Spartan Race Sprint

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5065
11.8.19 19:52

@TrueIsFalse moc dekuju za podporu :) určitě si to uziju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.9.19 16:52

@Týna K.
Ahoj, tak běžela jsi a jak sis to užila? Počasí vyšlo nádherné, tak doufám, že se ti to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
14.10.19 13:56

@Tansele ahoj, omlouvám se, že reaguju s takovým zpožděním :oops: a ano, běžela jsem, počasí bylo úplně ideální a závod jsem si strašně užila, až mě v cili mrzelo, ze už je konec :lol: takže už se moc těším na sezónu 2020 a nové výzvy, je to fakt paráda :) a moc děkuji ze jsi si vzpomnela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
14.10.19 14:38

Holky, vy si se nebojíte, že třeba blbě upadnete a stane se úraz? :roll:
(nechci nic přivolávat, ani strašit, ani odrazovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
14.10.19 14:52
@Týna K. píše:
@Tansele ahoj, omlouvám se, že reaguju s takovým zpožděním :oops: a ano, běžela jsem, počasí bylo úplně ideální a závod jsem si strašně užila, až mě v cili mrzelo, ze už je konec :lol: takže už se moc těším na sezónu 2020 a nové výzvy, je to fakt paráda :) a moc děkuji ze jsi si vzpomnela :kytka:

no, a „ako“? ;-)
Já jsem se toho bála teda moc… Nakonec se naše 4 členná parta rozrthla hned po startu, 2 mi utekli, jednou jsem je sice dohnala u oštěpu, kde se zdrželi frontou, kdežto já šla hned preventivně angličákovat :lol: ale nakonec jsem doběhla asi 10min po nich. No a tomu čtvrtému jsem naopak utekla já, ten doběhl ještě dalších 20 min za mnou. Mám čas myslím 2:03…tak nějak.
Jak jsem se hrozně bála, tak jsem se pořád šetřila, aby mi pak někde nedošly síly, že jsem nakonec doběhla čerstvá a odpočatá :zed:
Tak teď už vím a příště snad i trochu máknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
14.10.19 14:53
@spinkánek píše:
Holky, vy si se nebojíte, že třeba blbě upadnete a stane se úraz? :roll:
(nechci nic přivolávat, ani strašit, ani odrazovat)

to se bojím…pokaždé když lezu ven z vany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
14.10.19 15:11

@vulpes já měla čas 2:10, ale teď zpětně vím, kde jsem se zbytečně zdržela, nejvíc času jsem asi ztratila při čekání na vestu a nakonec jsem stejně plavala bez ní, protože to fakt silene trvalo… oštěp byl samozřejmě taky za 30 :lol: ale byl to první závod, do dalšího se z určitých chyb poučím… :) a fakt jsem si strašně užila všechno to bahno, kteryho teda na Lipně byl dostatek :mrgreen: a samozřejmě úplně nejhorší bylo nakonec doma dostat to bahno z vlasů, myla jsem si je na třikrát :lol: jo, Dunk Wall byl fakt lahůdka :lol:

@spinkánek myslím si, že když člověk běží s rozumem a nepřeceňuje svoje síly, je to riziko úrazu stejné jako kdybych šla běhat tady za barák na polňačku…tam muzu taky blbě šlápnout a upadnout… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
14.10.19 15:20

@Týna K. já když šla plavat, tak jsem zaslechla hlasy před sebou „…vesty už nejsou…“, takže to bylo jasné a plavali jsme všichni, co jsme se tam nechomýtli, bez nich.
Oštěp jsem řešila vyloženě strategicky, byly tam fronty minimálně na 10 minut a tak nějak jsem tušila, že na 99% se netrefím :lol: Ale třeba 2 z těch ručkovacích překážek jsem vyloženě vzdala, což mě zpětně hodně mrzí. I kdybych to nedotáhla nakonec, tak sice bych se unavila trochu víc, ale měla bych zkušenost pro příště. Rozhodně byly „datelné“, žádná hrůza, jako třeba na tom Gladiátorovi.
Lano namzané bahnem se nedalo :mrgreen: o tom žádná! Ale zítra si jedu koupit šplhací lano, pověsím na ořech a budu trénovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
14.10.19 17:53

@vulpes ruckovani jsem zkusila, ale měla jsem problém jak jsem mala se natáhnout na další tyč, takže jsem spadla… u kruhu jsem se dostala na třetí a letěla jsem k zemi taky :lol: a lano už mám doma taky :D a u oštěpu jsem frontu neměla, takže jsem šla hned, minula jsem o kousek, tak třeba příště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
15.10.19 09:19

Přirovnání vylézt z vany.. to je trefné. Kamarád si při pádu na predátorovi v dubnu poranil páteř před vstupem do té studené vody, byl to šok pro míchu. Již chodí, ale dostat se z té bezmocnosti, kdy nemohl nic, má můj obdiv. Je to velký bojovník.
Sorry, že vám to píšu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
15.10.19 09:22
@spinkánek píše:
Přirovnání vylézt z vany.. to je trefné. Kamarád si při pádu na predátorovi v dubnu poranil páteř před vstupem do té studené vody, byl to šok pro míchu. Již chodí, ale dostat se z té bezmocnosti, kdy nemohl nic, má můj obdiv. Je to velký bojovník.
Sorry, že vám to píšu :nevim:

a proč že to sem vlastně píšeš, když se za to sama omlouváš…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
15.10.19 12:12

@spinkánek tohle je těžký, téměř při každým sportu ( a bohužel nejen pri něm) si můžeš přivodit více či méně těžká zranění… kdybych měla před každou svou aktivitou uvažovat nad tím, co všechno by se mi mohlo přihodit, nesměla bych dělat nic :nevim: jsou mnohem nebezpečnější sporty než překážkové závody, je na každém, co chce dělat a co ne… každý kdo se postaví na start s určitým rizikem musí počítat, s tím do toho ti lidé jdou. Je to o štěstí a náhodě, jako všechno ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová