Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ne tak často a ti kamarádi se časem mění, ale ano, může to fungovat víc, než dobře.
Ne s různými, ale s jedním jediným kamarádem celou dobu beze změny.
Ta otázka je nesmyslná, protože jsi v ní definovala vztah, kterej v dnešní době nemůže existovat ![]()
A teď beze srandy, několik takových vztahů znám, spokojené dlouhodobé manželství a ti kamarádi spolu i spí.
Počítá se to, že jsem s kolegou kamarádem chodila pravidelně na obědy? Takže jsme spolu trávili velmi často trávili cca hodinu několikrát týdně? Takových kamarádů mám víc. S jedním teď chodím i na kafe, někdy spolu jedeme z práce nebo do práce, opět sami. Probereme všechno možný. Naposled jsem s jedním takovým kamarádem spala během dovolené v jednom pokoji.
@lucenka píše:
Počítá se to, že jsem s kolegou kamarádem chodila pravidelně na obědy? Takže jsme spolu trávili velmi často trávili cca hodinu několikrát týdně? Takových kamarádů mám víc. S jedním teď chodím i na kafe, někdy spolu jedeme z práce nebo do práce, opět sami. Probereme všechno možný. Naposled jsem s jedním takovým kamarádem spala během dovolené v jednom pokoji.
Jasně a to jsi fakt byla týdně nebo po 14 dnech jenom s tím jedním samým ve 2 celou dobu vztahu bez jiných lidí?
@lucenka píše:
Mrcho, tak nejen s jedním
tohle je přímo gang Bang kamarádšoft ![]()
@sonnys píše:
Jasně a to jsi fakt byla týdně nebo po 14 dnech jenom s tím jedním samým ve 2 celou dobu vztahu bez jiných lidí?
Chodíme takhle pravidelně někam od doby, co se známe. Takže až po začátku našich rodinných vztahů. Někdy jdeme sami, někdy s partnery, někdy s jinými lidmi. Tak jako zakladatelka dané diskuze.
@pohledzdruhestrany píše:
Mrcho, tak nejen s jednímtohle je přímo gang Bang kamarádšoft
@pohledzdruhestrany píše:
Mrcho, tak nejen s jednímtohle je přímo gang Bang kamarádšoft
Musím je někdy prostřídat, jinak by to byla nuda ![]()
@lucenka píše:
Chodíme takhle pravidelně někam od doby, co se známe. Takže až po začátku našich rodinných vztahů. Někdy jdeme sami, někdy s partnery, někdy s jinými lidmi. Tak jako zakladatelka dané diskuze.
A fakt jsi nerozvedená ve vztahu s děckama a klape vám to takhle jo? To je paráda ![]()
@sonnys píše:
A fakt jsi nerozvedená ve vztahu s děckama a klape vám to takhle jo? To je paráda
Představ bsi, že to klape i těm chlapům ![]()
Nevím co od toho čekáš. Na světě je spousta lidí co má dobré kamarády, se kterými se pravidelně stýká, někdo jednoho, jiný celou tlupu. A zároveň je spousta lidí, co se s nikým nestýkají, ani se svým partnerem pomalu ne. Děláš si soukromou statistiku?
Jen dodám, že je asi jedno, jestli ti odpoví, rozvedení, nerozvedení, ti co žijí na hromádce. Dětní nebo bezdětní, hlavní fór je v tom, že kamarádi tě provázejí životem, nezávisle na tom, v jakém aktuálně jsi partnerském stavu. ![]()
Co to je zas za dotaz
ano, jistě, já i manžel máme kamarády obou pohlaví, se kterými se vídáme, s některými více s jinými méně, nezávisle na sobě.
to to fakt někoho udivuje?
Ne tak často a ti kamarádi se časem mění, ale ano, může to fungovat víc, než dobře.