Špatné dýško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
30.6.14 18:38

@martina.se No cetla jse tady uz i hloupejsi dotazy :mrgreen: cimz nerikam, ze ja tu zrovna resim smysl zivota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.6.14 18:40

Těch 9kč mě fakt pobavilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: tak mu příště dej víc, a pohoda..já dávám jak kdy, u opravy za 3000 dám tak 200, u výměny gum za 500 dám pade :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.6.14 18:41

@jdukolem To je asi tim, ze se fakt stara…tak mi zalezi, co si mysli. :oops:
Vsadim se, ze on uz o tom ani nevi a ja se zabyvam tim jak se tvaril/netvaril atd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651

Myslim, ze to prezije, i kdyz vlastne pokazde resim to podobne…jestli treba zrovna v servisu na auto, davat, ci ne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374

Tak já zase slyším prvně, že někdo dává dýško automechanikovi (natož zaokrouhleně na stovky) 8o 8o Ostatně, on tu práci má zaplacenou, tak co řešíš? Že ti příště závady neopraví na počkání? Neboj, dýško je tvé dobrovolné rozhodnutí, žádná povinnost, může být rád za každou kačku navíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.6.14 18:42
@MateaFitz píše:
@jdukolem To je asi tim, ze se fakt stara…tak mi zalezi, co si mysli. :oops:
Vsadim se, ze on uz o tom ani nevia ja se zabyvam tim jak se tvaril/netvaril atd… :roll:

to si piš..a nejen že o tom ani neví, ale ani to vůbec neřešil.. klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.6.14 18:45
@suongd píše:
Myslim, ze to prezije, i kdyz vlastne pokazde resim to podobne…jestli treba zrovna v servisu na auto, davat, ci ne… :think:

Ja jsem na tuto hrozne nesikovna…nikdy si nejsem jista, kdy jo a kdy ne…a kolik. A vim jak me stvalo, kdyz bejvaly pritel daval dysko i pokladni v Tescu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.6.14 18:46

A když platíte kartou, tak jako něco dáváte? Asi těžko. Pchh, beztak to nebude danit, spokojeně si pokuřuje darované cígo a určitě nemá těžkou hlavu z toho, žes mu nedala dostatečné dýško… je vysmátej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.6.14 18:47

@jdukolem Dekuju!

@Petule030 Z doslechu vim, ze tam dysko dava kazdej…to jsou ty „kamaradstejsi“ vztahy no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.6.14 18:47
@slavuska1 píše:
Těch 9kč mě fakt
pobavilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: tak mu příště dej víc, a pohoda..já dávám jak kdy, u opravy za 3000 dám tak 200, u výměny gum za 500 dám pade :)

to jako fakt? Já jsem v servisu nikdy dýško nedávala :oops: :roll: No, jako samozřejmě, když bych platila např.959,– tak bych to do té 1.000,– nechala, ale že bych nechávala někomu dýška v řádu stovek? To teda ne…Navíc zrovna v tom servisu mají ty ceny nastavené tak, aby si vydělal i ten automechanik..

• Citovat
  • Upravit
733
30.6.14 18:48

No, ve většině servisů se počítá práce zvlášť, materiál zvlášť a ty pak platíš sumu celkem, ne?
Něco jinýho to je u servírky, která má základ osmičku a záleží na tom, co si vyběhá. To je pak super, když v sobotu v noci lítáš 5 hodin kolem stolu čtyř lidí, pak chtějí platit (pochopitelně dohromady), účet dělá 998kč, dávaj ti 1000 a řeknou: To je dobrý, díky… To už pak nas*re, ale tohle? Dej si čokoládu a neřeš to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
@jdukolem píše:
to si piš..a nejen že o tom ani neví, ale ani to vůbec neřešil.. klid..

no bacha, teď sedí doma a jeho žena mu říká „Hele na eMiminu řeší nějaká holka, že dala malé dýško v autoopravně. Kolik tobě tak lidi dávaj?“ A on odpoví „Zrovna dneska jsem dostal 9 korun spropitné…“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
@74paja píše:
A když platíte kartou, tak jako něco dáváte? Asi těžko. Pchh, beztak to nebude danit, spokojeně si pokuřuje darované cígo a určitě nemá těžkou hlavu z toho, žes mu nedala dostatečné dýško… je vysmátej.

Hmmm…kartou jsem tam nikdy neplatila…premyslim, zda to tam vubec jde. Je to mala dilnicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.6.14 18:50
@MateaFitz píše:
@jdukolem Dekuju!@Petule030 Z doslechu vim, ze tam dysko dava kazdej…to jsou ty „kamaradstejsi“ vztahy no…

tak jistě, pokud chceš dát, dej, ale určitě si nedělej hlavu z toho, že jsi mu nechala málo..Je to jen z tvé dobré vůle a on to jistě ví a chápe.. ;)

• Citovat
  • Upravit
31672
30.6.14 18:50
@Silwinka87 píše:
to jako fakt? Já jsem v servisu nikdy dýško nedávala :oops: :roll: No, jako samozřejmě, když bych platila např.959,– tak bych to do té 1.000,– nechala, ale že bych nechávala někomu dýška v řádu stovek? To teda ne…Navíc zrovna v tom servisu mají ty ceny nastavené tak, aby si vydělal i ten automechanik..

tak v autorizovaným servisu bych taky nedávala, ale ten mechanik to fakt draze nedělal,, tak ze zvyku dávám no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová