Sociálka na popud školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
21.12.15 20:37

@neumisa syn je vychován dobře…slovník má takový, jaký má 8 leté dítě mít..a po škole děti byli a schválila to ředitelka řekla mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.12.15 20:38

Paní učitelka má dceru, kterou nemá sama vychovanou,…krade je grázlíiík 16ti letý a ukradla auto a zničila obchod a chce radit mě a dětem???jak ubohé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
21.12.15 20:38
@cmudlik píše:
@neumisa syn je vychován dobře…slovník má takový, jaký má 8 leté dítě mít..a po škole děti byli a schválila to ředitelka řekla mi to

víš, o slovníku osmiletých dětí mimo přítomnost rodičů vím své. A to i u těch slušně vychovaných. Nebyla jsi v těch hodinách, nevíš, co tam tvé dítě vypouští z pusy. Historce o schválené poškole nevěřím nedále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.12.15 20:40

@neumisa @neumisa věř si čemu chceš…vím co mi snad paní ředitelka řekla ne???A družinářky také..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
21.12.15 20:42

@cmudlik

víš, já si myslím, že lžeš. A momentálně se snažíš zachovat si tvář a udělat z učitelky největší swini pod sluncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.12.15 20:45
@neumisa píše:
@cmudlikvíš, já si myslím, že lžeš. A momentálně se snažíš zachovat si tvář a udělat z učitelky největší swini pod sluncem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.12.15 20:46

@neumisa

Promiň ale nejsi učitelka? Vysvětlovalo by to tvou urputnost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.12.15 20:50

Já jsem učitelka. A nevěřím, že si někdo dovolí nechat třídu malých dětí, co dojíždějí autobusem, po škole. V dnešní době?
A s tou sociálkou, tomu taky nevěřím.
Jak jsi to dozvěděla?

Tohle jsou historky jak z nějaké zapadlé vesnice v horách se vším obyvatelstvem včetně ředitelky retardovaným díky odlehlosti od civilizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
21.12.15 20:51

@Fofrník
jaká urputnost? prostě se jen snažím vidět to i z jiné strany. Pravdou je, že zakladatelka nemůže vědět, jak se její dítě v hodinách projevuje. Chápu, že jako matka bojuje, ale velmi často je rodič hodně překvapen, když své robě slyší mluvit v kolektivu svých vrstevníků.

A ano, jsem učitelka - a takových rodičovských výmluv jsem slyšela fakt hodně. A zrovna tak vím, jak funguje nechávání po škole. To, co tady zakladatelka vykládá, je buď profesní sebevražda nebo výmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.12.15 20:55
@neumisa píše:
@Fofrník
jaká urputnost? prostě se jen snažím vidět to i z jiné strany. Pravdou je, že zakladatelka nemůže vědět, jak se její dítě v hodinách projevuje. Chápu, že jako matka bojuje, ale velmi často je rodič hodně překvapen, když své robě slyší mluvit v kolektivu svých vrstevníků.A ano, jsem učitelka - a takových rodičovských výmluv jsem slyšela fakt hodně. A zrovna tak vím, jak funguje nechávání po škole. To, co tady zakladatelka vykládá, je buď profesní sebevražda nebo výmysl.

Souhlasím s tebou (v obou odstavcích), jen jsem jako „zasloužilí“ rodič zažil věci (rodič x škola), že někdo mi to vykládat tak tomu taky nevěřím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.15 21:04

Fakt nevím, co si myslet. Taky mi to přijde lehce přitažený za vlasy, na druhou stranu si říkám, proč by to zakladatelka dělala a v tom případě jsou rady zbytečný, protože kecá. Jsem tady chvilku, tak nevím, jestli to je běžný. Založit diskuzi na výmyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.12.15 21:05
@cmudlik píše:
@neumisa ředitelka je kráva na entou :)

Jestli ty se před dítkem pouštíš do stejného vyjadřování, jako tady, tak se nedivím, že má kluk problémy. A ještě zkus přemýšlet o tom, jestli se do problému nezapojil otec chlapce. Možná už má jeho chování taky dost a sociálka si teď dělá přehled. Trochu brzdi. Neříkám, že učitelé jsou svatí, ale nějaký respekt by měl být.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
21.12.15 21:07
@cmudlik píše:
Paní učitelka má dceru, kterou nemá sama vychovanou,…krade je grázlíiík 16ti letý a ukradla auto a zničila obchod a chce radit mě a dětem???jak ubohé…

Je to tady. :zed: :zed: Zameť si před vlastním prahem. Nežiješ s nimi, nic o tom nevíš. To, že má problémy dcerou, tvoje starosti nevyřeší.

• Citovat
  • Upravit
4263
21.12.15 21:19
@Kobliha51 píše:
Jestli ty se před dítkem pouštíš do stejného vyjadřování, jako tady, tak se nedivím, že má kluk problémy. A ještě zkus přemýšlet o tom, jestli se do problému nezapojil otec chlapce. Možná už má jeho chování taky dost a sociálka si teď dělá přehled. Trochu brzdi. Neříkám, že učitelé jsou svatí, ale nějaký respekt by měl být.

Respekt si učitel musí vytvořit sám. Těžko nařídím (jako rodič) dítěti respekt k učitelce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.12.15 21:23

@neumisa nevymýšlím si… a také si myslím, že jsi učitelka cooo???ze se jí tak zastáváš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí