Špatné výsledky cytologie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2968
21.10.16 15:26

@nipetka123 Moc ti držím palce. Ať už máš vše za sebou. Uvidíš, že to dobře dopadne. Také píšu z osobní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.10.16 20:25

Dekuju moc :) doufam, ze to bude vazne dobry. Ono nekdy to jde a nemyslim na to tolik, ale jsou dny, kdy me to popadne a mam takovy strach a cerny myslenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.17 15:39

Snad si někdo příspěvek přečte a trochu mě uklidni. Před 2 lety jsem byla na klinice ohledne horsich vysledku ale nakonec vše dobre dopadlo. Před pul rokem ster a vyslo ASC-US takze za pul roku znovu na ster a ted vysledky ASC-H takze jsem obj. do Prahy na cytologii a odeberou vzorek a budu čekat 14 dni na vysledky. Hrozne se bojim, četla jsem ruzne prispevky a strach je velky, bojim se spatných vysledku, popr. operace, rikam si mam rakovinu a co budu stim delat :(. Mám 3 deti a nejmladsi má 16m a pri cisari mi udelali sterilizaci. Mám hrozný strach bojim se toho strasne moc co me čeká a nemám rada takové kontroly. Má někdo neco podobneho? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.12.17 10:36
@Markétka81 píše:
Snad si někdo příspěvek přečte a trochu mě uklidni. Před 2 lety jsem byla na klinice ohledne horsich vysledku ale nakonec vše dobre dopadlo. Před pul rokem ster a vyslo ASC-US takze za pul roku znovu na ster a ted vysledky ASC-H takze jsem obj. do Prahy na cytologii a odeberou vzorek a budu čekat 14 dni na vysledky. Hrozne se bojim, četla jsem ruzne prispevky a strach je velky, bojim se spatných vysledku, popr. operace, rikam si mam rakovinu a co budu stim delat :(. Mám 3 deti a nejmladsi má 16m a pri cisari mi udelali sterilizaci. Mám hrozný strach bojim se toho strasne moc co me čeká a nemám rada takové kontroly. Má někdo neco podobneho? :,(

Já jsem ted taky objednana do Prahy k Apolinari, taky mam ASC-H a pozitivni viry:-( Jsem total v nervu, protoze ja uz mela konizaci pred 10 ti lety, doma mam jedno 2 lety dite po mega velkym snazeni:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí