Spolubydlení s nezletilou
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Její matka je jako zákonný zástupce nezl. divky- povinná plnit svou rodičovskou odpovědnost. Neodmyslitelnou části je tedy svého rodiče, který předpokládám jedná v ochraně zájmů svého dítěte a nezl. divka bezvýhradně svou matku v tomto souladu poslouchat a respektovat tento nezměnný rodinny řád. Pokud chcete i přesto jednat v rozporu s mateřským kodexem matka-dcera může se jí také zřeknout, zrušit pobyt trv. bydliste, odepřít slečně právo spravovat dědictví po matce či otci a pokud by vám ten vztah neklapnul nejspíš by i toho ona sama potom litovala. Měli by jste počkat do 18..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím mám dotaz a nevím zda to tu patří, ale je tu asi nejvíce chytrých lidí než kdekoliv jinde a tak se ptám… Mám studující přítelkyni 17 a mě je 24. Přítelkyně bydlí u své mámy a já sám, ale chtěli bychom bydlet spolu…tedy u mě. Její máma je dost mazaná a dost i vychcana abych byl přednější a tak mě zajímá jestli je problém s tím že není ještě dospělá a tudíž nemůže se mnou bydlet a nebo může, ale musí s tím souhlasit i rodič?… Předem děkuji všem.
Fiha na to se vam libi hodne mlade slecny,..je mladistva, zodpovednost za ni maji rodice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Do osmnácti by měla být doma, minimálně. Pokud se k tobě odstěhuje, doufám, že ji necháš dostudovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zodpovědnost za ni maji, ale nebudem se tvářit, ze by to byla první sedmnáctka v kosmiru, co by bydlela a chlapem… Když ale počkáš do 18, tyto starosti odpadnou. Jen by mě zajímalo, co v tomto případě obnáší ta vychxanost matky…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Jste si všichni jistí?… Máte s tím někdo zkušenost?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nickdick1 jakou chceš zkušenost. Do 18 let jsou za ní odpovědní rodiče, takže odstěhovani jen s jejich souhlasem.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Nickdick1 jakou chceš zkušenost. Do 18 let jsou za ní odpovědní rodiče, takže odstěhovani jen s jejich souhlasem.
Třeba takovou že s bývalou ženou sme se dali dohromady když ještě neměla ani 17. Chtěli jsme být s pólu samy a tak jsem si to zařídil i přes to že její máma taky byla proti a stejně nic nenadělá. Pokud není školou povinná a nehrozí ji žádná újma a bude o ní řádně postaráno, tak se holka může sama rozhodnout kde chce být… Od 15 se může dítě samo rozhodnout kde chce být, pokud nechce být u rodičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lebambule píše:
Zodpovědnost za ni maji, ale nebudem se tvářit, ze by to byla první sedmnáctka v kosmiru, co by bydlela a chlapem… Když ale počkáš do 18, tyto starosti odpadnou. Jen by mě zajímalo, co v tomto případě obnáší ta vychxanost matky…
Kosmíru… to je sloučenina vesmíru a
kosmu? Pobavilo mě to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Nickdick1 to určitě.
Tak asi vím ne?… Když mi ještě její rodiče museli rok platit alimenty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kve-tinka jo ten kosmir je dobrej. @lebambule můžu použít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím mám dotaz a nevím zda to tu patří, ale je tu asi nejvíce chytrých lidí než kdekoliv jinde a tak se ptám… Mám studující přítelkyni 17 a mě je 24. Přítelkyně bydlí u své mámy a já sám, ale chtěli bychom bydlet spolu…tedy u mě. Její máma je dost mazaná a dost i vychcana abych byl přednější a tak mě zajímá jestli je problém s tím že není ještě dospělá a tudíž nemůže se mnou bydlet a nebo může, ale musí s tím souhlasit i rodič?… Předem děkuji všem.
a co takhle si najit pritelkyni v tvem veku? To bys pak nemusel resit problemy tohoto typu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@g.sandova píše:
@kve-tinka jo ten kosmir je dobrej. @lebambule můžu použít?
Myslim, ze jsem to nevymyslela
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Úprava styku s nezletilou
- Nezletilá těhotná - musí být u porodu zákonný zástupce?
- Soud o nezletilou
- Spolubydlení - Maminka s dítětem/dětmi
- Přítel a nezletilá holka
- Spolubydlení - maminka s dítětem či dětmi
- Možné těhotenství nezletilé
- Jsem těhotná a hledám spolubydlení v Brně