Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Asi mě tu ukamenujete, ale já nevím, co mám dělat… Dneska asi ze psa vypadlo klíště, kouknu na malého a on celou pusu i ruce od krve, snědl ho asi celé, zbyl tam jen kousíček! Co mám dělat? mám jet na pohotovost? mám hrozný strach, že bude nemocný.
Zkus zavolat na pohotovost nebo na toxikologickou linku, tam vědí skoro všechno http://www.tis-cz.cz/
Já se znám a jela bych 100%, hlavně bych se snažila nepanikařit a být co nejvíc v klidu kvůli malému
Ty blaho
tak to me zajima jak to dopadne, drzim palce. vubec bych nevedela co delat
Nikam bych nejezdila. Co můžou dělat? Nic. Jenom čekat, co se z toho vyvine. Pravděpodobně vůbec nic.
Jezis honem nekam volej nebo jedte do nemocnice.To je strasna predstava.Aby mu to neublizilo.Dej vedet jak jste dopadli. Drzim palecky at je vse v poradku ![]()
Jezis honem nekam volej nebo jedte do nemocnice.To je strasna predstava.Aby mu to neublizilo.Dej vedet jak jste dopadli. Drzim palecky at je vse v poradku ![]()
Já bych to zas tak špatně neviděla. Kolik je malému, ma zuby? Pokud máš zdravého psa, tak protwin jako protein. Doktorce to určitě řekni, nevím, jestli je to možná cesta nakazy, tak raději at malého hlídá.
No nikam asi nejedu, ráno zavolám doktorce a poradím se s ní. psi jsou zdraví, ale klíšťat mají mraky, i přesto že mají obojek to z nich furt padá. musím to nějak ošéfovat, aby už se to nestalo. dost mě to vyděsilo. zuby má 4 dva nahoře a dva dole. je mu 11 měsíců
Myslíte, že mám to klíště nějak uchovat třeba zmrazené? kousek tam zbyl…hlavně bylo fakt velké a krve jak z prasete ![]()