Splín - dluhy, rodina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
13.3.12 11:48

Já to teda chápu. my máme taky dluh hypotéku na 30let, ale máme zase kde bydlet
:mrgreen: Švagr má teď novou přítelkyni a vyráží každý víkend někam, Rakousko hory, běžky Německo, prostě každý víkend akce. A já dřepím doma, děti nemocný a pořád tohle poslouchám. V práci je úspěšnej, přijde domů a řeší kraviny, protože nemá do čeho píchnout. Já mu závidím ten klid, když přijde domů, nic nemusí, vše si plánuje podle sebe a pak se proberu. Když vidím ty moje spící zlatíčka, říkám si, že zase nemá tohle. Nemá své bydlení, rodinu a děti. I když jak on tvrdí, není o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 11:53

já jsem strašně moc ráda ,že mám děti.a to řečeno nefér bylo s nadsázkou,jsem jen nevěděla,že se toho slovíčka některé tak chytnou. :)

• Citovat
  • Upravit
853
13.3.12 11:59

Zakladatelko, takové splíny máme občas asi každý ;) No -občas…docela často,řekla bych :lol: Taky máme dluhy,nikam se nepodíváme…ale co -děti máme zdravé,jíst co a bydlet kde taky -jak vždycky říká můj chlap,když mám tendence si postěžovat :oops: …zkus si to obrátit a vzít to jako výzvu : pořád je co zlepšovat,zdokonalovat ;) ..teď se zkrátka musíme uskromnit,ale věřím, že jednou to bude lepší :mavam: A víš co -mě by snad ani nebavilo, kdybych měla všechno super, luxusní,hotové,snadno dosažitelné …na nic už bych se nejspíš netěšila,nevážila si tolik těch maličkostí,co v životě dostáváme …a to je pro mě důležité ;) Tak hlavu vzhůru :hug: Bude líp,uvidíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
13.3.12 11:59

...

k příspěvku v 11:53 :-) jistěže :-)
ale v tu chvíli jste to prostě vnímala jako nefér … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 12:24
katalyzator píše:
k příspěvku v 11:53 :-) jistěže :-)
ale v tu chvíli jste to prostě vnímala jako nefér … :-)

jo přesně tak :lol:

• Citovat
  • Upravit
1304
14.3.12 15:25

Ahoj zakladatelko splín padne někdy na každýho .. ale když budeš srovnávat co by a kdyby tak si ho jen sama prohloubíš ..každej máme svou životní linku a to, co se tobě může jevit jako prima život, může být třeba jen prázdnej džbánek … nevíš co má kamarádka za jiný trápení …a nebo nemá, ale … ničemu nempomůžeš a sobě taky ne… lepší je dívat se dopředu než dozadu a kolem sebe …najít si cíl za kterým jdeš - já nevím třeba umožnit dětem kvalitní vzdělání - například a když si toto splníš můžeš být spokojená…ono víš co závist ničí užírá a bolí …držím palce at je splínů co nejmíň,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lišák Ben
18.3.12 10:20
Anonymní píše:
Jsme s manželem 13let,maáme tři děti ve věku 10let ,8let a půl roku.Před třemi roky jsme zvládli manželskou krizi.Jenže jsme se taky zvládli pěkně zadlužit.Vím,že bych měla být rád,že jsme všíchi v pořádku,děcka zdravé.Jenže včera mě psala kámarádka ze studií,poslílala fotky jak cestuje.Přišlo mě strašně nefér,že já jako jedna z nejlepších ze třídy,jsem na tom tak jak jsem.Prostě nějaký splín,přitom děti bych za ni nevyměnila.Doufám,že snad nejsem jediná,koho takové věci občas přepadnou.

Nefér?Závist!Každý si to v životě zařídil podle svého.Když jste byla nejlepší ze třídy, tak jste měla výborné předpoklady to někam dotáhnout ( i s dětmi)a mít třeba i na to cestování.Mimochodem, i outsider může svojí šikovností a pílí dosáhnout úspěchu.

• Citovat
  • Upravit
lišák Ben
18.3.12 10:27

Nejlepší lék na relativizaci pocitu životní férovosti je navštívit dětskou onkologii v Motole.Zkuste si tam s rodiči hospitalizovaných dětí podiskutovat na uvedené téma, co je ve Vašem životě " nefér".

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky