Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mejdzrovka píše:mobilishky píše:Přesně tak i když jsem v jiné diskuzi kde jdou většinou snažilky které chtějí první tak jejich reakce sou že když už jedno je tak to musí jít i podruhý ale občas je to tak prostě není musíme doufat a držet si palečky
no,mě zatim chlap nějak nepodporuje,ale stejný to bylo i u prvního snažení…začne se zapojovat až s pozitivním testemholky,je to ale zvláštní co?? už děti máme,tak by každý řekl,že nikde nemůže být problém,že to pujde hned,no a vidíte to
já teda vůbec nevim,jestli u mě třeba nějaká ovulka probíhá…vlastně od porodu jsme si jen dávali pozor a manželovi to dost často ujíždělo…nikdy by jsem neřekla,že u druhýho mimča to pujde pomalu
![]()
jj a přesně to budeme dělat ![]()
tak o takove nehode jsem jeste neslysla
ale asi nic prijemneho co
ja kdyz prala prasky tak vzdy po dobrani jsem to do dvou dnu mela. V prosinci taky v poho a ted 4den nic.
mobilishky píše:
my ti děkujeme,za super stránku,kde můžeme vše probrat,poradit si a hlavně se podporovat![]()
![]()
![]()
Jsem moc ráda že se vám líbí to zatím probíráme snažení na cvrčky eště pořádně nedošlo
![]()
ahojky,vítám tě
taky mě mrzí,co se ti stalo…ale držím palečky,aby se brzy zadařilo a mimísek se udržel ![]()
mejdzrovka píše:mobilishky píše:Jsem moc ráda že se vám líbí to zatím probíráme snažení na cvrčky eště pořádně nedošlo
my ti děkujeme,za super stránku,kde můžeme vše probrat,poradit si a hlavně se podporovat![]()
![]()
![]()
![]()
všechno bude
![]()
nymphy píše:
tak o takove nehode jsem jeste neslyslaale asi nic prijemneho co
ja kdyz prala prasky tak vzdy po dobrani jsem to do dvou dnu mela. V prosinci taky v poho a ted 4den nic.
A ty prášky eště bereš nebo už ne pokud jsi první měsíc od vysazení tak já to dostala až po 31 dnech. Neprijemny to bylo neslo to vyndat ale nakonec se zadarilo
![]()
mobilishky píše:mejdzrovka píše:všechno budemobilishky píše:Jsem moc ráda že se vám líbí to zatím probíráme snažení na cvrčky eště pořádně nedošlo
![]()
![]()
![]()
![]()
No jéje ![]()
Děkuji holky za přivítání..
mejdzrovka: sama za sebe jsem moc ráda,že sem na takovou diskuzi narazila..dlouho sem něco takovýho hledala Ráda bych se dělila s ostatními o to,co se týče dětiček,co už máme doma, snažení o další sourozence anebo o průběhu těhotenství… Přeji ať se všem brzy zadaří a pokud už tu nějaká těhulka je (nedočítala sem vše),tak přeji hodně štěstí…ať mimišek pěkně roste a narodí se zdravé a ať ste oba v pořádku..
druhy mesic bez antikoncepce,prvne jsem je chytla dva dny po tom co jsem mela,ale bolesti bricha hrozne. Ted ty bolesti ani nejsou. Ale uz nedoufam ze to vyjde… Tak budu myslet na vas ostatni at to vyjde ![]()
nymphy píše:
druhy mesic bez antikoncepce,prvne jsem je chytla dva dny po tom co jsem mela,ale bolesti bricha hrozne. Ted ty bolesti ani nejsou. Ale uz nedoufam ze to vyjde… Tak budu myslet na vas ostatni at to vyjde
No to je právě ono záleží jak se tělo srovná ono to trvá než najedeš na normální cyklus bohužel to vypadá že těhu teď nejsi myslím že už by muselo být něco vydět jsi si jistá zda byla ovulace? Mohla bys mít i anovulační cyklus
Petrasekk píše:
Děkuji holky za přivítání..
mejdzrovka: sama za sebe jsem moc ráda,že sem na takovou diskuzi narazila..dlouho sem něco takovýho hledala Ráda bych se dělila s ostatními o to,co se týče dětiček,co už máme doma, snažení o další sourozence anebo o průběhu těhotenství… Přeji ať se všem brzy zadaří a pokud už tu nějaká těhulka je (nedočítala sem vše),tak přeji hodně štěstí…ať mimišek pěkně roste a narodí se zdravé a ať ste oba v pořádku..
Zatím tady těhulku nemáme ale za chvíli budem všechny věřím tomu ![]()
Tak to nevim uprimne polovine vyrazum nerozumin. Jak jsem psala prvni byla neplanovana a okamzite po vysazene antikoncepce tak nevim. Mam tedy aspon zajit k dr. Nebo jen cekat
stve me ze musim cekat kdybych to aspon dostala tak by mohlo zacit na novo…
nymphy píše:
Tak to nevim uprimne polovine vyrazum nerozumin. Jak jsem psala prvni byla neplanovana a okamzite po vysazene antikoncepce tak nevim. Mam tedy aspon zajit k dr. Nebo jen cekatstve me ze musim cekat kdybych to aspon dostala tak by mohlo zacit na novo…
No zatím čekej a pokud se menstruace nedostaví tak do týdne tak bych šla. Jinak anovulační cyklus je že nemáš ovulaci tzv. plodné dny
ty jo, tady to letí, to ani nevím, jestli budu stíhat…navíc se tady zatím moc nevyznám, kdo na co reaguje a tak ![]()
Já jsem za tuhle diskuzi taky moc ráda…ve většině snažících se diskuzí jsou holky, co se snaží o první dítko, tak mi přijde, že si mají co jinýho říct, než já, která už jedno mám doma, řeší jiný věci a tak…