Spolknul magnet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
4.4.10 20:58
kkattty píše:
no tak vidis ja jsem si to myslela,tak pa a pak pisni jakto dopadlo a zda jste jezka uspesne vykadily :-D ale verim ze ano ,jednou az bude syn vetsi se tomu zasmejete. :-)

No stejně se mi mc neulevilo:(ale snad to vykadíme a doufám že hned ráno at máme klídek.Určitě dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
4.4.10 21:32
Iffka píše:
Jednou jsem viděla nějaký pořad nebo četla článek? už nevím… a tam říkali, že jeden magnet nevadí (samo pokud není velký), průser by byly magnety dva… už nevím proč, ale tohle jsem si zapamatovala :-)

Protože se, potvory, můžou potom spojit i přes střevní kličky.

Snad brzy vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.4.10 21:35

Ahoj , mně malá spolknula magnet loni o čarodejnicích. Byly jí 2 roky. Poprvé jí hlídala babička a já chtěla jít k ohni, ale za pět minut mi ubrečená babička volala. Lucinka si demontovala magnet (kulatý cca 2 cm) z hračky a snědla ho.
Byly jsme na pohotovosti, tam nás poslali na RTG a magnet „svítil“ v žaludku. Dostali jsme instrukce dávat jíst zelí, popř. fazole, čočku- je to hodně vlákniny a magnet to „obalí“, takže by neměl ublížit a taky lépe vyjde. Stalo se to ve čtvrtek večer a řekli nám, že kdyby ho přes víkend nevykakala, tak máme v pondělí přijít a řešilo by se to chirurgicky. Malá ho vykakala až v neděli odpoledne.
U magnetů, mincí,cíněných kuliček atd. se prý může vyjímečně stát,že (protože jsou relativně těžké) by mohli zapadnout do nějakého střevního záhybu a zůstat tam, a časem by tam dělaly neplechu. Pokud spolkne jeden neostrý magnet, tak to životně nebezpečné není, pokud se hlídá, jestli vyšel a eventuelně se odstraní. Pokud by ale byly magnety dva, popř. magnet a nějaký jiný kovový předmět, tak je to velmi nebezpečné, protože ty předměty se v bříšku přitahují k sobě a pokud je mezi nimi např, nějaká břišní stěna, céva atd., tak to můžou protrhnout a je průšvih. takto nám to bylo vysvětleno.
Krystal, takže neboj,chce to jen hlídat, aby, než vyjde magnet ven, nespolknul něco kovového. Ale určo vyjde, uvidíš :wink: - a neplaš (jako já), pokud nevyjde hned první den :wink:

• Citovat
  • Upravit
5846
5.4.10 00:29

D. loni zblajzl kuličku z Geomagu (z reklamního balení 3 kuličky + 3 tyčinky :roll: ). V pohodě to vylezlo druhý den opačným koncem, jen těch zbylých 5 kousků jsem střežila jak oko v hlavě, aby si nelupl další a neskončil pod kudlou, že se mu spojily přes stěnu střeva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.4.10 13:17

tak s radostí musím hlásit že magnet je venku:))Bez problémů ho malej vykadil tak jsem ráda:)Huráá jsem ani nevěřila tomu že by vyšel už jsem se bála že pojedem do nemocnice a ted nemusíme nikam jupíí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
5.4.10 13:22

:dance: :dance: :dance: ......BLAHOPREJU a jsem rada ze to tak dopadlo JUPÍÍÍÍÍÍÍ…vidis jak jsem ti rikala ted budete jen vzpominat a smat…"jooo to bylo tenkrat jak jsi snedl ten magnet :-D :-D "…super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.4.10 13:29
kkattty píše: :dance: :dance: :dance: ......BLAHOPREJU a jsem rada ze to tak dopadlo JUPÍÍÍÍÍÍÍ…vidis jak jsem ti rikala ted budete jen vzpominat a smat…"jooo to bylo tenkrat jak jsi snedl ten magnet :-D :-D "…super

však jo no manžel ho hned chtěl vyndat a omýt že ho necháme na památku blbec jsem řekla ani náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
5.4.10 14:19

:lol: :lol: :lol: tp jsou ti chlapi :lol: hlavne ze je malej v poradku,urcite ti spadl kamen ze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
7.4.10 12:56

Gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...