Soused je mimořádný d***l

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106743
8.7.19 12:38
@Micaella22 píše:
Proc by si nekdo nemohl dat cigo na balkone??? Jste tu vsichni trapny. Hlavne ze dupot a rev vasich decek je asi normalni, delate jak kdybyste mely otevreny okna 24/7 za to, ze ten kour stoupa lidi nemuzou. Zakl - vyhrozovala bych mu policii, jestli to je takovej magor, co nejdriv mlati lidi doma, pak zacne resit vas, bych se bala, ze mi jednou skonci na chodbe nuz v zadech. Az mu rupne uplne. Na druzstvu nebo tak bych na nej taky upozornila.
e-mimino klasika :D naštěstí v reálu jich tolik není , jak to podle komentářů vypadá
@Zumpa píše:
Kouřit mi do bytu, tak ti udělám z bydlení peklo.

máte to zakazané ve stanovách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.7.19 12:47
@Micaella22 píše:
Proc by si nekdo nemohl dat cigo na balkone??? Jste tu vsichni trapny. Hlavne ze dupot a rev vasich decek je asi normalni, delate jak kdybyste mely otevreny okna 24/7 za to, ze ten kour stoupa lidi nemuzou. Zakl - vyhrozovala bych mu policii, jestli to je takovej magor, co nejdriv mlati lidi doma, pak zacne resit vas, bych se bala, ze mi jednou skonci na chodbe nuz v zadech. Az mu rupne uplne. Na druzstvu nebo tak bych na nej taky upozornila.

jo na dupání děcek si můžeš dát špunty do uší, stejně jako na hlasité sousedy, či š. ukající sousedy..
na to že máš zakouřený byt si nedáš ani sítku do oken.
když je takový závislák, má si chodit kouřit ven…ale na to je asi moc chcíplí no…tak už to bývá..

• Citovat
  • Upravit
ontar
8.7.19 12:51

Každej kuřák by měl bez vysvětlování dostat po papule, aby se mu rozsvítilo…

• Citovat
  • Upravit
106743
8.7.19 13:25
@Tejule píše:
By mě opravdu zajímalo co by jste se sousedem kurakem dělali, fakt, tady různé píšete že by videli atp… Myslím, že vůbec nic. A to mě fakt jen zajímá, já Teda nekouřím, pod náma di občas zapálí paní ( jako, že bych tam letěla, že si dá cigaretu 3× týdne, tak ujetá fakt nejsem, ale věřím, že zdejší uživatelky by ji vylily kýbel hnoje na hlavu. Ale opravdu by mě zajímalo co byste dělali, když kouří na svým balkoně, ve svým bytě. :potlesk: povídejte ať se poucim.
jako ve slunce ,seno …když vy tohle , tak já tohle :D
@KláraCH píše:
Kuřáci si neuvědomují, jak je to děsně pro nekuřáky obtěžující. Pod námi kouří důchodkyně, je doma skoro pořád a je to nesnesitelné. Kouří i v noci. A ano, v létě máme otevřená okna pořád a hlavně v noci chceme vyvětrat a je to fakt super, když mě ve 4 ráno vzbudí smrad z cigaret jdoucí k nám do ložnice.
Nevím, jak to řešit. Asi nejde někomu zakázat kouřit na balkoně.

musite se zasadit za to, aby bylo kouření a výroba cigaret zakazáno. Z hospod už jste nás vyhnaly, tak pokračujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.7.19 13:28
@Venetia píše:
musite se zasadit za to, aby bylo kouření a výroba cigaret zakazáno. Z hospod už jste nás vyhnaly, tak pokračujte.

jj vedlejšáci schválili už i zákaz kouření před hospodami..tak se těším kdy to převezmou u nás.. :dance: ještě zahrádky vám zakázat..a bude líp

• Citovat
  • Upravit
106743
8.7.19 13:38
@Tejule píše:
Nene, tak todle je fakt psycho. :lol: :lol: :lol: to jsemse fakt pobavila. Promiň, pozvala bych tě, ale kouris a tak nejsi hoden návštěvy u nás doma, protože bys mi zasmradil byt 😂 😂 😂 Já se tu zas bavím dnes.
to už je fakt síla
@SlečnaDahlia píše:
Neudělala bych nic, stejně jako neudělám nic, když mi na ulici procházející foukne dým do obličeje. Slušnost a ohleduplnost se vnutit zákazem nedá. Ale měla bych minimální chuť vycházet v čemkoliv vstříc sousedovi, který mi čadí do oken. Ve svém bytě ať si klidně kouří, ale tohle se netýká pouze jeho bytu a jeho balkonu, že jo. Stejně jako není správné plivat z balkonu po lidech s odůvodněním, že je to JEHO balkon, tak není správné nutit obyvatele bytovky čuchat smrad z cigaret jenom proto, že si je soused zapálí na SVÉM balkoně. Protože když jde smrad z JEHO balkonu do cizích oken, tak už to není jen JEHO věc. Když je to kouření tak bezva a ničemu nevadí, ať si kouří zavřený doma až do alelůjá.
už tu bylo x psáno , že to prý vadí i když kouří doma , vadí to i pred hospodama , kde se už nesmí kouřit . V čem vycházíš sousedům vstříc ?
@SlečnaDahlia píše:
Upřímně, a to říkám jako nekuřák, který to fakt nemá rád: jako více charakterově vadný mi přijde někdo, kdo si u potenciálních návštěv zjišťuje, jestli kouří, a podle toho si je pouští domů. Moje drahá polovina nějakou dobu kouřila a nikdy ne tak, abych to musela čichat.

nesmrdel ti celý byt..divné :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
8.7.19 13:41
@Venetia píše:

No víte co a já chápu že di jdou dát cigo na balkon, podle mě cigarety do hospody patří a já jako nekuřák mám právo volby, jít do kuřácké, nebo nekuřácké, teď všichni stojí před hospodou, obyvatelům domu to jde do oken, nemůžou vyvetrat, nemluvě o bordelu a hluku… A proč jako? Kdyby seděli v hospodě u piva a kourili, tak třeba mě je to jedno, neobtěžuje mě to a je to tam kde to patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.7.19 13:43
@Tejule píše:
No víte co a já chápu že di jdou dát cigo na balkon, podle mě cigarety do hospody patří a já jako nekuřák mám právo volby, jít do kuřácké, nebo nekuřácké, teď všichni stojí před hospodou, obyvatelům domu to jde do oken, nemůžou vyvetrat, nemluvě o bordelu a hluku… A proč jako? Kdyby seděli v hospodě u piva a kourili, tak třeba mě je to jedno, neobtěžuje mě to a je to tam kde to patří.

neboj mám dojem že Rakoušáci už zakázali kouření i před hospodami..takže brzy to přijde i k nám a bude líp. :palec:

• Citovat
  • Upravit
106743
8.7.19 13:46
@Sany80s píše:
A takového jsem za celý život nepotkala.
mám přítele nekuřáka , taky si vždycky sedám tak , aby to na něj nešlo .
@karkarka píše:
@SlečnaDahlia tak nejspíš je myšleno na zahrádce v restauraci…
jak může takový člověk vůbec chodit na zahrádku , kde se kouří ?
@smurfka píše:
Taky nesnáším kuřáky. U nás kouří sousedi pod námi ze všech stran. Soused po našem upozornění řekl že on fouká kouř před sebe, tak to přece nemůže jít nahoru.. kuřáci jsou bezohlední, vidi jen svou závislost, ne okoli. Jenže nevim jak bychom si pomohli kdyby kuraci kouřili zavření doma, ono to jde totiž stupackama a tak to zasvini i tak spouseduv byt. Bych to zakázala vsude, ne jen v hospodach, stejne to nikdo nedodrzuje, huli na zastavakch, u skol, na koupalištích, proste prasata,..rezervaci pro ne
a už pro to něco děláš ?
@Russet píše:
Nic dělat, bohužel, nejde. Leda se vystěhovat na samotu u lesa. Což by mi nevyhovovalo z jiných důvodů. Takže si leda zanadávám. Kuřáky na zastávce obloukem obcházím s naštvaným obličejem. Syn to komentuje, že smrdí. Pětiletý dítě má víc rozumu ;)

jen, aby mu to vydrželo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
8.7.19 13:47
@smurfka píše:
neboj mám dojem že Rakoušáci už zakázali kouření i před hospodami..takže brzy to přijde i k nám a bude líp. :palec:

No tak si stoupnou 5 m od hospody a nebo naproti a kdo jim co může, nemůžou tam mít popelník takže to budou házet na zem. Hluk bude stejně. A bordel ještě větší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
8.7.19 13:51
@Mamazkoncesveta píše:
@My Melody ale šlo to i ke mně na balkon, jen jsem to hystericky neresila, kouř přišel a za chvíli bylo po vsem, tady to všechny podáváte jako by jste měli pod balkonem tovární komín nasměrovány rovnou na vás :roll:
Jinak mám jiný názor, pokud nezvládám sousedy a problémy s nimi spojené, jsem já ta, která má vyhledat bydlení, které mi bude více vyhovovat, ono se totiz vždycky něco najde a když to nebude soused kuřák, tak to bude soused, co si pouští nahlas hudbu, sousedka co má ustekanyho raťafáka, soused, co se nalitej vrací domů a ví o tom celý barák a tak bych mohla pokračovat. Nejenom kuřáci jsou bezohledni, způsobu jak být bezohledny je spousty. Takže pokud bydlím pod jednou střechou s dalšími třiceti lidmi, chce to dávku tolerance i za cenu občasného skripani zubů, nebo se zařídit jinak :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.7.19 13:55
@Tejule píše:
No tak si stoupnou 5 m od hospody a nebo naproti a kdo jim co může, nemůžou tam mít popelník takže to budou házet na zem. Hluk bude stejně. A bordel ještě větší. :roll:

nemyslím si..kuřáci jsou líní, přestane je bavit chodit na cígo tak daleko..

• Citovat
  • Upravit
1212
8.7.19 13:57
@smurfka píše:

No líní a líní když budou chtít a mít chuť na cigo, tak mi věř, že klidně i 30 m ujdou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.7.19 14:02

@Venetia
aktivně?
no spíše pasivně..čekám na třetí sousedův infarkt, který jisto jistě přijde brzy, dle toho, co vychází za zvuky ráno z jeho koupelny a dle toho jak aktivně kouří. ( včera nedal z ruky ciga 3 hodiny…není problém pro něho dát krabku za jedno posezení v hospě ) - ( mmch mi seděli v nekuřácké části, kde šlo proskleným oknem vidět do kuřácké části, aby někdo neměl rypy proč chodím do hospy ). Připadá to někomu hnusné tyhle řeči? nelituju někoho kdo si smrt přivodí sám.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
106743
8.7.19 14:04
@smurfka píše:

to pochybuju…věř, že já jsem hodně líná…ale jak mi dijdou cigarety, tak mně to donutí se zvednout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová