Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Mate prosim někdo zkušenost se socialkou na popud školy za chování dítěte ve škole???Děkuji
záleží na důvodech. Můj kluk už pár pěkných průšvihů provedl, ale vždy jsem musela max do školy a absolvovat sezení u výchovné poradkyně.. jinak nic. Sociálka fakt ne ![]()
@martina.se píše:
záleží na důvodech. Můj kluk už pár pěkných průšvihů provedl, ale vždy jsem musela max do školy a absolvovat sezení u výchovné poradkyně.. jinak nic. Sociálka fakt ne
taky myslím, že je to nesmysl ![]()
nezdá se mi, že by se sociálka zabývala kázeňskými prohřešky - fakt mi to přijde jako věc školy - řekla bych, že sociálka bude řešit neomluvené hodiny, toulání se dítěte po nocích, zanedbané dítě, podezření na týrání a zneužívání… prostě tyhle věci
@jenika1 tak si to představ u soudu, svědectví proti svědectví. Navíc pro výpověď družinářky je třeba najít důvody dle zákona. Pokud něčeho chcete docílit, obraťte se na zřizovatele (asi obec)
Má od září 3 poznámky za povídání a špatnou komunikaci s vyučujícím.. tož s paní učitelkou…zítra tam jdu a uvidím..
Je mu 8 let a sam nikam nechodí.. v tomhle smeru je to tabu..
jistě, jak jinak. je jednodušší označit ředitelku za tur domácí, než se zamyslet, proč má syn takové potíže. Má poznámky za špatnou komunikaci.- takže to jeho „povídání v hodině“ asi nebude úplně košer, že?
Ať je ředitelka jakákoliv, tohle by zcela jistě neschválila. Nevěřím tvé historce.
Je to hlavně kvůli mluvení při hodině a chování k učitelce…syn jí nemá rád a ona jeho a je to znát…lituji toho
@cmudlik píše:
Je to hlavně kvůli mluvení při hodině a chování k učitelce…syn jí nemá rád a ona jeho a je to znát…lituji toho
je úplně jedno, jestli ji má rád nebo ne - slušné chování je základ. Tady musíš zapracovat ty jako matka. Nebude celý život obklopen jen lidmi, které má rád a musí se naučit vycházet i s neoblíbenci.
@neumisa píše:
je úplně jedno, jestli ji má rád nebo ne - slušné chování je základ. Tady musíš zapracovat ty jako matka. Nebude celý život obklopen jen lidmi, které má rád a musí se naučit vycházet i s neoblíbenci.
Platí to i pro učitelku?