Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marra píše:
Holky,nechame to tu do vecera a pak t uzavrem,rychle se bezte zvazit a vyfotitJinak me boli hoodne kolena,se ani nedivim,kdyz tam mam speky jak bachyna
A to nemluvim o tom,kdyz tlacim kocar do kopce ,jsem spocena az na riti
a ja zase sladke nemusim,ale maso a klobasky
Vyfotit?? Ještě řekni, že v plavkách a já umřu… ![]()
Ahoj holky,
tohle mě tedy zaujalo. Jinak diety jsou fakt naprd, teorie mi jde, ale praxe nějak pokulhavá. Co jsem tak zkoušela na mě docela zabírá dělená strava, což se ale takhle celý život stravovat nehodlám a nebo dieta podle krevních skupin. Ale jde o úpravu jídelníčku, vysazení sladkého, pitný režim, nejíst večer, celkově se nepřecpávat … jooo terie mi fakt jde. ![]()
První co udělám,že po páté hodině nic nesežeru.Nejhorší je to s tim sportem,prostě mě nebaví a mám k němu něco jako odpor ![]()
Banny.J píše:
Rohlice já jsem kojila skoro sedm měsíců a jedla jsem zdravá jídla a ani gram. Jak jsem přestala kojit, tak se ručička na váze konečně pohnula směrem dolů, tak uvidíš až přestaneš kojit ty.
tak já sežeru naprosto vše, nechápu jak můj chlap třeba řekne-tuhle čokoládu nemám rád
jak někdo nemůže mít něco rád
já krom medu schlamstnu s chutí vše
podle mě bude nejlepší hubnout už před vánoci, jaro za chvíli a na jaře až sleču kabát chci oslnit
ale nééééé kilama
ráda by jsem do jara tak 10kilo minimálně měla dole
u mě žádný drastický diety nepadají v úvahu, nerada by jsem přišla o mlíko, ale ono bude stačit přestat žrat ty čokolády
nejím moc ale hrozně nezdravě
Peggy jak chces,muzes klidne hdit tanga a podprdu
Jinak u nas je dneska soutěž o nejlepší bůček,zrovna jsem tu mela starostu,jako nevim proc mam jit zrovna ja do poroty
to me teda nasral
Nikam nejdu,doma budu,zrat nebudu
![]()
Tak to já mam ke sportu taky docela odpor
, ale ta Zumba vypadá docela dobře. A jestli mě to nebude bavit, tak se asi už nedokopu k ničemu…
marra píše:
Peggy jak chces,muzes klidne hdit tanga a podprdu![]()
Jinak u nas je dneska soutěž o nejlepší bůček,zrovna jsem tu mela starostu,jako nevim proc mam jit zrovna ja do poroty
to me teda nasral
![]()
Nikam nejdu,doma budu,zrat nebudu
![]()
nebude to stačit v hadrech? Nějakých obtáhlých?
![]()
jé to mě zaujalo..chodila jsem na BC na hubnouci dikuzi ale nějak to tam nejelo každopadně jsem zhubla loni od ledna 10kg ze stobem kde jsem poctivě zadavala a važila ale jak přišlo leto tak konečná..
a ještě mi chybí minimalně 13kg..takže celkově jsem zhubla 6kg stresem a 10 ze stobem a mam cca 79-80kg ted..
cvičit budu protože to tělo se po hubnutí uplně jinak tvaří a zadek se posune nahoru ale co mi to uděla stou cejchou na břichu to nevim..snad nezustane
jinak ceulitidu mam otřesnou taky chce to asi pořadny lymfodrenaže a rozproudit ty tuny tuku ![]()
ale hubnutí před vanocema no ja se spiš štěluju na to po vanocich ale nechcu nic nabrat ![]()
mě nebaví sport žádnej, ráda chodím s kočárkem ven, ale teď mě ty kolena dost brzdí v chůzi
taky by jsem to viděla jako hlavní cíl, neztloustnout přes vánoce ještě víc
Rohli,tebe nemuzeme prece odmitnout ne
Balík uz je poslan
nedosel,ja ho encham az pod stromek
kecam hned ho rozervu az dojde,uz mam nachystane silonky
![]()
marra píše:
Rohli,tebe nemuzeme prece odmitnout neBalík uz je poslan
![]()
nedosel,ja ho encham az pod stromek
![]()
kecam hned ho rozervu az dojde,uz mam nachystane silonky
![]()
![]()
jupííííí ![]()
jj,poslán,tak doufám,že už brzy dorazí ![]()
pikesova.lucie píše:
Tak to já mam ke sportu taky docela odpor, ale ta Zumba vypadá docela dobře. A jestli mě to nebude bavit, tak se asi už nedokopu k ničemu…
Prosim tě odkuď jsi si to stáhla,taky na to mrknu ![]()
Holky ja se priznam,me nebavi nic,me bavi zrat a varit
Ale uz jsem na sebe nas..potrebuju chlapa,tak musi speky dolu,a zacit nakupovat jgurty a jemu podobne sracky misto lovečáku
![]()