Spaní u babi a dědy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33844
16.5.24 10:37
@EliškaLiška17 píše: Více

Nezlob se na mě, ale řešíš blbosti, a ty má odnášet dcera? Tak ti po svatbě řekla, že tě nepřijala, to je toho. Nemusíš s ní být nejka přece. Tyhle starý křivdy si stejně nikdo nepamatuje. Dcera není malá, babička bydlí kousek od vás, tak jí nech. Co na to říká manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.5.24 10:37
@Anonymní píše: Více

V pořádku. A jak se to týká tvého dítěte, které s dotyčným má hezký vztah, chce k němu chodit a má to posvěcené od tvého manžela?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.24 11:08

@unuděná Mého dítěte se to týká tak, že mě před ním pomlouvala a navadela ho ke lhaní, to už je přes čáru. Líbí se mi tady ty rady, ale kdo to z Vas tady reálné zažil? Tobě fakt přijde ok, když se tě někdo systematicky snaží deptat? Protože asi to nedělá za účelem hezkých a pohodových vztahů. A hlavně ja nebudu učit svoje dítě, že je ok si nechat tohle líbit, nechci, aby pak bralo za normu, že je ok někoho vyčlenit z rodiny a že to nemá žádné následky.

Já třeba až po 30 letech zjistila, že sestra moji babičky je pěkná svinucha a dělá babičce zle a fakt velký a věř mi, že mi bylo líto, že mi to nikdo neřekl dřív.

• Citovat
  • Upravit
16393
16.5.24 11:09

Však ty si to líbit nechat nemusíš, ale proč by kvůli tomu nemohlo dítě k babičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.24 11:23

@Dahlia0409 Nikde jsem nenapsala, že díte k babičce nemůže, vidaji se. Ale nějak nechápu, proč když někdo někoho nepřijme ženu do rodiny, tak proč přijme vnouce, když jebz poloviny máma a bez té mámy by na světě ani nebylo? Když bych tu založila diskuzi a stěžovala si na tchyni, tak tam budou komentáře jmve smyslu… měla by si přijmout svoji tchyni, vždyť je to maminka tvého muže a bez něho by nebyl na světě…proč to neplatí naopak, tchyně by měla přijmout i svoji snachu, protože bez ní by vnouce na světě nebylo. Je to pokrytecke a pokud někdo cíleně dělá věci tak, abych se cítila neprijata do rodiny a delal z návštěv peklo, tak pak má smůlu. Nezájem. Bude dítě vídat, ale každý víkend ho tam teda vážně mít nebude.

• Citovat
  • Upravit
2920
16.5.24 11:38

Resis blbosti. To co jsi napsala fakt neni zadny duvod k tomu, aby jsi ji mela neverit ve vztahu k vnucce a nenechat tam holku spat. Tim spise kdyz ona chce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.24 11:43

@Dahlia0409 A jak přesně si nemám nechat líbit, že mě někdo pomlouva před dítětem, když tam nejsem? Jen by mě to zajímalo, jakou dostanu radu :) pokud se ke mě hnusně chová i když tam jsem s dítětem, tak tam jezdit s ním nebudu, protože nebudu ucit svoje dítě, že se k sobě dospělý nemají chovat s respektem, že se nemají pozdravit a že nikoho neubude, když proběhne konverzace. A taky nebudu svoje dítě učit, že máma se pomlouva, když někde není, protože babička. To fakt ne 😃. Jako je to na palici, ale divila byste se, kam je schopna zajít. Snaží se mi dělat peklo, když tam jsem, abych nejezdila, naschvál. Takhle se chová dospělý 60 lety člověk?

• Citovat
  • Upravit
15556
16.5.24 11:45

@EliškaLiška17

Aneb, když má rodič děcko jako rukojmí. :roll: Řešíš totální kraviny. Nevidím důvod, proč by tam 3leté dítě nemohlo spát. Zvlášť když samo chce …
Zamysli se nad sebou … :roll:

Zajímalo by mě, co tomu říká manžel …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80174
16.5.24 11:49

mě nepřijal do rodiny tchán. Takže i chlapi to dělají. Přivítal mne v době, kdy už dětem bylo přes deset let. A co. Stejně jsme k ním jezdili, protože děti měli rádi a manžel je miloval. Jeho otec si, ne nevybral, nemusel mne vítat. Dulezite je, že mne miluje manžel a já jeho, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
16.5.24 12:02

@inkakřivák jak to bylo opacne? Privitala jsi tchana do vasi rodiny?
Myslim, ze chlapi jsou v tomto jeste horsi nez zenske, kdyz se sprajcnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.5.24 12:18

A ty jsi snad zakladatelka? Ta o pomlouvání před dítětem nic nepsala, ani o navádění ke lhaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80174
16.5.24 13:18

@malákráličice Jak přivítala? Normálně jsme spolu mluvili, seděli u jednoho stolu, dávali jsme mu dárky. Nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
16.5.24 13:21

Tak neprijimej :nevim: otec odveze svoje dítě na víkend ke své matce. S tebou to vůbec nesouvisí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9065
16.5.24 13:21

K dětem se chovala pěkně, nebyly žádné neznáky a zároveň nějaké náznaky být asi musely, když jsi tam to dítě odmítala dát, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
16.5.24 13:36

Nechala bych ji tam v tomto případě spát. Je vidět, že dcera má se svojí babičkou dobrý vztah, když chce u ní spát. A to je to nejdůležitější. Neberte dceři ty zážitky s babičkou.
Jsem už taky babička a moje 2 starší vnoučata u mne spí od 1 roku, mladší 2letá je u nás celý den, ale v noci u nás být nechce, potřebuje ještě maminku a roční máme zatím taky jen přes den.
Ale měla jsem tchyni, která mě taky nepřijala, ale ta neměla zájem ani o děti, nechtěla je hlídat ani přes den třeba na hodinu natož na noc. Je pravda, že vztah vnučky a babička se nikdy nevytvořil a pak si ve stáří stěžovala, že za ní vnučky nepřijdou ani do nemocnice. Naopak s mými rodiči trávily hodně víkendů a prázdnin, vzpomínají na to doteť i když už rodiče nejsou mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová