Spermiogram a výsledky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36794
22.1.19 11:50
@Janulinka81 píše:
@Helca83 tak úspěšně otevreno :potlesk:

Manžel si může nalít skotskou a zapálit havana. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
22.1.19 12:08

@Janulinka81 Jj je to pekny vysledek, opravdu pekny, s tim by melo jit tehotnet hezky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
22.1.19 12:25

@Helca83 odpoledne jedu na gyndu a domluvíme se co dal..asi se rovnou nechám i vyšetřit aspoň budu veder zda mrcha dorazi nebo ne..bolí mě dnes cele tělo přidala se k tomu i bolest hlavy a zada.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
22.1.19 13:07

@Janulinka81 Aby to nebyla chripka, my doma taky bojujem 8o Ale nez by byla vhodna doba, budes jiste fit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
22.1.19 13:09

@Helca83 chřipka to určitě není.. :D rýmu ani kašel ani teploty nemám..spis je to taková vnitřní bolest nevím..na krev je ale ještě brzy viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.19 01:40

Ahoj :mavam: jsem na emiminu skoro po půl roce(v několika různých skupinách) měla jsem dost šílený rok, hodně se toho na mě sesypalo a je všeho pořád víc, naposledy jsem tu řešila že jsem se vzpamatovávala z potratu a přišla manželovi na nevěru, vůbec jsem tenkrát nevěděla co se s námi stane, mnohdy to bylo jako na houpačce a projekt dítě bylo pozastaveno(ikdyž jsme se nechránili) o vánocích jsme si řekli že jsme tak daleko abychom začali zase mluvit o rodině :oops: manžel se take objednal navyšetření abychom se mohli posunout dál(PCOS u mě) jenže zjistli že má manžel hodně špatný spermiogram a to tak že nám rovnou doporučili ivf, málem jsem se sesypala :( ted cekame na vysledky z genetiky jestli tam jeste neni neco dalsiho a s manzelem oba zobeme vsechny vitaminy co mohou pomoc ale začíná to na mě dost doléhat, snažíme se už 17 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.3.19 02:48

@duchessofcambridge hlavně hlavu vzhůru a nepodléhat negativismu :palec: věřím ze ste si prosli hodně věcma, ale ted to chce myslet pozitivně… jak špatný spermio měl? Někdy je lepší jít rovnou do IVF s přeskočit IUI, hlavně se špatnými výsledky spermia..my se snažíme 21 měsíců, ale příští měsíc uz začínám stimulovat. Genetika dopadla dobře. Kdy ste na ni byli? My sme čekali 2mesice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.19 10:24

@Kater90 byli jsme začátkem února takže pořád čekáme :zed: hodnoty má špatné, 450000/ml a pohyblivost jen 2procenta, proto nam rovnou navrhli ivf icsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.19 16:00

Je to hodně velkej průšvih co?

Půjdeme za 14 dní k doktorovi takže z toho nejsem moudrá :zed:

• Citovat
  • Upravit
5006
2.7.19 16:06
@Anonymní píše:
Půjdeme za 14 dní k doktorovi takže z toho nejsem moudrá :zed:

Dobre to neni. Ted je otazka, cim to, a jestli by nesly vysledky vylepsit. Takze vam asi doporuci “rezimova opatreni” a doplnky stravy a za 3 mesice zopakovat. Spermiogram hrozne kolisa…jeste je mozne navstivit androloga a podstoupit vysetreni (horm profil z krve, test na infekce z mocina ultrazvuk pro vylouceni varikokely).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36794
2.7.19 16:29

Maličko tapeta, ale může pomoct sesypáním na jedno místo :
 https://www.emimino.cz/…muze-279505/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36794
2.7.19 16:32
@Anonymní píše:
Půjdeme za 14 dní k doktorovi takže z toho nejsem moudrá :zed:

To mi nepřipadá jako vyčerpávající vyšetření. Spíš orientační - pravda, nic moc. Bral bych to jako východisko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 21:54

Potřebuji poradit. Měli nám přijít výsledky ze spermiogramu. A místo výsledků nám přišlo, že vzhledem k výsledkům spermiogramu se máme dostavit osobně na konzultaci ohledně výsledků. Nevíte co může být za problém, proč to neposlali? Můžou přijít na nějakou nemoc nebo je to tak špatný že neposlou výsledky. Nevíte? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
5006
13.4.21 14:29
@Anonymní píše:
Potřebuji poradit. Měli nám přijít výsledky ze spermiogramu. A místo výsledků nám přišlo, že vzhledem k výsledkům spermiogramu se máme dostavit osobně na konzultaci ohledně výsledků. Nevíte co může být za problém, proč to neposlali? Můžou přijít na nějakou nemoc nebo je to tak špatný že neposlou výsledky. Nevíte? Děkuji

Opravdu tezko hodnotit, ale za me je super pristup, ze si vas zvou a chteji to prodiskutovat. Lepsi nez jedna veta ve ktere by to treba neumeli shrnout spravne nebo by mohla vyznit jinak nez je zamysleno. Anebo treba maji malo lidi, tak si vas zvou jako trik, aby vas snaz uvrtali do IVF, kdo vi, duvodu muze byt x… hlavne pokud jste byli na prvnim spermiu, tak z nej nerozhodnete nic moc, vysledky v case dost kolisaji, proto se testuje opakovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.21 15:05

Má někdo zkušenost s takovými výsledky? 0,2 koncentrace 0,3 celkový počet spermii
8,3 celkový pohyb
2,3 progresivní pohyb 0,0 podíl normálních spermii
100 patologie hlavičky
Oligoasthenoteratozoospermia gravis :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest