty už ani neodcházely nakonec v půl sedmý večer přišli že mě kuchnou já se jen modlila aby to bylo zamnou
Holky omlouvam se že jsem se tak rozepsala
No já byla zvyklá na 28DC a chodila přesně jako hodinky tak mi to teď přijde dlouhý. Jinak to vidím tak že jedna otěhotní a nás všechny nakazí
![]()