Zůstat s partnerem, nebo si splnit sen a odstěhovat se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.10.25 15:25
@Anonymní píše: Více

A vzdělání?
Chápeš, že v Praze budeš řešit dítě sama?

• Citovat
  • Upravit
2087
6.10.25 15:26

A proč si ty svoje potřeby nerealizuješ? Nechat syna manželovi nebo rodičům a udělat si čas pro sebe? Proč kvůli tomu musíš do Prahy? Tam na sebe budeš mít času víc, když budeš na dítě sama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 15:27

Nedokončené VŠ, právě kvůli synovi pozastavene, abych mohla být s ním, práce změněna podle syna, abych jej mohla vyzvedávat ze školky a ráno jej tam vodit a nemusel tam být třeba až do čtyř.

Já mám pocit, že u tady řeším dite sama.

• Citovat
  • Upravit
2087
6.10.25 15:29

A proč? Manžel se starat nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 15:29

Je ti 30. Syn má 4. VŠ asi není kvůli synovi.
A v Praze nebudeš muset mít práci podle školky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.25 15:31

VŠ jsem začala studovat až později, dálkově při práci. Ano, to samozřejmě budu,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.25 15:34

@syslomil Je hodně v práci, syna do školky nevodi, nevyzvedava, nechodí s nim k lékaři, nenakupuje, neuspava, občas jej vykoupe, nevari, neuklizi. Ráno odejde v sedm, večer se vrátí, je živnostník, tak toho má moc.

• Citovat
  • Upravit
2087
6.10.25 15:45

Já se v tom moc nevyznám. Tohle všechno dělám taky jen já, navíc syn je autista a veškerá vyšetření, terapie a domácí cvičení dělám taky já a jezdím s ním napříč republikou. Manžela miluju, jako ty toho svého. A teď nechápu, jak bych se od manžela, kterého miluju a u kterého chápu, že toho má v práci moc, dostala k rozchodu a stěhování do Prahy. Ty si potřebuješ odfrknout. Jak ti s tímhle má pomoct Praha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
6.10.25 15:46

A tos nevedela dopredu?
Jako chapu kdyby ti bylo 20, to je clovek tele. Ale ve 30, jsi kolem sebe nikdy predtim nemela kamaradku s ditetem?
Uprimne nechapu jak sis to predstavovala, ze budes mit maly dite, ktery te potrebuje a budes delat co?
Proc sis teda dite porizovala kdyz jsi studovala VS? Proc jsi nepockala teda az dostudujes?
Me to vubec nedava cely smysl, vlastne nic z toho co pises.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 16:02

@rencina necítím se milovaná, to máte pravdu.

• Citovat
  • Upravit
2087
6.10.25 16:07

A když si často povídáš s manželem, tak ten na to říká co? A pobyt v Praze ti pomůže jak? Leze to z tebe jak z chlupaté deky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
6.10.25 16:08

Stále jsem nepochopila, jak to Praha vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
6.10.25 16:11
@PaníBovaryová píše: Více

To se tady už po stopadesáté ptám a pořád bez odpovědi. Začínám mít pocit, že to neví ani ona. Prostě chce vypadnout z bytu od manžela a zbytek se vyřeší sám. Nějak. Zase bude sama na dítě, ale v Praze, takže si polepší. Asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 16:11
@syslomil píše: Více

Sám už neví, co mi na to má říct, jen, že se snaží, že mě má rád, a že to bude zase dobrý. A Praha proto, že ji mám moc ráda, vždycky to byl můj sen a vždycky jsem si myslela, že tam budu šťastná.

• Citovat
  • Upravit
13185
6.10.25 16:12

Dík za odpověď. A manžel by péči o syna zvládal? Přece jen někteří už chtějí mít v 50 klid a ne péči o skolkove dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí