Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a co teď u nás
opravdu barák hrůzy
stěhovali jsme nábytek a najeli jsme až ke dveřím na chodník (je tu nově udělaný asi měsíc) a hned druhý den na dveřích a na výtahu papír, jak si nemáme ničit chodníky
stáli jsme tam asi 20 minut.
Ty drbny to je mor.
Moje mamka umřela doma, a to se vždy vyšetřuje jestli nejde o násilí a tak.
poliši po mě chtěli její občanku, léky a podobně. Takže jsem běhala po bytě a hledala, samozřejmě
Pak po nějaké době jsem se dozvěděla že jedna její souseda vypráví po vesnici jak lezu po bytě a hledám peníze po mámě co má naspořené. Podotýkám že umřela ůplně chudá
Přemýšlela jsem že jí chytím pod krkem nebo tak něco. Ale pak jsem tam opět jela busem, plnej lidí, ona mezi nima. Sedla jsem si ke kámošce a nahlas jsem jí začala vyprávět, jak pořád nemůžu najít ty prachy, že v bytě nikde nejsou, že musím začít s hledáním na zahradě. Kámoška začala radit kde začít kopat, já do toho jak musím rozebrat králíkárny a kurník…Fakt jsme si to užili, lidi okolé se pobavili
Od té doby byl klid ![]()
Potřebuji radu asi minulí týden muj syn 8 let si hrál před domem. Přišli k němu další děti a hráli si společně. Jedna slečna z tech dětí je do mého synka zakoukaná. Jenže on si jí vubec nevšímal a ona žárlila…což je mezi dětma normální. Jenže ona do něj narážela, strkala, poštuchovala a td…on jí kopl jenže ona začala plakat že jí nechce a shodou náhod šel okolo její strýc. Jsou romové, ten začal na syna křičet at jí nechá na pokoji a nekope do ní a vyhazoval ho domu at táhne a td…už jednou mu podobně vynadal a jeho družka přišla s omluvou že měl migrénu že se omlouvá. Jenže synek přišel vyklepane a ubrečenej, až mě to prostě naštvalo a na sociální síti jsem mu napsala že je zakomplexovanej blbec a at se stará o své zanedbané děti. Jenže do toho se zapletla i babička té slečny a vynadala mě vulgárne. Nic jsem neřešila jenže najednou přiletěly policajti začali na mě křičet na celí barák že jsem rasista a že mě nechají zavřít a děti že mě dá do pastáku!!!Byla to hruza syn brečel já se klepala jak malá holka. Jenže tím to neskončilo zmíněný strýc té slečny šel na obecní uřad tam podal stížnost, chodí po vesnici a všude říká jaký muj syn je zlí a td…jde to k přestupkové komisi a tam se rozhodne on chce veřejnou omluvu.Jdou tam i rodiče té slečny kteří potvrdí že se opravdu nic nestalo že si děti nijak neublížily. Jenže já mám z ostudy kabát syn se bojí chodit ven nemužu spát protože se bojím jak to dopadne jelikož policie byla rázná. Nevím co s tím mám dělat:-(Do toho všeho naše užasná sousedka která s nima kamarádí a už 3 roky se nás snaží ocat vyštípat řekla že pujde s nim a bude nás špinit a vše dosvědčí. S ní už se nedá bydlet asi 3 roky napadá nás slovně nechává nám upozornění ve schránce že nemáme vytřenou chodbu a td…přesto to tak vubec není s ní je k nevydržení já už probrečela plno nocí nervuju se a už nevím kudy kam prosím poradte někdo co mám dělat:-(Moc díky.
![]()
@Bouškováček píše:
Potřebuji radu asi minulí týden muj syn 8 let si hrál před domem. Přišli k němu další děti a hráli si společně. Jedna slečna z tech dětí je do mého synka zakoukaná. Jenže on si jí vubec nevšímal a ona žárlila…což je mezi dětma normální. Jenže ona do něj narážela, strkala, poštuchovala a td…on jí kopl jenže ona začala plakat že jí nechce a shodou náhod šel okolo její strýc. Jsou romové, ten začal na syna křičet at jí nechá na pokoji a nekope do ní a vyhazoval ho domu at táhne a td…už jednou mu podobně vynadal a jeho družka přišla s omluvou že měl migrénu že se omlouvá. Jenže synek přišel vyklepane a ubrečenej, až mě to prostě naštvalo a na sociální síti jsem mu napsala že je zakomplexovanej blbec a at se stará o své zanedbané děti. Jenže do toho se zapletla i babička té slečny a vynadala mě vulgárne. Nic jsem neřešila jenže najednou přiletěly policajti začali na mě křičet na celí barák že jsem rasista a že mě nechají zavřít a děti že mě dá do pastáku!!!Byla to hruza syn brečel já se klepala jak malá holka. Jenže tím to neskončilo zmíněný strýc té slečny šel na obecní uřad tam podal stížnost, chodí po vesnici a všude říká jaký muj syn je zlí a td…jde to k přestupkové komisi a tam se rozhodne on chce veřejnou omluvu.Jdou tam i rodiče té slečny kteří potvrdí že se opravdu nic nestalo že si děti nijak neublížily. Jenže já mám z ostudy kabát syn se bojí chodit ven nemužu spát protože se bojím jak to dopadne jelikož policie byla rázná. Nevím co s tím mám dělat:-(Do toho všeho naše užasná sousedka která s nima kamarádí a už 3 roky se nás snaží ocat vyštípat řekla že pujde s nim a bude nás špinit a vše dosvědčí. S ní už se nedá bydlet asi 3 roky napadá nás slovně nechává nám upozornění ve schránce že nemáme vytřenou chodbu a td…přesto to tak vubec není s ní je k nevydržení já už probrečela plno nocí nervuju se a už nevím kudy kam prosím poradte někdo co mám dělat:-(Moc díky.![]()
Tak tady pomůže, jen se odstěhovat. ![]()
@Anna766 píše:
Tak tady pomůže, jen se odstěhovat.
A neřešit tyto záležitosti přes sociální síť ![]()
Ahoj, tak u nás dopadlo asi takto-
Sousedka konečně vyrazila na obchůzku kolem našeho domu. Chlap měl naučené veškeré paragrafy, čekal. Přišel k ní a spustil- vy stará k…,ještě jednou, tak vás nakopu… atd…
Asi tak. Chtěla jsem, aby to spíše bylo vtipné a slušné.
On mi pak řekl, že si nemohl pomoci. Že když ji viděl, tak se prostě neudržel.
Já bych ho..
Ale už vím, že nemá cenu chlapa nechat jednat. A to už vypadal, že to nejhorší rozčílení opadlo.
Ted jsme nejen stíhaní kriminálkou
, ale ještě hulváti.-ale na ty hulváty má naše milovaná sousedka právo. ![]()
@Bouškováček tak to je dost silné, nevím jak bych to řešila.
Každopádně hodně sil.
@WERISKA píše:
Ahoj, tak u nás dopadlo asi takto-
Sousedka konečně vyrazila na obchůzku kolem našeho domu. Chlap měl naučené veškeré paragrafy, čekal. Přišel k ní a spustil- vy stará k…,ještě jednou, tak vás nakopu… atd…![]()
![]()
Asi tak. Chtěla jsem, aby to spíše bylo vtipné a slušné.
On mi pak řekl, že si nemohl pomoci. Že když ji viděl, tak se prostě neudržel.
![]()
![]()
Já bych ho..
Ale už vím, že nemá cenu chlapa nechat jednat. A to už vypadal, že to nejhorší rozčílení opadlo.
Ted jsme nejen stíhaní kriminálkou
, ale ještě hulváti.-ale na ty hulváty má naše milovaná sousedka právo.