Špatné výsledky cytologie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7907
24.4.13 20:44

@Vembloudik Já mám zatím mezi 2-3 :nevim: chodím co každé 3 měs na konrolu.. ale díky jsem ráda že to vím jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
24.4.13 20:47

Já nikdy neměla žádný problém, cca půl roku po porodu z ničeho nic hned 3… včera jsem dostala výsledky konizace, tak už je klid.. teď kontroly po 3 měsících taky :-)
jinak jsem taky ještě 15 minut před zákrokem volala kamarádce, ať mi řekne pravdu, jestli to bude bolet :-D a měla pravdu, nebude :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
24.4.13 21:01

@Vembloudik Já právě taky 0 pořád paráda pak bum a hnus…ale fakt se mi ulevilo.Kord když doma mám 3 robátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
24.4.13 21:09
@Petra2829 píše:
@Vembloudik Já právě taky 0 pořád paráda pak bum a hnus…ale fakt se mi ulevilo.Kord když doma mám 3 robátka.

@Petra2829 :) jůůů.. já teda zatím jen jedno :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
24.4.13 21:11

@Vembloudik Já měla dvě a když mi řekl budete mít dvě šla jsem popravdě do kolen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
24.4.13 21:14

@Petra2829 :mrgreen: to věřím, a teda musím říct, že maminky dvojčátek fakt obdivuju :) někdy mám co dělat ikdyž mám jednoho skřítka :-)) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
24.4.13 21:15

@Vembloudik taky obdivuji…ségra je má. já mám dost těch svých. ketíkovi je 11 měsíců-strašně to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
24.4.13 21:17

Mi povídej… malé 13měsíců a mám pocit, že jen včera jsem se dozvěděla, že jsem těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
24.4.13 21:19

@Vembloudik to jste o něco málo starší. to je super. už chodí? tennáš ne..leze chodí okolo nábytku a tím končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marika 06
11.6.13 14:46

špatné výsledky

Dobrý den Janka.ani neviete ako ste ma utešili..ja som bola včera na cytologii. už viac ako 2 roky krvácam s deložneho čípka. tentoraz mi pán doktor povedal že si po výssledky mám príst osobne a nie volat do ambulancie.bola som vystrašená tak že mám uplné okno čo mi pan doktor vlastne povedal. utešila ma iba sestra na ambulanci že sa nemám ničoho bát že ide o konizaci deložného čípku. presedela som do polnoci na internete a čítala o tom. mám strach ako nikdy, mám 5 ročného syna, mamu na slovensku, nemám sa s kým porozprávat a vystrašená som na smrt. čítala som váš príspevok a ulavilo sa mi. :zed: ak dovolíte možem vám niekedy napísat ak budem mat nejaký dotaz, dakujem..

• Citovat
  • Upravit
1
1.8.13 07:34

Jani, je normální, že posílají také na histologii? Chodím pravidelně každý půlrok na stěr čípku - mám to trošku zhoršené a po posledním stěru mi doktorka volala, ať si zajdu k ní na konzultaci a že asi půjdu na tu histologii. Na konzultaci jdu až zítra. Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sbedík
2.8.13 05:48

To vám udělají určitě biopsii a následně to pošlou na histologické vyšetření. Jinak konizaci (plastice) čípku se nebojte, není to nic hrozného.

• Citovat
  • Upravit
6220
25.9.13 13:16

Zdravím, diskuzi jsem celou nečetla :oops:..jsem vystrašená jak malý králík! Jsem půl roku po cytologii a dnes mi sestra od dr. volala, že musím přijít znovu. Vůbec tomu nerozumím chodila jsem 1× za rok tak mi to je divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.3.14 08:10

Holky chtela bych se zeptat vcera sem si byla pro vysledky cytologie.dr me rekla ze se musi ster opakovat za 3 mesice. rekla me ze se jim to v laborce moc nelibi nic vic jen ze tam jsou zmeny bunen ale ze nevi jake. ze to z vysledku nejde poznat.jsem 7mesicu po porodu dvojcatek a beru Ha.ted me dr napsala vaginarni tablety klion.ze to skusi prelecit.mam strach co tam na tech vysledkach mam nemate nekdo podobnou skusenost? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.6.14 11:36

míša

Ahoj, po šestinedělí jsem šla na gyndu pro HA a rovnou jako vždy mi dělala stěr z děložního čípku. Dřív jsem volávala pro výsledky, ale vždy to bylo ok. Tentokrát jsem nevolala a v březnu mi volala sestra, že se mám objednat na kontrolní odběr, že tam mám nějaké změny… Objednala mě ale až na květen. Tehdy mě moje gyn. Docela mě vyděsila, když řekla, že když to vyjde zase špatně, tak mě pošle do prebventivní onko-poradny. Tak jsem začla zjišťovat informace. Určitě by mi toho řekla víc, ale nechtěla mě děsit, takže chápu. Po 14dnech jsem si včera volala pro výsledky a sestra mi řekla, ať si zavolám později a přímo doktorce. Tak ta mě teda vyděsila mohutně.. říkala jsem si, je to špatný, musíš volat přímo doktorce, asi si tě zavolá a řekne co dál… no a světe div se, zavolala jsem doktorce a ta mi sdělila, žeje vše ok, ale budou mě sledovat ne co rok, ale co půl. A když sjem se jí ptala na to známkování 1-5, tak mi řekla, že to už se dávno nedělá, že to je zastaralé, tak nevím… každopádně jsem happy, že to nic nebylo (případně se to samo vyléčilo) a malou snad uvidíme vyrůstat, protože mě přepadaly černé myšlenky. Snad se to nevrátí… Všem ostatním držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí