Sražená kočka sousedem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
20.9.21 14:38

To s tím právníkem se mi nezdá. Sražení zvířete bude určitě bráno jako týrání a za to jsou teď vysoké sazby. Když srazíte jelena nebo kance tak taky voláte policii… nenecháte to trápit v příkopu. To nic nemění na tom, že bych trestala lidi co mají zvířata volně, to je hnus. Celé se to stalo vinou majitelky, když se není schopná o zvíře postarat. Soused je deb*l když ublíží zvířeti a ujede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
20.9.21 14:46

To mi připomnělo takovou nemilou věc - našim sousedům někdo přejel kočku - a byl to stejný typ a barva auta, jako máme my. Naštěstí to viděl někdo z ulice a řekl jim, že to auto mělo cizí SPZ. Ještě teď jdou na mně mdloby, když si představím, jak by se cítili, kdyby se to nevysvětlilo. A nás by to mrzelo, protože je máme rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.21 20:37

@Will05 Opravdu to tak je. Majitel je prý zodpovědný za zvíře a vina souseda by to byla, kdyby kočku přejel úmyslně, nebo na pozemku sestry. a navíc sestra nemá žáden důkaz, krom kamery, která stejně nic nedokazuje. Jde to vidět pouze auto, ale ne SPZ. Sestra teda bydlí na malé vesnici a auto souseda je tam jen jediné tohoto typu (jde o žlutého mustanga) ale to se prý použít nedá. :think: navíc tam jde jasně vidět, že kočka původně chtěla běžet pryč a až potom změnila směr a skočila pod auto. Soused tvrdí, že to on nebyl a těžko říct, zda by si toho vlastně všiml, když na ní nenajel kolem. Kočku vidět teda nejspíš musel, když přibrzdil, ale nejspíše ji nepřejel, musel ji jen nabrat spodkem auta.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová